All about Constanta (82)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Iar acum...ALEXUTU SE RAZBUNA!!!pentru ca l-am lasat singurel in patut si in camera de cand s-a nascut,de ieri,cand a implinit fix 1 an si 7 luni,a inceput sa escaladeze si sa sara din patut pe coltarul langa care de vreo luna putem patutul,asteptand[dar nu asa curand]momentul cand va dori sa faca acrobatii.Ieri am reusit sa-l convingem sa doarma,nu era inca sigur de puterile sale,azi nici gand!Misuna prin casa incolo si incoace,iar noi,dupa ce am incercat diverse metode,inclusiv sa-l convingem macar cu noi sa doarma,am facut GREVA TACERII!Nici unul nu-l baga in seama.Si el de-aia n-a mai putut!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Sa va zic si continuarea.Daca vreti sa vedeti terorist pe bune,haideti sa ne asistati de-acum incolo la adormiri:o ora am stat acum[dupa amiaza in 2,5 ore nu am reusit sa-l convingem sa doarma].Acum a trebuit sa stau pur si simplu de planton sa nu iasa din patut.Am inceput ritualul obisnuit,rugaciune,poveste,a cerut supliment,am mai povestit...era aproape adormit.I-am spus "somn usor",pana aici totul obisnuit,ca in fiecare seara,doar ca...dupa ce-am iesit ,a inceput neobisnuitul.Ne-am trezit cu el la usa camerei,desi este atat de frant incat nu se poate tine pe picioare,"matolica";s-a dus sotul meu sa il culce,mai rau l-a animat,caci la impunere fortata reactioneaza total revolutionarDupa care am intrat eu in actiune:m-am lungit pe coltarul bine cunoscut din pozele noastre,langa care i-am pus patutul[un punct bonus pentru noi este ca am prevazut evenimentul si nu a cazut cupilu'in cap din patut],si am inceput explicatii elaborate de ce trebuie si este bine sa doarma acum.Nu a mers.Am servit de baraj la escaladari,m-am facut ca dorm,iar ii mai bagam texte de adormire cunoscute,am cantat,l-am mangaiat...nimic din arsenal nu mergea.Omul chitit pe o idee:cum sa se elibereze de patut si de mine!Am incercat apoi hipnoza:"ti-e somn,ti-e foarte somn,culca-te ca ti-e somn,ai murit de somn,nu te mai tii pe picioare"Ei bine,asa am reusit sa il fac sa stea culcat,asta era problema,restul a venit de la sine in 5-10 minute.Acum il intorc cu patura si nu simte!Ma pasc nopti grele in continuare,am avut si eu 4 luni linistiteMa gandesc cu groaza ce se poate intampla daca se da jos si noi nu-l auzim!Doar daca as avea casa goala si toate usile incuiate,inclusiv cea de la balcon,as putea sta linistita,altfel nici o masura nu mi se pare ca ar evita complet accidentele...Doamne ajuta-ne!
daca aveti sugestii,daca ati trecut prin asa ceva,le accept cu placere!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

insomniaca la apel....am ras cu lacrimi. Scuza-ma mamacita, dar ti-ai gresit meseria..esti o naratoare absoluta! Prin aceleasi spaime am trecut si eu, dar din pacate si cu doua ,, vizite,, la urgenta din cauza cazaturilor in cap. Solutia este: in primul rand renunti la patut... ii luati unul de o persoana obisnuit si de jur-imprejur nelipsitele perne. Apoi, gratar musai in dreptul usi si scapi de spaima cazutului pe scari. Acum nu stiu la ce sa ma gandesc...pt ca voi stati la casa....ma mai gandesc... nu degeaba sunt ...,,mamoasa sfatoasa,,!
O saptamana placuta tuturor!

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza neatza
Cristina wow ce poze frumoase! si ce bine ca ai mai dat pe la noi....pupici lui Stefan! si zi, acu va impoaie capul cu vorbitul?
mamacita deci si voi ati ajuns la faza cu nedormitul in patutul mic. ce sa zic, eu dupa aruncatul in cap din el....l-am desfiintat, am luat pat normal si gata. chestia asta cu adormitul va dura vreo 3 saptamani - o luna (asa a durat la noi) si dupa aia gata. tie iti e teama de cazutul pe scari? daca da....vb Taniei, gardulet la coborare. oricum va veti trezi cu el prin diferite camere...da dupa o perioada ii trece curiozitatea si doarme normal. super pozele cu miniatura de adult!
Vladis ai gasit vaccin?
Aura succes la diversificare in continuare. si sanatate Nicoletei.
Tatiana saru mana de info, am luat si eu setul de play doh pentru mosu' nicolae. ca pana atunci NU ii mai iau nici o jucarie, am zis!
gata, fug la treaba!
sa aveti o saptamana usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

