mamicutze casnicutze (79)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

mai dar frantzuzoaica si japonezele pe unde or fi?

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

doina,mi-am adus aminte.Intr-un mesaj ne spuneai ca nu aveti curent sau cam asa ceva.Nu pricep.Chiar in anul 2006 iaca 2007 si cu europa la usa inca se ia curentul in Ro?
Unde in Ro esti?

Dana_ch,colega tu nu participi la "schimbul de felicitari"?

si acum ca s anu uit sa va iau la maciuci pe toate ca asa-mi veni
va tot pun intrebari,ma tot agit sa va scriu romane pe aici si vorbesc singura ca voi nici nu ma bagati in seama.
Intrebam de dvd-uri,verighete si altele (na! ca am uitat si eu) si voi nici nu ma onorati cu raspunsuri

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

CAMI,hahaha,eu de cand pun intrebari si nu mi se raspunde,...daca intram tot noaptea in Ro,fetele uita ce citesc si dimineata ne dau "ignore"..... la voi!

MIHA,MMIHA,DANIELA...am primit!

Mei ,dar scrieti codurile ca daca nu avem sanse sa nu ajunga sau sa dureze luni de zile,pleaseeeeeeeee!

Ok,noi nimic noutati...a,era sa uit...DANELUTZA si eu cred mama draga ca trece faza,stai linistita si eventual cand vezi ca face asa incearca sa-i atragi atentia cu altceva...noi am trecut prin datul de palme si impins....acum e baiat mare si a trecut faza

MIHA ok,las ca poate il mai gasesti si mi-l dai tu...da voi nici una nu faceti nimic deosebit de Craciun?!!!..eu deja fac liste cu ce voi gatii.

GABI ,nu mai inteles iubita,eu m-am operat de polipi si amigdale in acelasi timp,de aia am papat inghetata...asa se faceau inainte,un doi erai gata

No acum chiar va pe toate,pe maine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

pt toata lumea.
sunt prima, ca alexa e mucioasa, a dormit cam naspa, iar la 7 s-a enervat ca se tot inneca cu ei, si adio somnic
fug sa citesc

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

www.tickercentral.com/view/64zu/4.png" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

...eu m-am trzit inaintea ta si am scris un mesaj luung da' sa dus naibii
neata'

Cami tu ai op la budimex langa banana noi mergem la celalalt...offf am o caruta de emotii

hooo hooo hoooo Merry Christmas !

Mergi la inceput

Codul postal , pt fetele care au primit adresa fara el..... 030392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

mmiha,
pt cod, notat
si georgi s-a conformat, pup si sanatate puiutei!
aseara am cumparat si felicitari, sunt happy, abia astept sa le trimit

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

www.tickercentral.com/view/64zu/4.png" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza.Hop si io la
Am dus-o pe Stef la camin( am uitat sa-i pun pijamalutza asa ca mai bag o tura).
Sorb repede cafeaua si fug sa o duc si sa-mi cumpar lustre ca vine fratele meu sa mi le prinda.In rest...smotru iar...sa incepem saptamana bine.
Alinutzo mucioasa.
Mmiha si creatza.
Sanatate multa la amandoua

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Mergi la inceput

ma uitam pe supereva la idei de decorat casa in prag de sarbatori si am cumparat de la o florarie si de la bamboo niste vase de teracota si de sticla in care vreau sa fac nishte treburi....aranjamente...
...si obligatoriu obisnuita coronita de pus pe usa din crengute de brad pe care o execut singurica in fiecare an

ar fi bine sa postam si aici, la subiectul nostru tot ce gasim pe net in leg cu decoratiunile de craciun, chiar ar fi super

tre' sa merg si io' sa iau felicitari, da ma gandeam la alceva....nu stiu sa vedem daca reusesc

Spor la treaba Georgi si o zi buna

Mergi la inceput
Mergi la inceput