Iasule, mandra cetate (45)
Raspunsuri - Pagina 25
adi69 spune:
quote:
Originally posted by herra
Deci,asa cum spunea Liliana,dr Crumpei,la sp Spiridon chirurgie 1 sau la centrul Catharsis,str V.Alecsandri nr 12,langa reprezentanta auto Toyota,tel 216382,progr de luni pana vineri 12-16.
Asta este programul centrului,pt a afla programul dr suni si faci programare.
unde e str V. Alecsandri? reprezentanta Toyota? as putea sa fac acolo echo la sani?Never underestimate the power of human stupidity. - A. EinsteinCristina si Vlad
un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar
Da un tel sa intrebi de echo la sani.Strada V Alecsandri urca de la Select ,spre bv Independentei.Reprez Toyota este chiar pe colt unde este semaforul pt pietoni(unde a fost pe vremuri reprez Tehnoton)
Adriana si-atat...
herra spune:
multumesc! 
Cristina si Vlad 
un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar
Idaira spune:
quote:
Originally posted by mess0804
Sa va dau un pont: NU pizza de la Magic Pizza! Am mancat aseara cam 2 felii (precizez ca mai mancasem ieri pe la dimineato-amiaza o racitura si am baut un suc, deci de la altceva nu avea de la ce sa fie) si am facut niste blande tare urate, n-am dormit toata noaptea m-am scarpinat(de asta bantui pe forum la ora asta). Prietenul zicea ca se simte aiurea si el, s-a trezit mai inainte si a mancat o portocala sa-i mai treaca starea ... Si eu care ma gandeam ca la ce flux mare de clienti au nu au timp sa se invecheasca componentele,
se pare ca m-am inselat.
Un alt lucru care l-am observat si nu mi-a placut e ca la 23.30 cand am plecat eu mai erau niste parinti cu copii micutii 2-4 ani (pareau doua familii de prieteni venite cu copii), care inca mai aveau de mancat, baut , deci nu pareau sa plece repede... Sper ca nu-s eu absurda...
Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.
Am ani buni de cind nu mai maninc aici...o cunostinta de-a mea a lucrat o perioada scurta(e arhicunoscut patronul prin zbieretele lui,prin a baga frica in angajati!)mi-a povestit ca,aici,LEGUMELE NU SE SPALA,DECI CONCLUZIA VA APARTINE...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by mess0804quote:
Originally posted by mariussimiuc
Am revenit cu poze
m-am indragostit... tare frumusel puiul tau la costum...
Multumesc...Dar sa stii ca deja-i promis.
Miha

mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI,Oana!! Sa fii sanatoasa si fericita!
Miha 
ghinetz spune:
Multumesc mult, mult pentru urari.
Azi, de ziua mea am un cadou super. Si il arat lumii intregi de pe forum. Adica imi modific semnatura de la
la
.
Voi fi din nou mamica la vara, prin iulie, august. Stefan va avea un fratior sau o surioara. Abia asteptam cu totii!
(V-am zis eu ca-mi sunteti de mare ajutor cu discutiile despre ginegologi! M-am decis - teoretic, deocamdata - spre dr Grigore. Sper sa reusesc sa-mi fac o programare la ea cat mai curand, ca stiu ca e tare ocupata. A mai nascut cineva cu ea?)
Mesaj pt fetele cu doi bbei. O sa va bombardez cu mesaje, ca pe cat sunt de bucuroasa, pe atat suunt de ...nu stiu: speriata, nepregatita etc. Mi se pare ca nu o sa mai stiu nici cum sa imbrac un bb, dar cum sa-i fac baie si alte alea...
Oana
DPN - 26 IULIE 2007 si Stefan-Vladimir
- 11 MARTIE 2003
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
http://www.pragmaafterschool.ro
GabrielaG spune:
Felicitari Oana...asta da veste superba. Sa dea Domnul sa i un BB sanatos si frumos si sa ai o sarcina usoara, fara probleme.
Apoi, in primul rand LA MULTI ANI, SA FII SANATOASA SI SA RAMAI ACEEASI FATA SUFLETISTA CARE ESTI

.
Mai inainte am fost la teatrul lUCEAFARUL...a fost piesa NEGHINITA, cu teatrul de papusi de la Bacau. A fost suuuperb, pacat ca au prezentat numai astazi.
pupici si o zi frumoasa la toata lumea,
Gabriela si baietii
herra spune:
Oana, felicitari, sarcina usoara si nu in ultimul rand LA MULTI ANI!!!
Cristina si Vlad 
elbi spune:
LA MULTI ANI OANA!
sa fii fericita, sa ai un bebe sanatos!
pai, te asteptam cu intrebarile
...
emotionanta povestea, anasol!
important ca bebe e sanatos, oricum durerile se uita...
maria si baietii
adi69 spune:
La multi ani Oana,sa-ti dea Dumnezeu sanatate multa si putere sa cresti doi copii minunati!
Mai avem mamicute gravidute pe aici,puteti deja sa formati un miniclub..:)felicitari tuturor!
Adriana si-atat...