POSTUL CRACIUNULUI - sa-l tinem impreuna!
Tineti cu mine Postul Craciunului?
Adica: macar o rugaciune in fiecare zi, o fapta buna si un gand curat pe zi, post alimentar, no sex (pt cine poate) si fara nervi si suparare?
Va astept! Maine este prima zi!
Ma alatur si eu;Dumnezeu sa ne ajute sa tinem acest post!Dumnezeul nostru, nadejdea tuturor marginilor pamantului si a celor ce sunt pe mare, departe, Cel ce mai inainte ai intocmit, prin Legea Ta Veche si Noua aceste zile de post, la care ne-ai invrednicit sa ajungem acum, pe Tine Te laudam si Tie ne rugam: intareste-ne cu puterea Ta, ca sa ne nevoim intru ele cu sarguinta, spre marirea numelui Tau celui sfant si spre iertarea pacatelor noastre, spre omorarea patimilor si spre biruinta asupra pacatului; ca impreuna cu Tine rastignindu-ne si ingropandu-ne, sa ne ridicam din faptele cele moarte si sa petrecem cu bunaplacere inaintea Ta in toate zilele vietii noastre. Ca Tie se cuvine a ne milui si a ne mantui pe noi, Hristoase Dumnezeule si Tie slava inaltam, impreuna si Celui fara de inceput al Tau Parinte, si Preasfantului si bunului si de viata facatorului Tau Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.(Rugaciune care se citeste in fiecare post)Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
an-k spune:
si eu! Numai bine si putere ne doresc sa tinem tot Postul!
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
adrianafedorca spune:
si eu
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
she_wolf spune:
Si eu! Este primul post pe care m-am hotarat sa-l tin cap-coada si sper sa reusesc.
Irina, merci pentru rugaciune, n-o stiam.
Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)
irina.c. spune:
Ziua 2 de post-se serbeaza Sf. Apostol si Evanghelist MateiCum a fost prima zi de post?Eu a facut paste cu ciuperci si salata de varza,multe fructe si suc de fructe.
Pentru dimineata asta -banane si suc de piersici,si chifle graham.
Fug,ca trebuie sa ajung la scoala.Va doresc o zi frumoasa!Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
Gabrielama spune:
Neata!
V-am gasit!
Si eu sunt alaturi de voi.
Ieri - paine cu dulceata si fasole batuta (si o Eugenie....)
Azi nu stiu; deocamdata cafea si niste biscuiti.
Irina, multumim pentru rugaciune. Tare am nevoie...
O zi buna tuturor!
PS - am incercat sa ghicesc cine deschide subiectul - Tzuni sau Irina...
Gabi
Balance diet means chocolate in both hands!
Irina_Claudia spune:
Doamne ajuta,
Ma alatur si eu voua in bucuria postului.Dumnezeu sa ne ajute sa avem un post cu folos spre mantuire.
Eu nu prea am inspiratie culinara , asa ca azi o simpla mancarica de cartofi cu salata de varza , pateu de soia si fructe. Diseara la dorinta sotului voi gati o ciorbita de fasole boabe.
Numai bine
Irina si Ioana (5 ani)
an-k spune:
prima zi de post a fost ok, deja ma simt mai bine, sufleteste, ca trupeste sunt racita cobza.
Ieri am mancat:
Cereale cu lapte soya
paine de secara cu salam soya si castravete
mar
supa de rosii(cu cartofi si fara perisoare)
Azi vreau sa fac un pilaf de post si o salata de varza ca mi-at facut pofta.
Cu Dumnezeu inainte!
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
star33 spune:
Fetelor, ma alatur voua si eu si vreau sa tin acest post. Doamne ajuta-ne! Multumim, Irina pentru rugaciune!
Eu am gatit ieri mazare si am incercat sa-mi scot din cap branza care imi place la nebunie. Post usor tuturor !