mamicutze casnicutze (79)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Nu stiu de ce dar am impresia ca am uitat sa ma bag in seama la cineva cu adresa.Scuze,dar neuronul meu nu vrea sa dea semne de viata.Astept coatele de rigoare.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Bianca,de cand ai devenit asa timida?ca faci acolo dupa canapea? Mai esti cu cineva?

bey , cand vad ce gospodine sunteti mi-e si rusine sa-mi scot capu in lume.io-s dezastru in bucatarie.mno , vb aia in viata nu poti sa le stii pe toate.[ce consolare , taman , buna pt o blonda}

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

I-am dat Bi.
Stii ca tragem cu tusea asta de multa vreme...Am in casa si Stdal, si Eurespal si Paxeladine si Mucosolvan.
Pe primele 3 i le-am dat deja.Acu incercam cu Mucosolvan.Sunt intrigata pt ca am dus-o marti curata la camin si pana vineri iar a impuscat tusea.
Cami cand am avut probleme cu constipatia la Stef i-am dat Lactoza siropel.F bun a fost.
ma duc sa-mi frectzionez soatza.Cica-l doare spatele.Zice asa ca sa ma prinda langa el probabil

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

...si io' l-am frectionat aseara...Maria a fost la mama

hooo hooo hoooo Merry Christmas !

Mergi la inceput

am gasit asta postat de banana....ia uitati si voi ce petrecere p'astia

http://www.co.honolulu.hi.us/cameras/waikiki_beach/waikiki.htm

cu un ochi sunt la tom si jeri cu unu in honolulu si cu unu la voi

sa inceapa petrecerea

eu am o colectie impresionanta de adrese pt felicitari...mai astept

Mergi la inceput

frateeee, cat dureaza sa-mi modereze postarile pe forum-ul celalalt?

ma apuc de booozele de la mihail si gavril...va anunt cand sunt gata

Mergi la inceput

.......gata.......iar vb singura?

Mergi la inceput

ma duc la nani...ca maine am de colindat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

io-s paci mmiha
la medic dai cat vrei.nu numara nimeni banii. si ti-am spus ca eu am dat la finalul operatiei spaga pt. ca era atat de grabit s aintre omul in operatii incat nu am avut ocazia sa fiu cu el intre 4 ochi.deci daca nu aveam nu-i dadeam.Nu cred ca striga dupa mine.
Pe anestezista am mituito inainte.De asta chiar mi-a fost frica.Fetele dadeau de la 500 de mii.Eu am dat ceva mai mult dat fiind ca Maia era mai mare si anestezia ceva mai delicata.
La medic merge la de 1 milion in sus.Mai dar repet.Fiecare cat are si cat vrea.Nu-ti face probleme.Intreaba cand mergi la salon pe amicile care sunt acolo cat merge.probabil de ata vara s-au schimbat preturile.
Am uitat numele spitalului .Este cel de langa banana sau asa ceva
Baftaaaa si nu ne uita.Baga mesaj la Banana.

Bi,constipatia la Robert in general nu tine decat o zi.Atunci a fost ceva mai nasol pt. ca a inceput cu burtica de noaptea.
Ii dau suc de portocale pe burtica goala dimineata si iese imediat.daca nu bag supozitor in ultima faza.

mmiha,nu cunosc forumul celalalt.Nici macar nu am curiozitatea sa intru.abia am timp sa va citesc pe voi si sa m-ai arunc un ochi pe dc pe aici

somn usor

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

miha,primit adresa dar nu are cod.Am inteles ca de ceva timp au introdus chestia asta cu coduri de strazi ,cartiere sau mama lor daca stiu.
A dat cineva aici un link unde puteti cauta codurile.bagati mare si trimiteti-mi si codurile ca sa fiu sigura ca ajung sa nu ma agit degeaba

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput