POSTUL CRACIUNULUI - sa-l tinem impreuna!

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Mai sunt 10 zile pana la Craciun!

Va urez un weekend cat mai placut! Probabil ca va fi un weekend dedicat cumparaturilor sau curateniei.
Maine si poimaine se mai mananca peste!
Va pup!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Buna seara, fetelor!
Am reusit sa ma spovedesc, uraaa, parca altfel astept Craciunul acum. Abia astept sa vina. Ciudat pana acum nu prea eram entuziasmata ca vin sarbatorile.
katty da, si noi mergem maine dimineata la Cora sa facem grosul cumparaturilor.
Un weekend linistit cu multa pace in suflet va doresc

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata! o noua zi de post! S-o trecem cu bine impreuna!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frunzaverde2 spune:

http://ro.orthodoxwiki.org/Pagina_principal%C4%83

va trimit aici un link util si interesant in cautarile voastre catre frumusetea ortodoxiei

aveti si posibilitatea de a participa la imbogatirea site-ului dar trebuie sa va creati un cont pentru aceasta

NB : site-ul il are ca webmaster pe unul din preotii bisericii ortodoxe rom^ne din Paris

Doamne ajuta !
Postul sa ne fie cu folos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Buna dimineata, peste fix o saptamana este Craciunul!
Luni, 18 decembrie
SFINTII ZILEI

• Sf. Cuvios Daniil Sihastrul
• Sf. Mucenic Sebastian si cei ξmpreuna cu el: Zoe, Tranchilin, Nicostrat, Claudie, Castor, Tiburtie, Castul, Marcelin si Marcu
• Sf. Mucenic Eviot
• Sf. Cuvios Flor, episcopul Aminsului
• Sf. Mucenici Foca si Ermil
• Sf. Mucenici Zaheu diaconul si Alfie citetul
• Sf. si Facatoarea de minuni Sofia
• Pomenirea sfintirii Bisericii Preasfintei Nascatoarei de Dumnezeu din Halcopratia
• Sf. Cuvios Mihail Sincelul, marturisitorul
• Sf. Modest, arhiepiscopul Ierusalimului
Azi sarbatorim o salba de sfinti

Eu ma simt aiurea zilele astea; de la curatenia din balcon m-a tras un curent la mijloc de abia ma misc si mai sunt si racita tareee cu dureri in gat si nas infundat!Voi ati mai patit cu mijloc intepenit? ce pastilutze ati luat? de la farmacie numai diclofenac imi dau... noroc ca mai aveam io niste ketonal supozitoare si norfloxacin pastile... dar tot intepenita sunt!Bine macar ca sunta cum si pana in Craciun sper sa-mi treaca si mijlocul si raceala...

O zi buna va doresc... sunt pe aici!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Va pup si va urez o saptamana cat mai linistita, daca se poate zice asa!
Am petrecut weekend-ul prin magazine, dar aproape am sfrasit cu cumparaturile ptr. Craciun!
Claudia, sanatate multa!
Si noi ne pregatim de spovedanie, si speram si impartasanie, dar in weekend!
Pupici tuturor!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Eu, de cand m-am spovedit, nu mai am deloc rabdare, vreau sa vina Craciunul cat mai repede, m-am saturat si de post Sotul meu imi zice ca e normal, ca acum sunt mai multe ispite, tocmai cand ai scapat de pacatele anterioare. Sper sa ma tin tare!

Cladiua_a si eu am fost racita si am scapat usor cu Tantum verde spray (ia-l pe cel mai mic, ca e mai concentrat), Vibrocil picaturi ptr nas si Paracetamol sinus de 3-4 ori pe zi. Ptr spate intepenit, ce sa zic? "Finalgonul bunicule!" Sanatate multa!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Doamnele mele,

mai sunt cateva zile si vine Craciunul... nu imi vine sa cred ca au trecut, deja, aproape 6 saptamani...

Sunt alaturi de voi, chiar daca n-am mai scris. Ca de obicei, la sfarsit de an se aglomereaza toate... dar mai sunt 3 zile si intru in vacanta!!

Claudia, ai grija cu raceala, pe mine m-a tinut ceva si din pacate nu mi-a trecut decat cu antibiotic...

Gabi

Balance diet means chocolate in both hands!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ECMI spune:

Buna seara cu mult drag

Multumesc pentru cuvintele frumoase si puternice de incurajare. A fost o minune cand am deschis subiectul si am citit ca nu m-ati uitat si ca ati fost alaturi de mine.
Intr-un cuvant sunt bine, doar ca ma mobilizez mai greu decat de obicei, semn de batranete (?) sau o fi de la sarbatorile care se apropie si imi acapareaza toate gandurile.

Eu tin in continuare post. Am fost si la petrecerea de Craciun si nu m-am atins de nimic.
Sper sa ajung saptamana asta si la spovedit si impartasit. Cred ca o s-o las pe sdambata si iau si fetele cu mine. Ma si vad in biserica la coada la spovedit cu fetele in brate, asteptand sa se spovedeasca mama (si invers). Toata viata am asteptat sa merg cu copiii mei la biserica.

Claudia, sanatate multa.
Sa va fie de bine celor care v-ti impartasit deja, celorlalti sa va ajute Domnul sa ajungeti la spovedanie, tuturor tarie in post in continuare.

Maria si Ilinca
La plimbare

Ba nu slabesc deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Tzuni, sa ma spovedesc si eu tie, m-am luat cu ale mele si nu am reusit sa trimit la timp banii pentru batranei, imi cer scuze!

Multa putere fetelor care au tinut acest post, mai este putin pana la Craciun!

Ecmi, ce fetite minunate, sa le dea Dumnezeu multa sanatate!

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput