Ce culoare alegem pt.dormitor?
Raspunsuri - Pagina 2
nadyana spune:
Si noi iti dorim Miramar sa vina bb in curand
Si noi ne gandeam sa facem in dormitor culoarea untului.Verde oare merge cu cires si cu vanilie?Cred ca mie imi lipseste inspiratia la capitolul asta.
Monica,ce recomanda Feng shui-ul pt.dormitor?Apropo de asta:am auzit ca ei sustin ca exista colturi ale abundentei,fericirii,etc.Scuze,nu prea stiu multe lucruri despre asta.Care ar fi acestea.Cum le aflam unde sunt?Am citit de curand ca patul nu tr pus sub grinda si nici nu tr sa dormi cu capul la geam si nici cu picioarele la usa.
Scuze iar ca am deviat
Miramar spune:
Nadyana de obicei pui faianta de culoare mai inchisa pana deasupra chiuvetei cu vreo 5 cm, apoi braul si apoi in sus culoarea mai deschisa. Asta ar insemna ca din podea pana la placile de culoare deschisa sa fie cam 1 m (cu brau inclus).
Daca ai fi avut mobila doar cires ar fi mers sigur verdele, asa in combinatie cu vanilie eu zic sa mergi pe alb -galbui, care tot o vanilie e. Si cum ti-a mai spus ciineva mai sus, gandeste-te la celelalte obiecte lustre, veioze, perdele, draperii, cuvertura. Sa mai colorezi cu ele. Dar in general mai ales pentru cei care nu sunt de meserie, si noi nu suntem, tine cont sa nu fie mai mult de 3 culori intr-o camera. Un designer ar sti sa le asorteze sa dea bine chiar daca sunt mai multe, pentru ceilalti insa e mai greu.
Te sarut si abia astept sa vad poze.
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
maggda spune:
quote:
Originally posted by Moniland
Pentru culoarea dorita iti sugerez sa consulti paletarul de culori si dai comanda la culoarea respectiva. Iti va iesi exact la fel.
Sa nu faci albastru in dormitor. Feng shui-ul nu recomanda albastru in dormitor pentru ca "aduce" prea mult a apa. Apa nu e buna in dormitor.
Monica
Dar de rosu aprins ce zice?Noi am facut un dormitor(acesta ii va ramane fetitei) roz si pe al nostru il vom face rosu aprins cu tavan alb(asa am facut la toate camerele tavanul),mobila alba,usi de aluminiu albe.Stiu ca cica rosu agita dar lasa frate sa ne agite in dormitor ca daca suntem obositi oricum dormim indiferent de culoarea peretilor.
Magda si Bianca 8 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
maggda spune:
Moni acum am vazut ca ai facut pereti rosii .Eu pun jaluzele verticale tot rosu aprins.Sper sa putem anul viitor macar sa zugravim camera.
Moniland spune:
Magda arata foarte bine cu peretii rosii. Intr-adevar nu e recomandat rosu in dormitor pentru ca te cam agita. Dar mie imi place tare mult cum a iesit si avand in vedere ca "lucram" la copii e bine ca ne agita .
Eu vroiam neaparat perdele si draperii. Am umblat innebunita dupa draperii. La inceput am cautat gri. Toti se uitau la mine ca la o nebuna cand intrebam de draperie gri. Apoi am zis ca daca gri nu este imi convine si rosie. Am luat de la inceput magazinele si rezultatul: nu am gasit nici o draperie rosie. Erau ceva bordo dar nu rosu. Am zis ca ma uit dupa draperie alba ca mai mareste camera dar nici cu alb nu am avut succes. Acum am pus doar o perdea superba cu rosu si negru pe un fond alb-galbui. Dar inca sunt in cautarea unei draperii rosii.
