Congres sindrom down!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Imi pare rau ca ai probleme si ca n-am fost mai devreme pe faza. Exista vreo modalitate de a face o mica donatie pt. copiii cu dizabilitati ? Te intreb pe tine pt. ca am remarcat ca esti f. activa in acesta domeniu. Din pacate, de departe nu pot sa ajut prea mult. Poti sa-mi scrii aici sau PM ?

Multa sanatate tie si copiilor tai scumpi,
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Imi pare rau Paula, refacere rapida si pupici la printisorii tai.
Corinuta ce mai faci draga mea. Pupici la Cristisor.
Pupici la toti printisorii si printesele de aici.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Multumesc Cristina. Am sa ma refac cat pot de repede.

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danudza spune:

quote:
Originally posted by paula2003

Vigantolul este valabil doar o luna de zile. Mai bine cumpara vigantolete pastile si sunt mai bune, se absorb mai bine sau faci ocura de D3. Daca vrei, intreaba mai bine un pediatru despre vigantolete sau de cura cu D3.
Daca ai fi trecut prin ce am trecut eu atunci nu ma mai intrebai.
Este primul copil si nu l-am crezut pe dr. Am fost la toti dr. de renume din buc. sa-mi confirme sau infirme spusele ginecologului. Toti la care am fost mi-au spus ca nu este adevara si ca bb este sanatos. Tu ce ai fi facut? A luptata sa se nasca si ma bucur. Este greu dar este foarte desteapta si sper ca prin ea sa se schimbe multe si mai ales mentalitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danudza spune:

quote:
Originally posted by paula2003

Vigantolul este valabil doar o luna de zile. Mai bine cumpara vigantolete pastile si sunt mai bune, se absorb mai bine sau faci ocura de D3. Daca vrei, intreaba mai bine un pediatru despre vigantolete sau de cura cu D3.
Daca ai fi trecut prin ce am trecut eu atunci nu ma mai intrebai.
Este primul copil si nu l-am crezut pe dr. Am fost la toti dr. de renume din buc. sa-mi confirme sau infirme spusele ginecologului. Toti la care am fost mi-au spus ca nu este adevara si ca bb este sanatos. Tu ce ai fi facut? A luptata sa se nasca si ma bucur. Este greu dar este foarte desteapta si sper ca prin ea sa se schimbe multe si mai ales mentalitatea.

In loc de Vigantolete puteti folosi Ulei din ficat de cod Lysi, care contine Vitaminele D si A si Omega3, care face copilul destept. Este produs in Islanda

Mergi la inceput