All about Constanta (82)
Raspunsuri - Pagina 14
mamacita spune:
quote:
Originally posted by BDana
Dady daca te incalzeste cu ceva sa sti ca si sotul meu a facut aceeasi faza cu farurile. SI el chiar nu are scuza ca ar fii femeie si nici blond nu e. Asa ca...se poate.
Mamacita micul spiridus mai are putin si imprumuta haine de la tati
Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005)
Prima faza e misto

Oricum,voiam sa-i spun Taniei[dar ea stie deja}ca mi-am permis gluma cu femeile blonde la volan caci si eu am cele doua atribute
La a doua faza,cu imprumutul hainelor,dupa cum ai vazut nici eu nu sunt scutita,maleta alba in care pozeaza pe ingerasul fiind a mea
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
jone spune:
ana
ptr karate, sau alta arta martiala...daca ai gasit o sala...
sfatul meu e sa asisti intai la un antrenament...
sa vezi daca iti place tie ceea ce vezi...
nu te lasa incantata de atmosfera vesela sau galagioasa.
intr-o sala adevarata se lucreaza in liniste, disciplina si nu in ultimul rand uitate sa vezi cat de transpirati sunt elevii.
apoi urmeaza si un alt aspect...costul.
gandeste-te ca trebuie sa platesti o buna perioada.
acum depinde daca consideri ca merita investitia.
copilul nu va ajunge bun dupa 6 luni...dar dupa un an doi deja atinge un anumit nivel.
intreaba senseiul cat costa examenele de centura, cat costa kimonoul (daca tine sa aiba orice fel de kimono facut de o croitoreasa sau unul anume facut de o firma speciala)
intreaba senseiul daca tine neaparat ca elevul sa mearga in stagii.si daca da de obicei cam cat costa (stagiul este o perioada de 1 zi, 2 sau mai multe zile in care se aduna mai multi elevi de la diverse sali si fac antrenamente intensive, se tine deobicei la mare vara sau iarna la munte)
ptr alte informatii despre sensei, sali si metode da-mi un pm.cu mare placere iti voi raspunde (numa internetu sa mearga...mama lui de net)
pupici
jo
si alexandra
home sweet home!
BDana spune:
Mai, Mamacita, nu cumva sa crezi ca am idei preconcepute despre femei la volan sau despre blonde ![]()
. Eu, de fapt, nici nu am voie sa am idei, ca nu am carnet![]()
dadi_t spune:
quote:
Originally posted by BDana
Dady daca te incalzeste cu ceva sa sti ca si sotul meu a facut aceeasi faza cu farurile. SI el chiar nu are scuza ca ar fii femeie si nici blond nu e. Asa ca...se poate.
quote:
Originally posted by mamacita
Oricum,voiam sa-i spun Taniei[dar ea stie deja}ca mi-am permis gluma cu femeile blonde la volan caci si eu am cele doua atribute,iar ceea ce nu stie este ca si eu am patit o faza asemanatoare cand eram incepatoare,acum vreo 13 ani.
Deci clar nu dadeam cu pietre
deci se intampla si la case mai mari!mamacita,bdana-multumesc pt. ,,suportul de sprijin,,! Eu oricum am o parere f proasta despre calitatile mele ,, soferesti,,. M-am hotarat la 37 de ani sa iau carnetul si asta de nevoie. Oricand stau cu mare placere in ,, dreapta,,!
Dana, nu te mai risca sa dai amanunte despre minunile tale culinare... ca ma ,,prezant,, imediat la usa ta!
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Noi!

Ce nu poti controla...evita!
jone spune:
tania sa nu crezi ca esti singura pe lume cu calitati sau cu pareri despre soferie.
viziteaza si lectureaza subiectul cu soferiahttp://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85438&whichpage=15
jo
si alexandra
home sweet home!
dadi_t spune:
quote:
Originally posted by jone
tania sa nu crezi ca esti singura pe lume cu calitati sau cu pareri despre soferie.
viziteaza si lectureaza subiectul cu soferiahttp://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85438&whichpage=15
josi alexandra
![]()
home sweet home!

hahhaa, calitati pe naiba....lipsa lor poate...Sunt membra principala a topicului...Eu te-am gasit acolo cand abia te mutasesi in Eforie. Nu m-ai vazut pana acum?Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Noi!

Galarina spune:
Salutare doamnelor!!!
Sper ca nu ne-ati uitat!
Am crescut vertiginos intre timp
. Stefan e foarte bine, e un baietel adevarat, ne face capul tandari de cat vorbeste, e obsedat de Alba ca Zapada si de Tom si Jerry. In rest a fost sanatos pana acum(thanks, God :)Ne gandim ca de la anul sa-l inscriem la gradinita...
Despre mine...ocupata cu munca si familionul, am promovat in iunie , avem mai multi angajati, si zic io ca-s o sefa buna :P.
Atunci cand am putut v-am citit cu mare drag.
Daca se organizeaza o intalnire de Craciun, m-as bucura sa participam si noi! Va urmaresc cu atentie!![]()
Incerc sa atasez si cateva fotografii de la nunta la care am fost nasi acum 2 saptamani.
Va pupam!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/galagalarina445/album?.dir=/97e9scd
dadi_t spune:
Galarina, ce nasica frumoasa si eleganta ai fost!!!!Cocul a fost bestial, si toaletele amandoua olalaaaaa

De Stefanel... nu mai zic... am ramas inmarmurita.. nici nu l-am mai recunoscut..Doamne ce mare si frumos a crescut! Sunteti o familie tare reusita!
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Noi!
mamacita spune:
Galarina,ai eclipsat-o pe mireasa,ce frumoasa si eleganta ai fost!Mi-au placut tinutele,coafurile,dar cel mai mult Stefan si mama lui!Bestial ati aratat!Si ai o silueta de invidiat!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png