Si pentru dormitorul pe care il vei face iti sugerez sa bagi si ceva negru. (un covor, o veioza, un cordon, un tablou, un taburete, orice)
Monica
nadyana spune:
Fetelor dragi,mobila care mi-a placut este astahttp://www.istikbal.com.tr/urunler/panel/ytkod/classic/xl/ytk_zeugma_eskmackayvanilya.jpg doar ca au oar varianta cu cires total.Adica la usi,noptiere,comoda,etc.unde vedeti vanilie,acela pe care il au acum are tot cires,adica este tot din acelasi material cum este pe parti.In rest este identic:are finisajele acelea gri pe care le vedeti in poza si oglinzi.Adica este la fel cu cel din poza doar ca este cires in loc de vanilie.Voi ce spuneti de acest dormitor,dragele mele?Cel cu cires asa cum am spus il au.Pt cel cu vanilie si cires tr sa fac comanda.Va rog sa-mi spuneti parerea voastra.Este frumos ca dormitor?Arata bine?Este dulce,este modern?Si daca da,pe care sa-l aleg?Pe cel din cires sau cel cu cires si cu vanilie?Chiar ma intereseaza parerile voastre.Seamana a dormitor sau mai mult a dressing?Si,la acest dormitor ce culoare ar merge?
Miramar spune:
Este absolut superb acest dormitor. Este mai frumos cred cu vanilie, dar si doar cu cires cred ca da bine iar daca ai numai cires ai putea sa faci dormitorul verde si cu tavanul bej deschis de tot. Daca il iei cu vanilie as face tot dormitoul pereti+tavan vanilie.
Cat costa un asa dormitor poti sa-mi spui? Si la Bucuresti au cumva magazin, firma asta. M-ar interesa si pe mine
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
nadyana spune:
Chiar iti place?Nu este prea simplu?Eu stau in dilema daca sa comand acest dormitor sau nu pt.ca nu stiu daca seamana a dormitor sau a dressing si inca stau si ma gandesc daca este destul de dulce ca un dormitor si de asta vreau si sfaturile voastre pt. ca sunteti mult mai destupate la minte in materie decat mine.Si daca il coman,cum sa fie:cires simplu sau cires cu vanilie.Cam astea sunt intrebarie pe care le am in cap,ca daca tot iau ceva macar sa fie ceva ca lumea.
Dormitorul este import Turcia de la firma Istikbal care este cam acelasi lucru cu Belona si au magazin si in Bucuresti,ca astia din Iasi iau de la Bucuresti.Magazinul din Bucuresti este undeva pe soseaua Bucuresti-Otopeni si se numeste Belona.Eu stiu de ceva timp de firma asta si vad reclamele lor si pe satelite la posturile turcesti si cred ca este o firma buna.Am intrebat si niste prieteni care locuiesc acolo si mi-au spus ca firma este bine vazuta la ei.
La Iasi dormitorul este la pretul de 62 de mil complet,ar la Bucuresti este 54 de mil si daca vrei doar corpuri separat este un pic mai scump dupa cum am inteles.De ex.patul este 7 mil,masa de toaleta este 9 mil,sifonierul este 29.La iasi sifonierul este 32 mil.dar are o compartimentare f buna:are vreo 8 polite,1 loc pt haine lungi,2 locuri pt.haine scurte,si easupra hainelor lungi mai are o polita.oar ca nu are sertare.Are o lungime de 2,50m.
Off fetelor,ajutati-ma va rog sa iau o decizie.Sa-l comand sau nu?Ar fi mai frumos unul cu usi semiculisante(alea care se deschid in "v")sau unul cu usi normale care se deschid ca un sifonier normal?Cam ar trebui sa merg sa fac comanda ca dureaza minim 3 saptamini pana imi aduce dormitorul.Si daca il comand,ma gandeam sa comand intii sionierul cu patul si apoi vad ce mai incape:o noptiera,masa de toatele sau comoda.Ce sa fac?Voi ce parere aveti?
maggda spune:
Ce latime are patul?Mie mi se pare cam scumput,dar e clar e frumos.
nadyana spune:
patul are dimensiunile de 1,60m\2,00m salteaua,dar cu tot cu laturile patului are aprox. l=1,70.Stiu ca este un pic cam scump,dar vroiam sa stiu aca va place si voua si care e parerea voastra ca sa ma hotarasc daca dau comanda odata sau nu