Iasule, mandra cetate (45)
Raspunsuri - Pagina 24
mariussimiuc spune:
Helau!!
Am revenit cu poze 
Aime,draga mea,dezastrul de dupa nu mai conteaza,important e sa se fi simtit lumea bine,cu mic cu mare.
Si fie vb intre noi nici n-am strans inca.Casa e plina de baloane,serpentine,masinute...dar acu mi-e lene.Poate maine ma trezesc cu mai mult chef. ![]()
Miha 
Darria spune:
Adriana, multumesc frumos pt. reteta
Acum o vazui ![]()
Mihaela: elegant micul sarbatorit si frumos tortuletul. Sper ca a primit si cheile si ca-i dai voie sa conduca ![]()
O saptamana placuta tuturor.
elbi spune:
miha, sa-ti traiasca puiul! o sa franga multe
inimi...
printul (arata super!!!) avand calul alb (a se citi caleasca roz
) isi astepta printesa...
si mai spuneai ca nu te pricepi la torturi si la masinute,hm?? daca mi-ar iesi asa de prima data...
maria si baietii
Idaira spune:
Va citesc,dar n-am intrat pina acum...am motivele mele(am sa vi le scriu eu ).
Subscriu la ce s-a scris vis-a vi-s de dr Cobzeanu,pt mamografii...e f buna profesional si extrem de serioasa...cu toata increderea.
Iar in privinta unei echo,eu n-as opta pt dr Bostaca,mai degraba pt dr Crumpei..parerea mea.
Numia bine va doresc!
Danna_36 spune:
quote:
Originally posted by adi69quote:
Originally posted by Danna_36
Miha, sa va fie de bine petrecerea! Asteptam pozele.
Cat despre intalneala, se pare ca fetele nu mai au chef, sau daca-l au, il tin secret![]()
Hei, doamnelor, Adi a promis un tort "Padurea Neagra"!! Nici o reactie?
Danaaa!!! scrie repede un mesaj pe aici..ai vazut ce numar ai la mesaje?
Adriana si-atat...
Brrrrrr! Abia acum am vazut!....
Danna_36 spune:
Saptamana asta nu am fost la firma, Ruxi a fosy bolnava si sunt un pic in urma cu noutatile, adica ce zile si ore mai sunt disponibile pt petrecere. Aflu maine si pe seara va spun.
Acum Ruxi e mai bine, multumesc lui Dumnezeu! Nu stiam ca o amarata de laringita poate fi asa problematica, bine ca e pe trecute.
Cine vrea sa vina la petrecere sa ridice in continuare doua degetele, ne auzim maine seara
mess0804 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Am revenit cu poze
m-am indragostit... tare frumusel puiul tau la costum... Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.
mess0804 spune:
Sa va dau un pont: NU pizza de la Magic Pizza! Am mancat aseara cam 2 felii (precizez ca mai mancasem ieri pe la dimineato-amiaza o racitura si am baut un suc, deci de la altceva nu avea de la ce sa fie) si am facut niste blande tare urate, n-am dormit toata noaptea m-am scarpinat
(de asta bantui pe forum la ora asta). Prietenul zicea ca se simte aiurea si el, s-a trezit mai inainte si a mancat o portocala sa-i mai treaca starea ... Si eu care ma gandeam ca la ce flux mare de clienti au nu au timp sa se invecheasca componentele,
se pare ca m-am inselat.
Un alt lucru care l-am observat si nu mi-a placut e ca la 23.30 cand am plecat eu mai erau niste parinti cu copii micutii 2-4 ani (pareau doua familii de prieteni venite cu copii), care inca mai aveau de mancat, baut , deci nu pareau sa plece repede... Sper ca nu-s eu absurda...
Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.
mephala30 spune:
La multi ani Ghinetz! 
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Poze
kisstherain999 spune:
Bagati un ochiaici
O saptamana usoara.
kiss 
19+ 
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...