FETITA LUI MUTU-PANTOFI CU 100 DE CRISTALE

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

quote:
Originally posted by Anderra

Nu e ruda cu ei, brusc e cea mai buna prietena a consuelei si e o eprsoana atat de gingasha si delicata incat nashul gheara se pare ca a luat'o sub aripa lui protectoare plasand'o ici colo la prieteni,parteneri de afaceri, cunostinte ca sa faca si fata un ban cinstit cu gura...

..... adica sa cante la nunti ,botezuri, cumetri...alooo..da' la ce va gandeatzi??

Anderrusha Nice To Meet You ...Here

"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"

Multumesc pentru raspuns.....ma gandeam eu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Nu cumva a fost si cu Mutu aceasta Lavinia? Sau era vorba de partenera ei din trupa spicy? Si mie mi se pare ciudat si..enervant totodata sa-i vad mutra de fiecare data ca nu prea o agreez.. Legat de subiect..noi nu avem botosi cu cristale, dar avem carucior ca al lor: http://www.gsp.ro/index.php?a=61288&shift=1
Acum am vazut, cititnd pe aici.Ei bine, daca ne suparam ne facem si botosei si gata, suntem cot la cot cu Mutu&co!
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:

Legat de subiect..noi nu avem botosi cu cristale, dar avem carucior ca al lor: http://www.gsp.ro/index.php?a=61288&shift=1
Eu de Seby (27 aprilie 2006)

Nu, ama, ei au ca voi!

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Cristina exact..daca stai bine sa te gandesti ei au ca noi ca baiatul meu e mai mare ca Adriana lor. Ntz ntz ntz.Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

Dupa ani de zile in care nu l-a interesat de soarta primului copilas acum ii cere custodia. Ce o fi in sufletul Alexandrei? Puteti citi www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=168187" target="_blank">aici

Gabriela, Melissa & Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Mutu asta a fost si va ramane imatur si superficial ( ca sa nu zic altfel)!!!

Chiar ma intreb......cat o sa dureze pana il prinde actuala consoarta cu vreo noua cucerire!

Anka si Ubitu Athina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ken spune:

S-AR PUTEA SA NU DUREZE PREA MULT TIMP.PACAT CA cei ce vor suferi vor fi tot copii.

Mergi la inceput

Eu n-am citit nicaieri cum a nascut Consuelo: normal sau prin cezariana?Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Off topic: Despre ce marca de carucior e vorba?

Ioana

Edit: Am aflat ce carucior are Miss Mutu. E un Peg-Perego Pliko. Foarte frumos, intr-adevar. La noi s-or gasi?

Mergi la inceput

numeioana da, se gasesc si la noi.Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput