La noi la galati sa veniti! (30)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Bey, vad ca tot racesc piticutii vostri si ma tot gandesc si ma bucur ca noi in toamna asta n-am racit niciodata, nu stiu daca e din cauza ca am mai crescut sau pentru ca ii dau in fiecare toamna de vreo doi ani LANTIGEN B. copilul meu avea o sensibilitate la laringe, aveam probleme cu asta de cateva ori pe an, cu internari, cu tratament intravenos cu hidrohemisuccinat de cortizon, antibiotice si tot tacamul. De cand i-am dat acest Lantigen nu am mai avut probleme.Din punctul meu de vedere este foarte bun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
si eu prezent la cafea!
hehehe Eliza lasa mai ca e bun si cuierul, eu din asta nu am, mereu zic poate reusesc sa fak unul da vad ca trec anii si eu tot cu hainele in pat :)

Viorica bine ca mi-ai zis de targ, chiar vroiam sa intreb daca merita sa ma deplasez , chiar aveam de gand sa duk copilul la tata azi sa dau si eu o fuga, da daca e asa ma lipsesc. Sanatate micutei Shalini.
Hei nu mai fi deprimata ca nu imbatranesti singura, toti imbatranim :), pardon devenim mai intelepti.

Vad ca toata lumea vrea intalneala da numeni nu zice nik concret, hai sa propun eu ca de obicei, ce ziceti saptaman viitoare??? astept propuneri pentru zi :) eu de exemplu nu as putea miercuri .-69*

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabeldimanescu spune:

"Din amintiri nu poti trai o viata/ chiar de regreti ca ai pierdut/ alt orizont te asteapta sa-i treci pragul/sa nu traiesti cu gandul in trecut."e frig....... a venit "mos nicolae"............sa incercam sa privim doar ochii copiilor nostri, sa la vedem bucuria, candoarea, sa le ascultam hohotul de ras,emotia atunci cand ei vad cadoul adus de 'mos',supararea ca nu e ceea ce si-au dorit,nelinistea cand printre daruri vad o varguta,imbratisarea pe care nu stii cum sa o "interpretezi"(e bucurie, lacrima , tristete,dragoste),sinceritate.e o zi "magica" ptr. ei. ,iar noi traim cu ei emotia.fie ca aceasta zi sa va aduca sanatate, fericire si multe impliniri, voua si micutilor vostri in special.e inceputul colindelor........................ cu dragoste Bianca SI Mihaela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

MAi aveti putina cafea si pentru mine?? Eu nu sunt asa matinala ca voi pentru ca eu si bebelul meu avem asa un chef de somn dimineata ca deabia tragem de noi pe la 10 sa ne trezim, nu mai spun si de dat jos din pat.
Multumim Mihaela pentru gandurile frumoase. La multi ani de Sf. Nicolae tuturor, si la multi ani tuturor sarbatoritilor.
Viorica multa sanatate fetitei si putere sa treci cat mai repede peste toate. Eu sunt tare inspaimantata de ce poate sa se intample cu un copil, raceli, febra, virusi..si tot tacamul. Deoacamdata am trecut cu bine de primul episod cu febra de dupa vaccin dar eram asa stresata inainte de parca trebuia sa imi faca mie vaccinul. Intrebam inebunita pe toata lumea ce pot face daca ii creste febra prea mult si cum sa procedez, dar totul a fost ok febra nedepasind 38 de grade. Sper sa fie bine totusi si sa nu am probleme prea mari cu toate ca stiu ca o sa trec si eu ca orice mama prin tot felul de probleme. Doar asa sa simt si eu ca sunt mama

www.dropshots.com/albert_iustin" target="_blank"> Poze si filmulete noi cu BB Albert
Iulia si bebe Albert Iustin (15.09.2006)

Mergi la inceput

Viorica despre ce control urologic e vb. eu am lucrat la "urologie",te pot ajuta cu un sfat daca vrei.copilului i s-a luat "urocultura", i s-a facut un ex. pe baza acestei analize? o antibiograma?, spune-mi,. vb. detalii si te pot indruma , te pot ajuta. sa stii ca nu sunt un "bau-bau".nr. meu de tel. e (valabil ptr. toate)0747079780, iar adresa mea de mes, e "mihaelabeldimanescu".vb, si te pot indruma spre un "urolog de specialitate",daca vrei si ai incredere in mine(Eliza ti-o poate confirma ca nu mint), suna-ma . nu conteaza ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Salutare si de la noi. Sa aveti o zi frumoasa si LA MULTI ANI celor care sarbatoresc ziua numelui azi.

E o zi frumoasa, dar parca undeva in adancul sufletului simt o tristete amara. Poate in amintirea acelor momente magice de care vorbea si Mihaela, pe care din pacate nu le mai putem trai la aceeasi intensitate.

Va pup!

Cris si Razvan cel nazdravan (23.11.2004)

Razvan

Mergi la inceput

traim alte vremuri !tu hotarasti.sunt niste versuri care ptr. mine au un mare adevar. va rog sa nu va suparati , poate m-a luat si pe mine "valul". scuze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Numai azi mai fac cafea! de maine s-o mai faca si altcineva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

te-ai suparat Eliza? Mie i-mi place cafeaua ta!

poze si iar poze, ultimele aventuri de potos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

Salutare!
Eliza, cafelutza ta e taaaaare buna. Hai, nu te supara, sa stii ca noi o bem in fiecare dimineata.
Fetelor, ce v-a adus Mos Nicolae?
Mie mi-a adus un cadou surpriza, cred ca e cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodata: s-a nascut primul meu finutz. E tare frumos si cuminte si papacios. Are 3,700kg si deocamdata nu are colici. Cred ca sambata il scot din spital.
lauraspeedy si Lavinia

Mergi la inceput