WOW, sant prima pe ziua de azi?
BUNA ZIUAAAAA!!!!!!!!
Cristina (galarina), frumoasa nasa, sa fiti sanatosi sa mai cununati. Nasicul cel mic super bestial.
Tania, stii ca oricand poti venii la usa mea. Apropo, in sfarsit am scimbat-o, dupa doua luni de lupte seculare cu un regim de comenzi de te doare capul ;am in sfarsit usa cea noua si frumoasa. Zici ca e usa de bungalow sau seif de banca, dar e superba.
Acum iar intru in meniul meu cel adevarat de slabit, pana in we sa nu ma intrebati ce mananc ca sigur o sa fugiti. Am tinut un regim sever ptr nunta nepoatei , 14 oct, ca apoi sa mananc normal si sa asimilez ffff repede si nu's departe de chilogramele initiale.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

fetelor, eu nu stiu ce sa ma mai fac cu razvan.are in permanenta muci.nu in nas, in gat.am comandat batista.e super.scoate tot, dar dupa 2 ore e iar plin.ce sa fac?sa merg la pediatru, la orl-ist sau sa consult si un homeopat?trebuie sa fac ceva.asa nu se mai poate.de unde atatia?

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Dana n-ai fost prima azi ca a fost Roxa.
Fetili io am o problema in sensul ca pozele de pe yahoo nu pot sa le vad la nimeni adica vad doar prima poza si dupa aia cand sa dau sa vad tot albumul nu mi-l mai deschide. Astfel ca am vazut de exemplu doar prima poza a Cristinei (Galarina) cea in care este ea cu un costum albastru foarte misto langa mireasa dupa care celelalte poze nu am putut sa le vizualizez. Stie cineva oare de ce? Si asta mi se intampla la toate paginile de yahoo photos. La cele de webshots nu am probleme si deci am putut sa vad curcanul Sanzianei care m-a dat pe spate si pe mine, Sinzi felicitari sa-l mancati sanatosi!
Tania, nasoala faza cu politia eu desi merg mai mult in timpul zilei aprind luminile mai ales cand este ceata densa cum a fost azi-dimineata de exemplu ca sa fiu vazuta mai bine de ceilalti sa nu intre vreun ametit in mine.
Roxa, si mie mi-ai trezit amintiri cu Budapesta, dar drept sa spun pe mine nu prea m-a incantat asa tare atunci cand am vazut-o (am io ceva cu ungurii). Si eu am inceput sa fac cumparaturile pentru sarbatori pana acum i-am luat lui Paul o carte personalizata (de pe cartipersonalizate.ro), un elicopter, o tablita cu cifre magnetice care se lipesc si niste puzzle-uri. Bineinteles ca mai am de colindat, trebuie sa mai iau ca am de luat si pt. Mos Nicolae si pt. Mos Craciun de doua ori si pt. acasa si pt. gradinita. Anul asta la gradi s-a hotarat sa nu mai strangem bani ci sa ia fiecare parinte ce cadou vrea. Asa ca va trebui sa umblu sa vad ce ii mai iau. I-a dat si poezia de Craciun. Serbarea va fi pe 19 dec.
Jone ai facut karate ca vad ca te pricepi.
V-am pupat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

quote:
Originally posted by nastasie

fetelor, eu nu stiu ce sa ma mai fac cu razvan.are in permanenta muci.nu in nas, in gat.am comandat batista.e super.scoate tot, dar dupa 2 ore e iar plin.ce sa fac?sa merg la pediatru, la orl-ist sau sa consult si un homeopat?trebuie sa fac ceva.asa nu se mai poate.de unde atatia?

albumul meu

Iti recomand COLARGOL preparat de Farmacia Dom(pe Mircea). Contine Iod si are actiune antiseptica. Daca mucoasa este inflamata trebuie sa pui picaturi cu un antibiotic local, sa contina gentamicina, de exemplu. La noi, Colargolul face minuni!
Sanatate!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nastasie

albumul meu

In primul rand trebuie sa ai putina rabdare,cateva zile ii trebuie si "batistei"sa faca o curatenie generala.dar mai ales iti recomand un orl-ist,pentru ca infectiile trenante presupun de obicei prezenta unor vegetatii[polipi]sau un tratament prost condus.Sanatate!

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Eu cand am postat "prima" postarea Roxanei nu se vedea sic. Acum cand am intrat din nou o vad.
Mamacita,urata perioada ai, iti doresc succes. Idei nu-ti pot da, nu pot spune ca am exp dar eu daca as avea cupil el ar dormii cu mine si atunci pa la toata povestea asta.Scucces in continuare.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput