Dr.Tutunaru (17)
Raspunsuri - Pagina 30

madau spune:
dianiana eu am facut cerclaj..si inca unul pacatos (asa a zis T), incerc sa-ti spun in mare cam cum sta treaba. Procedura in sine nu e foarte complicata, se face cu anestezie generala si dureaza cam 15-20 minute. La mine a durat mai mult caci au fost ceva probleme, colul friabil, nu reusea sa-l lege..etc. Dar s-a rezolvat. Dupa aceea m-a dus in salon unde am ramas pana mi-am revenit complet, apoi am plecat acasa. Am primit tratament cu Gynipral (asta e pacatos rau in sensul ca iti dau palpitatii, tremor..dar asta e, n-ai incotro, ajuta sa nu ai contractii care-s contraindicate), No-spa si Scopantil supoz. De durut m-a durut cam 3-4 zile, dar suportabil, n-am mai avut voie sa fac baie si. A trebuit sa stau numai in pat, si sa nu fac nici un efort. Insa asta iti va spune Tutu in functie de situatia ta. Oricum e recomandat repaosul la pat cat mai mult posibil. La fel statul in fund, e de evitat ptr ca face presiune pe col.
As putea sa-ti mai spun pana maine despre asta, insa n-o sa mai ocup spatiul aici, daca mai e ceva ma intrebi pe urma.
De dat..dai doar la anestezista..eu am dat 50 ron, si la o infirmiera care a avut grija de mine 25 ron.
Bafta multa!Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Cata_adr spune:
Multumim Monique...
noi stam in Zona Pajura..putin mai sus de Herastrau (ca sa va dati seama de zona). Offff, sunteti asa departe. Ce-i drept asa putea veni cu masina...dar este prea mic bebe sa plec asa departe cu el. Poate la vara?

Monique_new spune:
quote:
Originally posted by Cata_adr
Multumim Monique...
noi stam in Zona Pajura..putin mai sus de Herastrau (ca sa va dati seama de zona). Offff, sunteti asa departe. Ce-i drept asa putea veni cu masina...dar este prea mic bebe sa plec asa departe cu el. Poate la vara?
Cata - o mamica fericitaRobert Alexandru: www.keyweb.ro" target="_blank">Aici ma puteti vedea
Povestea mea
----------------
You really can change the world if you care enough!
stiu unde este Pajura, am niste prieteni acolo....dar nu stiu sa-ti spun strada

Madau pupici lu Mirunica

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Cata_adr spune:
da si eu stau f. aproape de gradinitza..la 5 minute. Prietenii tai au copil mic? Poate ies cu ei cu carutzul:))))))))))))))))
Da, Miruna e frumoasa foc. Eu am baiat, dar deh nu indraznesc sa ma bag ca el e mai mic si poate Mirunei nu-i place.
Cel mai bine astept sa-si aleaga el fetele:)))))))))

madau spune:
Monique
Cata cand te-oi incumeta sa vii te asteptam cu drag. Am vb si cu ATUDOR..facem o gaska mare de Tutunici cu bebici
Pup fetel dragi...maine schimb sobiektu' aveti grija!Madau si
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Monique_new spune:
quote:
Originally posted by Cata_adr
da si eu stau f. aproape de gradinitza..la 5 minute. Prietenii tai au copil mic? Poate ies cu ei cu carutzul:))))))))))))))))
Cata - o mamica fericitaRobert Alexandru: www.keyweb.ro" target="_blank">Aici ma puteti vedea
Povestea mea
----------------
You really can change the world if you care enough!
Da au un baietel de un an RARES pe mamica o cheama Tatiana si pe tatic Toma...stau la ....un fel de blocuri mici sa zic nu stiu cum se numesc cu un etaj chiar linga gradi
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Cata_adr spune:
da, stiu blocurile alea...dar mai mult ca sigur nu-i stiu pe prietenii tai. Poate doar din vedere..iti dai seama, ca eu toata ziua ma plimb pe acolo si sunt o gramada de mamici si bebici.
Si totusi..poate ne vedem cum a zis Mada..strangem gasca de tutunarici.

madau spune:
Dragele mele va invit sa continuam discutia AICIMadau si

teut spune:
Buna!
Si eu sunt in "clubul" mamicilor care nasc cu dr. Tutunaru.
Te rog frumos, imi poti spune si mie niste preturi?
Multumesc mult!

teut spune:
quote:
Originally posted by adinush
Fetelor vreau si eu PM-ul cu preturile.
Oare Ramona nu tine telul la ea cat e dr.T plecat? Caparca a mai fst plecat dar am putut sa-mi fac programare pt primele zile de munca dar acum de 2 zile incerc sa sun si nu raspunde nimeni.
Nu de alta dar a ramas ca ne vedem ca la 32s care le fac maine s daca nu dau repede de ea parca vad ca ma programeaza la sfarsitul lunii
Adinush31+ cu
- Ingrid-Eileen