POSTUL CRACIUNULUI - sa-l tinem impreuna!
Raspunsuri - Pagina 23
claudia_a spune:
quote:
Originally posted by zepellina
Eu nu am NICI o problema cu mancarea de post, am reusit fara probleme si sunt atat de trista incat postul e ceva ft usor pt mine, insa tot de suparare si oboseala am simtit multe stari de nervi si pot sa spun chiar ura, ceea ce nu am simtit niciodata pana acum.
zepellina
In post aceste stari se accentueaza... nu pot sa zic de ce anume? Poate e o incercare sau poate.... cine stie!! Insa stiu ca se inatampla, dar dupa spovedanie si impartasit vei simti liniste si pace!! Eu asa patesc...
Iar postul de acum a fost cel mai greu si din punctul meu de vedere privind partea sufleteasca... am avut multe provocari (din unele am iesit foarte greu sau pentru ca m-am autolinistit singura cat am putut) si am fost pe alocuri si trista de cele intamplate!! Am fost cautata la cearta mult mai des decat se intampla in mod normal! LA unele am raspuns, pe altele le-am evitat, pe altele le-am inabushit... A fost cel mai incercat post si am ce spune la spovedit! Curaj, ca totul va fi bine si nu esti singura in situatia asta!
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
zepellina spune:
Multumesc
Poate datorita starii mi-a fost asa greu, dar m-am gandit la ce spui, ca poate sunt incercari si cu cat trece timpul mi-e mai greu. Sper sa trec cu bine, poftele culinare nu mai exista deloc, sunt mult prea incarcata.
zepellina
katty spune:
Claudia_a, parca povestesti de mine!!!
Si eu am fost mai provocata si m-am suparat mai des ca in alte dati! Mai ales la serviciu! Dar am trecut peste!
Asa e, cred ca toti ne simtim mai bine si mai impacati dupa spovedanie si impartasanie!
Va pup si sa aveti un weekend cat mai frumos!!! Si fara ceata!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
she_wolf spune:
Buna fetelor, sunt si eu alaturi de voi, dar cam ocupata. Mai revin.
Post usor in continuare.
Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)
Amisa spune:
Buna fetelor,
Am si eu o intrebare si va rog sa ma ajutati si sa ma lamuriti si pe mine. Iata despre ce este vorba: am cumparat un pachetel de cascaval de post (asa scria pe eticheta) iar acasa am vazut ca pe eticheta la ingrediente era trecuta si cazeina - proteina lactata.
Acum eu ce sa inteleg, ca nu este de post?....si am mai si mancat
heeeeeeeeeelp
Amisa de fetita alintata
irina.c. spune:
Oare a cata zi de post e azi?ca nu le-am mai numarat...
Buna dimineata tuturor!Si eu merg inainte cu postul.Inca n-am ajuns sa ma spovedesc,nadajduiesc sa merg saptamana viitoare,daca-mi ajuta Dumnezeu.Deocamdata la mine atmosfera a fost destul de linistita,fata de alte posturi,cand am trecut prin stari sufletesti foarte grele.
Referitor la peste,eu am descoperit merluciul,e grozav,n-are oase si e bun de tot prajit,cu usturoi si mamaliguta.
Vineri am copt prima mea paine graham cu seminte,care a iesit delicioasa si s-a consumat imediat.Ieri am facut placinte cu varza(acra),sunt bune la micul dejun sau cina,si foarte simplu de facut.Amisa,daca are cazeina nu e de post,dar asta e,a fost o greseala,treci peste ea si mergi mai departe.Iti doresc post usor si binecuvantat in continuare!Sa aveti o zi frumoasa!Mie imi place tare mult ceata de afara,e asa placut sa stai in casa pe vremea asta...Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
Tzuni spune:
...nici eu nu mai stiu ce zi este! poate in fac timp si numar!
sa aveti o zi frumoasa si linistita!
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
claudia_a spune:
Buna dimineata, ziua 27 de post, mai sunt 13 zile pana la Nasterea Domnului!
Dezlegari de peste mai sunt: maine 12 decembrie si sambata si duminica 16 si 17 decembrie!! Adevarul este ca am mancat la peste cat intr-un an de obicei!
Luni, 11 decembrie
SFINTII ZILEI
• Sf. Cuvios Daniel Stalpnicul
• Sf. Cuvios Luca cel Nou Stalpnicul
• Sf. Mucenici Achepsei si Aitala
• Sf. Mucenic Varsava
• Sf. Mucenici Terentie, Vichentie, Emilian si Sf. Mucenita Vevea
• Sf. Cuvios Leontie cel din Ahaia
Weekend-ul asta a fost linistit, in familie, cu sotul meu si nasturica si mi-a priit!! Trebuie sa ma apuc de curatenie saptamana asta; intr-adevar ceata asta te trage sa stai in casa, insa daca trebuie sa mergem la servici...
Pentru zilele astea am gatit ciorbitza de fasole si mancarica de fasole... Irina, mi-ai amintit de varza, am sa fac si eu o varza calita cu mamaliga la sf. de saptamana!
O zi buna va doresc si mai revin
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Tzuni spune:
S-aveti o saptamana frumoasa si linistita!
Tzuni
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos