Gainusa ... la inghesuiala

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Initial creeata de Yasmine

Ce ziceti de farsa care i s-a facut lui Misu Gainusa, i-au cam tremurat chilotii pe dumnealui, pana a iesit Jugaru cu tortul.

Judecand la rece...si-a meritat-o!

Adica ei au voie sa faca misto de toti, ca saracii, sunt ascunsi dupa tv...da' cand sunt trasi la raspundere, vai, ce mila tre' sa ne fie de ei!
Eu, una-s satula de...glumele lor, acelasi de ani si ani! Ba pardon...nu mai sunt chiar la fel, acum sunt MULT mai vulgare! (doar nu va asteptati sa-i ridic in slavi...asta e, sunt pareri si pareri)

Si...au fost farse mult mai dure, nu ma refer la ale lu' Jugaru...de un cantaret de muzica populara n-a mai zis nimeni nimic, ca era, bietu' sa moara de inima, la propriu.

Cat despre Smarandescu...cat el de mare, atat e de bland. Normal, cu cine merita...

Mos Craciun in...pantaloni scurti

Vine bebe ! 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

buna farsa
oricum jugaru e mai "domn" in farse decat buzdugan care isi bate joc la propriu de oameni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Farsa e nashpa, dar cine a fost de acord cu difuzarea? Asta e intrebarea ... nici macar nu a fost funny

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Nici eu nu am gustat farsa asta! A fost umilitor pt Gainusa!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns contactnicole spune:

De prost gust farsa! Ma asteptam de la Jugaru dar nu de la Huidu!
E fireasca reactia lui Gainusa, si cum a reactionat inca de la inceput mi s-a parut demn, apoi e om si el. Eu nu cred ca aveam atat sange rece, cat avea el la inceput.
Mi se pare intriganta farsa in sine. Eu sa fiu la radio in locul lor, m-as gandi ca odata si odata mi se poate intampla cu adevarat ce acum a fost doar o farsa. Libertate de exprimare, democratie...
Oricand un nebun, poate pune in aplicare "farsa", doar i s-a oferit exemplu ca ar avea efect.

Nickidutza
The day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Mda, cam umilitoare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

M-am cam plictisit si eu sincer si de Dl Huidu si de Dl Jugaru. cel putin jugaru nu face decat sa isi bata joc de oameni.

cum adica penibil pt Gainusa? pai omu era incoltit de ditamai bodyguardul. in nici un caz nu as zicce penibil.

Nu te duce la somn nervoasa! Stai treaza si cearta-te!

Zusammen mit Bogy , Mau-Mau,Schnappi unds kids

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Am gasit pe you tube.N-am ras nici un pic....si mie mi se pare a fi aranjata
Uitati aici
www.youtube.com/watch?v=2IKThDSiIRI&mode=related&search=" target="_blank">partea 1

www.youtube.com/watch?v=Vm3SngylU1I&mode=related&search=" target="_blank">partea 2

1 ,2
3
am implinit 2 anisori
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

De acord cu multe din voi. Farsa asta a fost penibila. Dar, nu ma mira nimic la Jugaru. Face niste farse de tot rahatul. Nu pot sa-l sufar.
La radio incearca disperat sa-l imite pe Buzdugan, dar e slabut rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

quote:
Originally posted by Anca Wish

De acord cu multe din voi. Farsa asta a fost penibila. Dar, nu ma mira nimic la Jugaru. Face niste farse de tot rahatul. Nu pot sa-l sufar.
La radio incearca disperat sa-l imite pe Buzdugan, dar e slabut rau.

Sunt de acord!

Mirela

Mergi la inceput