Piatra Neamt - Perla Moldovei (11)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

O sapt. buna fetelor din PN!
Noi am avut musafiri din Buc. (tatal meu si niste rude) si le-am aratat orasul, profitand de vremea superba de afara.
Ieri am fost cu Lara la o petrecere de Mos. S-a speriat de el si a fugit plangand din bratele lui. I-a placut printre copii si jucarii atata timp cat Mosul a fost la distanta. Si culmea ca in reviste mi-la arata si pare tare incantata. In realitate insa ...
Poate la anul ...
Sotul e acum in oras la voi, intalnire de serviciu. Mi-ar fi placut sa mergem si noi cu el, nu s-a putut insa ... poate la anu'.

o zi frumoasa
Adriana si Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Salut

Adriana era frumos daca veneati!La anul sunt sigura ca Lara va intelege mai bine ce si cum e cu mosul

Ionela multumesc,cand plecati la Alex?

Ianusca ne-ai uitat deja ??

Criss si al meu are serbarea tot miercuri pe la 4 asa ca eu nu pot fi prezenta acolo,imi para rau

Laura unde-ai disparut?

Ana cred ca e tot cu curatenia

Al meu cel mare e la tara de aseara,azi face soacra-mea carnatii, chisca,toba,asa ca s-ar putea sa le facem o vizita

Dana si piticii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Dana, raspund la apel!
Aici sunt. Am citit, dar am fost intr-o stare cam nasoala si nu am avut nici un chef de scris. Sambata am terminat cam tot ce imi propusesem. M-a ajutat sotul si am terminat destul de repede. De ieri avem masina . Asa ca ar fi cazul sa dau de baut. Poate am si eu mai multa libertate de miscare asa. Ma mananca mainile, abia astept sa o conduc si eu putin.

Am fost cam bulversata si stresata din cauza astora de la servici, dar azi s-au clarificat oarecum lucrurile. Nu ma mai duc de la inceputul lui ianuarie la munca, asa ca am renuntat pe moment si la bona (oricum nu imi placea prea tare). Cred ca imi caut de lucru si in alta parte, ca m-am cam sictirit de niste faze.

Am fost aseara in centru si am vazut si eu ce fain au facut. Imi place teribil, niciodata nu a fost asa frumos! Pacat ca nu e zapada, parca asteptam Pastele.

Criss la ce dermatolog ai fost? Ai fost in spital sau la particular?

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianusca spune:

Nu nu v-am uitat. Dar e greu sa prind un pic de timp si pentru PC.
Nazdravanul meu imi manaca toata ziua si noaptea din pacate.

Stau in darmanesti? Mai am mamici pe aproape?

Iar la partea cu vorbitul, medicii sunt de alte parere.Ca ar trebui sa vorbeasca la varsta asta, macar cateva cuvinte.
Deja sunt super stresata.
Laura25 multumesc ca mi-ai deschis capul cu fotgrafiile publice.

Mai incerc odata.
Va rog sa-mi spuneti daca ati reusit sa vedeti ceva?
DAca nu ceva sfaturi?

Mergi la inceput

De cascata ce sunt am uitat sa trimit atasamentul!
Scuze!
http://new.photos.yahoo.com/pobereznicdana/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Ianusca sa-ti traiasca nazdravanul,merge linkul!!Lasa-l si nu mai fi stresata,sunt copii care vb mai greu,medicii astia numai prostii debiteaza,eu sunt satula de cei din piatra

Din Darmanesti suntem 3 mamici,cu tine 4...prin ce zona a darmanestiului stai?Noi suntem de prin zona orion!!

Laura nu fi trista ai sa gasesti si ceva mai bun,stai cu cei mici cat mai poti ca dupa aia...cam greu!

Dana si piticii

Mergi la inceput

Multumesc de veste, de vreo doua zile ma chinui cu pozele astea. Greu cu IT asta!
Eu stau mai departe,in statia Darmanesti.
Nu medicii din Piatra m-au speriat.Dar asta e alta poveste.
Tocmai am tras o sperietura. Nazdravanul cred ca a mai inghitit vreo pana , o scama ceva ca a inceput sa tuseasca si sa-si faca greata.Dar a trecut!
Trebuia sa avem 20 de ochi nu doar doi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

ianusca acum se vad pozele. Ai baiat tare frumos si tu arati foarte bine, cel putin in poza pe care am vazut-o. Desi cred ca acum esti si mai frumoasa, ca e mai veche poza.

Fata mea la 1 an si 2 luni imita cateva animale si spunea spunea "mamamamama" (nu "mama") si multe chestii in bebelineasca ei. Baiatul tau mai are si alte probleme, sau de ce esti asa ingrijorata?
Poate reusim sa ne intalnim toate intr-o zi. O asteptam si pe Adriana.

Sa-mi dai te rog, daca vrei, mai multe detalii despre tine si baiat, ca sa va trec la listuta de pe prima pagina, sa devii una de-a noastra si in mod oficial.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Ok. Nu stiu exact ce informatii.
Mama este Dana iar pustiulica IAN (13.10.2005)
Puiutul a mai avut si alte problemute.Suferinta la nastere(medicii de la noi)dar sa nu ma enervez acuma ca oricum nu-l ajuta.Trebuie sa fiu OK pentru el.
Da poate ne intalnim.Ar fi minunat.
Multumesc pentru complimente. Din pacate acuma m-am tuns pentru ca ramaneam in curand fara par.
Sarcina mi-a epuizat organismul.Eu sunt miniona si puitul a fost mare...

Super copilasii tai! Au cu cine semana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Ianusc chir daca stai mai sus, nu-i bai....doar trebie sa cobori sa ne intalnim Nu te mai stresa...va vb el sigur.
Dana am terminat curatnenia , dar azi n-am avut net(probleme la server) iar ieri am fost plecatzi toata ziua.
Laura ce-ti mai fac strumfii? E bine ca stai mai mult cu ei.

Mergi la inceput