La noi la galati sa veniti! (30)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Sa-ti traiasca finutul Laura!

Pe mine m-a sarit anul acesta mosul, insa eu ador sa vad bucuria din ochii lui Seb cand descopera un cadou, asa ca...

poze si iar poze, ultimele aventuri de potos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
Laura sa-ti traiasca finutul :)

Eu sunt cam intoarsa Vlad e bolnav pentru prima data, are febra 39 si rosu in gat evident, azinoapte l-am pazit sa nu ii creasca mai mult temperatura ca pe la 1 depasise 39 si am stat cu el in brate pana la 3 si tot asa, nasol tare , se pare ca a fost un virus impartit frateste ca alti copilashi , au fost 4 copilashi sambata la noi acasa, toti asa mici ca vladi si probabil ca unu dintre ei sau un parinte a venit cu virusache ca din cei 4 copii 2 au rosu in gat si doi doar raceala cu muci.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Alina, curaj maica!

Da fuguta cu Vlad la doctor, caci daca e cu rosu in gat sa nu fie si cu infectie si incearca sa-i tii temperatura sub control, insa fara baita. S-au dus vremurile, cica da frisoane si convulsii. Asa se spune aici!din trei in trei ore eu alternez ibuprofen cu paracetamol( incazul in care febra isi face de cap) si merge, insa evit sa-i dau noaptea ibuprofen caci cica ii agita mai mult!(ibuprofen= antipiretice cred)

!

poze si iar poze, ultimele aventuri de potos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Eliza....chiar asa te-ai suparat? In fiecare zi apreciem cafeluta ta.... ramai pe pozitii!

Eu as face-o dar la cat sunt eu de matinala....sigur vi se lungesc urechile asteptand cafeaua!

Pupici!

Cris si Razvan cel nazdravan (23.11.2004)

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Alina sanatate lui Vladut....Fii tare ca va trece pana la urma!

Pana am trimis eu mesajul anterior....voi ati mai scris si abia acu' vazui ca Vladut a racit. Sanatate!

Laura...sa-ti traiasca finutul si sa fie sanatos!

Cris si Razvan cel nazdravan (23.11.2004)

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Sa-ti traiasca finutul.Lauraspeedy!!!
Delphin,ibuprofenul este substanta activa din nurofen.Si eu alternez antipiretice(nurofen,novocalmin,paracetamol-supozitoare),dar la 4 ore.Cred ca e bine in ambele cazuri.Important e ca bb sa nu faca convulsii.
pt voi.
Si noua ne-a adus Mos Nicolae pe langa dulciuri,hainute si jocuri si o diaree cu care ne luptam de zor.
Asa ca va dorim sanatate la copii.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Alina multa sanatate lui Vladut.
Laura sa iti traiasca finutul.
La noi se aproprie cu pasi repezi prima serbare ,am emotii,astazi i-am pregatit costumatia pentru serbare ,o sa fie ratusca va pun si o poza aici cu ea costumata
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Gaby, ce dulce-i Alice ! Tu i-ai facut costumatia, nu-i asa ? felicitari !
Alina, imi pare tare rau ca sunteti bolnaviori. Asa febra mare are ? Ai mare grija.
Crisa, diaree? Uf, Doamne se tin lant si la voi.
Eliza cafeaua ta e tare buna !!!! Nu ne lasa fara ea !
Delphin, nimic nou ? Casa in ce stadiu e ?

Va pup pe toate. Poate reusim sa ne intalnim saptamana viitoare cat mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

merci mult Mihaela, n+am ajuns la pediatra sa i+l citeasca pt ca toata lumea e libera de mos Nicolae, ce ma enerveaya iar ayi am fost la Buc cu trebuir.reyultatul il car in masina am sa+l iau sa ti+l citesc. am facut si la sanepid nu stiu ce test intr+un borcan steril de al lor si a iesit bun.,acum ,ma rog, sa vad ce e cu asta care l+am facut la un cabinet particular.
dar shalini se simte rau.tuseste pana vomita in fiecare seara si nu are rosu in gat! ciudat!M+AM SATURAT!

quote:
Originally posted by mihaelabeldimanescu

Viorica despre ce control urologic e vb. eu am lucrat la "urologie",te pot ajuta cu un sfat daca vrei.copilului i s-a luat "urocultura", i s-a facut un ex. pe baza acestei analize? o antibiograma?, spune-mi,. vb. detalii si te pot indruma , te pot ajuta. sa stii ca nu sunt un "bau-bau".nr. meu de tel. e (valabil ptr. toate)0747079780, iar adresa mea de mes, e "mihaelabeldimanescu".vb, si te pot indruma spre un "urolog de specialitate",daca vrei si ai incredere in mine(Eliza ti-o poate confirma ca nu mint), suna-ma . nu conteaza ora.

Viorica
Ingerasul meu Shalini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

ma enerveaza ca mi se schimba caracterele cand scriu si intra in loc de z ,y si dupa ce dau send vad ca am gresit si mi-e lene sa mai corectez.
noua mos nicolae ne-a adus multe dulciuri, iar noi nu mancam dulciuri nici una:eu pt ca sunt la cura vesnica de slabire si shali ca nu ii plac foarte mult.
a fost la gradi serbare,un mic recital de mos nicolae si am ras pe burta de felul in care dansau cei mici, iar fiica-mea in culmea extazului cu parul pe spate a luat o tranta apoi s-a suparat ca radeau parintii si a fugit in brate la mine si s-a intors numai dupa ce am amenintat-o ca nu mai primeste nimic de la mos nicolae.
un baietel a recitat o poezie si era asa sasait si dulce,imi venea sa-l mananc.toata lumea era pe burta de ras iar el recita inainte implacabil de parca era singur in incapere.nu va spun ce haos a fost la dans! instructorul de dans si-a pus mainile in cap.
sotul meu a filmat tremurat ca nu putea sa filmeze de ras.offf! ce draguti si scumpi sunt copiii!
m-am mai inveselit putin.
dar dupa aia a vazut shali in porbagaj cadoul luat doamnei doctor si a urlat pana i l-am desfacut sa manance ea cozonacul festiv.noroc ca nu era doctorita la cabinet!

aaaaa! uitam maine botez! sunt cumatraaaaaaa!o sa pun poze.
ma duc la nani ca am avut un drum de la buc....

Viorica
Ingerasul meu Shalini

Mergi la inceput