Travestitul Naomy

Travestitul Naomy | Autor: ken

Link direct la acest mesaj

CE PARERE AVETI?Azi am vazut la otv .MI sa parut...foatre deschisa...dar c-am fara imagine....de vedeta.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

depinde la ce te referi...parere despre ce?faptul ca e travestit?sau daca are stil de vedeta...sau ce....

am vazut si eu astazi...dar mai bine no comment ....cred ca la persoanele ca el sau ea ce-o fi le lipseste o "piulita"intr-un cuvant sunt tzacanitzi!nu-i pot intelege nici sa ma fortez...desi am stat si am cugetat mult dar nu...nu pot sa-i inteleg....de cantat canta binisor....e adevarat....

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

mie scarba!!!!! e de-a dreptul gretoasa/gretos si nu poate tine doar pt ea/el ci trebuie sa arate si al restu' lumii....prostia!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Cred ca are probleme serioase si destule complexe.

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

vad ca nu sunt singura la care ii e greata de persoanele astea...si asta ma bucura!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ken spune:

Deschisa ...la limba ma refeream... la vorbire.Am mai vazut si alti\alte ca ea\el darNoemy mi se pare de prost gust.CUM poti aparea in fata telespectatorilo de parca ai duce gunoiu? OARE nu stie ca sau inventat oglinzile?.NU ma refeream la icnlinatile care le are, fiecare face ce vrea cu viata lui dar nici asa.Mai mare risul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

AM fost socata in ziua in care am descoperit cine se ascunde in spatele machiajului si perucii: Florin Moldovan. Pe vremea cand lucram in radio ma innebunea sa vina sa-mi cante in emisiuni (cred ca de mic se vedea vedeta si era in stare de orice ca sa-si atinga scopul). Inainte sa apara la Tv la travestit, a fost in puscarie omul, pt excrocherie. Cazul a fost prezentat la toate tv-eele: suna tot felul de oameni de afaceri si se dadea drept parlamentar care organizeaza tot felul de actiuni umanitare. Si cerea bani. Culmea e ca i se si dadeau. A fost prins, a facut puscarie si acum...vedeta! Bravos!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

bleah...ce scarboshenie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Doamnelor,individul sau individa(nu stiu cum sa ma exprim) traieste cu pasiune o adevarata drama,drama vietii lui publice .Ar trebui sa va fie mila de bietul neinteles!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carol spune:

quote:
Originally posted by oanamc

Doamnelor,individul sau individa(nu stiu cum sa ma exprim) traieste cu pasiune o adevarata drama,drama vietii lui publice .Ar trebui sa va fie mila de bietul neinteles!

Daca-i spui doamna se simte jignit, daca-i spui domule se simte jignita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Personajul e trist, complexat si penibil...
Tzuni

Mergi la inceput