Piatra Neamt - Perla Moldovei (11)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna dimineata.
Eu nu stiu despre ce bubite vorbiti voi. La Andrada e altfel. Ea are pielea de pe partea de deasupra a manutelor (deci nu din palma, de deasupra)aspra si rosie. Nu sunt niste bubite. Daca o pisca ceva aproape ca nici nu se cunoaste. Nu face urticarii. Si intradevar ar trebuie sa fiu atenta la alimentatie .
Lunna 27 nu mai am internet de la Ambra. Am avut dar am renuntat ca din 30 zile pe luna mergea 3-4 zile cel mult. Acum am telefon si internet de la RDS.

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Criss uite niste link-uri cu informatii despre dermatita atopica, daca te intereseaza.
http://www.astmasan.ro/pliante/12.html
http://www.sanatatea.com/bolis.php?topic=bolis&page=033
http://www.sanatateata.com/afectiuni/dermatita-atopica.htm

Ma intereseaza si pe mine telefon si net de le RDS. Imi poti spune ce tarife au. De fapt, astept sa le testezi tu vreo luna si pe urma sa-mi psui impresii.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Ce faceti, mei? Unde ati disparut?
Vroiam sa va intreb daca ati fost cumva la targul de textile si incaltaminte de la Liceul sportiv. Este ceva frumos? Merita sa ma deplasez pana acolo?

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Laura din cate am auzit au numai haine de piele si de blana. Eu nu am considerat ca merita sa ma deplasez.
Se cunoaste ca-i week-end....si ca se apropie sarbatorile.
Ianuscane ai venit ! Te asteptam cu detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Am vrut sa zic "bine ai venit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianusca spune:

Ce sa va zic despre mine ca sa nu va plictisiti?

Cred ca tot despre bebel.
Am un baietel de 1 an si doua luni care imi intoarce casa pe dos. E un mare nazdravan care nu vrea inca sa vorbeasca.Il cresc mai mult singurica , pentru ca tatal vine tarziu de la job.

Seara am si eu un pic de timp liber si mai scriu pe net. Ma bucur ca am descoperit pe net topicul asta, ca mai am si eu cu cine sa '' vorbesc'' ca tare ma mai plictisesc.
Sunt o mamica fericita si implinita in ciuda problemelor de sanatate pe care le avem cu puiul.
Incerc sa postez niste poze cu nazdravanul dar nu stiu daca voi reusi pentru ca sunt novice in ale forumurilor?
http://new.photos.yahoo.com/pobereznicdana/albums/
Se vede ceva?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ianusca

Ce sa va zic despre mine ca sa nu va plictisiti?

Cred ca tot despre bebel.
Am un baietel de 1 an si doua luni care imi intoarce casa pe dos. E un mare nazdravan care nu vrea inca sa vorbeasca.Il cresc mai mult singurica , pentru ca tatal vine tarziu de la job.

Seara am si eu un pic de timp liber si mai scriu pe net. Ma bucur ca am descoperit pe net topicul asta, ca mai am si eu cu cine sa '' vorbesc'' ca tare ma mai plictisesc.
Sunt o mamica fericita si implinita in ciuda problemelor de sanatate pe care le avem cu puiul.
Incerc sa postez niste poze cu nazdravanul dar nu stiu daca voi reusi pentru ca sunt novice in ale forumurilor?
http://new.photos.yahoo.com/pobereznicdana/albums/
Se vede ceva?

Poti sa ne spui orice,ca noi nu ne plictisim . Pozele nu se vad, ca nu le-ai facut publice.
In ce zona a orasului stai?

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna diminata fetelor. Dormiti? Eu daca ma trezesc in fiecare dimineata la 6.00 nu prea mai pot sa dorm nici in wk. . Ieri nu am intrat ca am fost la Bacau pe la Selgros, Billa. Fara Andrada, bineinteles, ca sa ne putem intalni cu Mos Craciun.

Spectacolul de care va vorbeam de la Petrodava este MIERCURI , 20.12.2006, ORA 16.00 la etajul 2 sau 4 . Asa ca va asteptam. Am sa va spun cu ce o sa fie imbracata Andrada si poate facem si cunostinta, ce ziceti?

Acum va las ma duc sa imi fac o cafea ca nu mai vad pe ce butoane sa apas.
Ianusca bine ai venit la noi. La 1 an si 2 lun nu cred ca e vreun copil care sa vorbesca. Sau poate ma insel. Oricum are tot timpul.

Am uitat sa va zic ca ieri mi-au fugit ochii pe la caruturi, hainute, premergatoare, jucarii pt bb, scunel de masina din ala cu maner pt 0+ . Cred ca nu mai exista cale de intoarcere .
S-a trezit si Andrada. Pa. Va pup.

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Salut

Ce fete vorbarete!!
Ianusca sa-ti traiasca bb-ul!Deja incepi sa-ti faci probleme cu vorbitul,of of,pai ce sa vb saracutul la varsta asta ???Lasa copilul ca e inca micut!!

Laura cum a fost ieri?Ai reusit sa faci ceva curatenie??

Ana dar tu??Ai terminat??

Oare celelalte fete ce mai fac,ca vad ca nu ne mai scriu !!

Eu ma chinui cum stiti,mama e tot in spital,vineri cica i-a dat drumul dar noaptea pe la 2 s-a dus inapoi pt ca vezica era deja plina,nu poate urina,decat tiraie cate un pic si nu e suficient.Sa vedem azi ce va fi.
Mai acus cred ca plecam pana la tara ca sa profitam de vremea asta calda

Dana si piticii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Buna seara, dragele mele si o calda imbratisare din Bucuresti!

Dana
mult curaj si refacere rapida mamei tale... Imi pare tare rau pt. toate problemele prin care treceti!...
La tara cum a fost, ce mai fac nazdravanii?

ianusca, bine ai venit in gasca noastra vesela!

Cum ati petrecut minunatia asta de wee? In Bucuresti a fost o vreme excelenta...

Va doresc o noapte linistita si o saptamana plina de impliniri!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput