Travestitul Naomy

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Roxa-Boxa
...tipu e de undeva din Ardeal...Ocna Mures...parca...

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

De fapt cine e personajul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Initial creeata de ken

CE PARERE AVETI?Azi am vazut la otv .MI sa parut...foatre deschisa...dar c-am fara imagine....de vedeta.

ken

Daca si asta e vedeta... ("asta" in sensul de "acela", nu "aceea"!!!)

apropos, oi fi eu inapoiata, cu idei invechite...da' ce Dumnezeu cauta un asemenea "subiect" pe un forum despre copii???????? au, cumva si-o taie pt a scrie undercover la...aspirante??

cu tot respectul, da' "subiectul" asta ar tb sa ajunga la

Mos Craciun in...pantaloni scurti

Vine bebe ! 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Dar de iubitul ei(lui) ce ziceti ? Cred ca e si mai tralala... ziceau ca vor sa se casatoreasca ....

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:
Originally posted by ella_72

Dar de iubitul ei(lui) ce ziceti ? Cred ca e si mai tralala... ziceau ca vor sa se casatoreasca ....

Ella

Daaaaaaa bravo lor ...un lucru bun demn de luat ca exemplu

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

AM fost socata in ziua in care am descoperit cine se ascunde in spatele machiajului si perucii: Florin Moldovan. Pe vremea cand lucram in radio ma innebunea sa vina sa-mi cante in emisiuni (cred ca de mic se vedea vedeta si era in stare de orice ca sa-si atinga scopul). Inainte sa apara la Tv la travestit, a fost in puscarie omul, pt excrocherie. Cazul a fost prezentat la toate tv-eele: suna tot felul de oameni de afaceri si se dadea drept parlamentar care organizeaza tot felul de actiuni umanitare. Si cerea bani. Culmea e ca i se si dadeau. A fost prins, a facut puscarie si acum...vedeta! Bravos!

_

Multam fain de lamuriri! Chiar nu-mi explicam de ce personajul mi se parea dubios... O alta dovada ca instinctul nu ma inseala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidiloi spune:

eu personal apreciez acest om ptr. taria lui de a recunoaste ceea ce este,la noi in tara din pacate trebuie sa treaca inca foarte mult timp pina sa acceptam aceste lucruri.Aici sint tratati ca oameni obisnuiti-in tara inca nu ,si va mai dura.Nu vreau sa supar pe nimeni, spun doar ca ar trebui sa incercam sa ne punem in piele lor ptr. o secunda ..sa nu fim multumiti, si sa nu ne recunoastem ca fiind ceea ce sintem.Sa simtim ca de fapt femeie fiind ...simtim ca iubesti ca un barbat o alta femeie ...sau invers.Eu nu-i condamn si ii accept asa cum ei decid sa fie.Au libertatea asta ca si noi.Si nu mai continui ca nu are rost...am vrut doar sa imi spun parerea personala!Sa fiti iubiti de cine vreti voi...si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Eu una nu ma refeream la orientarea sexuala a individului respectiv, ci fix la el insusi. Este dubios pentru ca are antecedente de escrocherie, iar comportamentul lui mi se pare deplasat (in sensul ca prea cauta publicitatea, prea ii place sa faca valuri). In alta ordine de idei, cel mai bun prieten al nostru este homosexual si avem o relatie deosebita cu el. Deci nu am prejudecati in ceea ce priveste orientarea sexuala a unui om; am obiectii doar in privinta caracterului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Io nici nu-s asa de sigura de orientarea lui sexuala. Cred ca omul, de fapt, e disperat sa devina cunoscut si cu muzica n-a reusit...asa ca, a "inventat" ceva. Stiati ca el a fost casatorit ani buni cu o tipa? ...Mariana?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

a fost casatorit? Nu am stiut! Am crezut ca are de mic aceste inclinatii!

Mirela

Mergi la inceput