Pentru prietenii dinozaurilor - Noutati !
Raspunsuri - Pagina 10

iileana spune:
Si la Muzeul Satului se organizeaza, vara, cercuri de olarit pentru pitici.
--------------------
Hi hi, facejm un "cuib", o sucursala DC in cadrul Muzeului de geologie?
Sper ca v-ati programat, da?
-----------------------
Iaca o kestie simpatica: www.first-school.ws/theme/animals/cp_dinosarus_alphabet.htm" target="_blank">Dinosaurs and Extinct Animals - Alphabet Coloring Pages , lui Tudor i-a placut mult. Mai ales pagina cu www.first-school.ws/t/cp_dinoalpha/x.htm" target="_blank">X-ray of dinosaur egg
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

simali spune:
Puteti sa credeti ca nu mai au locuri pentru Sambata la ora 12.00? Nu am reusit sa-l inscriu decat de la 14.00.
alice

Caprioara spune:
Ai mai Simali, iar ne-ai amagit .
Lasa mei, noi sa fim sanatosi! Important e ca ai gasit loc.
Ia un de la mine ca sa-ti treaca supararea.
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

iileana spune:
Intr-un fel, cred este chiar de preferat conferinta de la ora 14; de la 12 e mereu aglomerat si, in ultima vreme, mai si "expediaza" partea cu atelierul, ca "vine seria urmatoare" ...M-a tentat si pe mine ora 2, dar ne cam incurca programul (masa de prinz, etc...)
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

ENYA spune:
quote:
Originally posted by simali
Puteti sa credeti ca nu mai au locuri pentru Sambata la ora 12.00? Nu am reusit sa-l inscriu decat de la 14.00.
alice
Alice, am vorbit chiar acum cu Madalina Ivan si Vlad al tau e inscris de la 12,00. Poate ca a fost o neintelegere, ea zice ca ti-a spus la telefon ca de la 12,00 in general e aglomerat si ar fi mai bine de la 14,00...dar pentru ca ai dorit de la 12,00 a ramas aceasta ora.
Asa ca ne vedem maine la 12,00 da?

Amalia si Vladi (6 ani si 7 luni)
p.s. sper sa citesti mesajul, am vazut ca nu exista posibilitatea de a-ti transmite mail sau PM

ENYA spune:
quote:
Originally posted by iileana
Intr-un fel, cred este chiar de preferat conferinta de la ora 14; de la 12 e mereu aglomerat si, in ultima vreme, mai si "expediaza" partea cu atelierul, ca "vine seria urmatoare"...M-a tentat si pe mine ora 2, dar ne cam incurca programul (masa de prinz, etc...)
pai tu ce crezi ca "pazesc" eu maine ??

Amalia si Vladi (6 ani si 7 luni)

simali spune:
Mai retine cineva cum se numeau dinozaurii aceia care se mancau unii pe ceilalti? Ca ne-a innebunit copilu'.
Tati a zis ca nu a retinut pentru ca era fara sa parcheze masina iar eu am spus ca ma legam la sireturi si nu am fost atenta. Suuuper jenant...
alice

ENYA spune:
quote:
Originally posted by simali
Mai retine cineva cum se numeau dinozaurii aceia care se mancau unii pe ceilalti? Ca ne-a innebunit copilu'.
Tati a zis ca nu a retinut pentru ca era fara sa parcheze masina iar eu am spus ca ma legam la sireturi si nu am fost atenta. Suuuper jenant...
alice
Mosazaurus

p.s.Imi pare rau , eu nu am net acasa, si doar acum vad mesajul tau

Amalia si Vladi ( 6 ani si 8 luni)