Mocheta cu trasee masinute -copii
Raspunsuri - Pagina 3
danat spune:
fetelor, dar daca vreau numai o bucata, nu de 4 m latime, cum si de unde pot cumpara?
noi nu vrem sa mochetam toata camera, si as vrea o bucata de cca 2/2 m pe care sa se jiace cu masinile si sa o curat/ string usor.
in bucur obor am fost ieri si nu mai au asa ceva...am vazut in schimb linoleum cu acelasi imprimeu, si o mocheta cu fluturasi, floricele cu nuante pastel o minunatie.
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
ninocikap spune:
quote:
Originally posted by Nicoleta
UIte mocheta noastra!
E frumoasa, nu?
http://new.photos.yahoo.com/copiii_din_2002/album/576460762316790820/photo/294928803505892521/65
Nicoleta
este superrr, deja i-am aratat sotului care va fi urmatoarea noastra achizitie pentru Alex.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Nicoleta spune:
Ma bucur ca iti place mocheta noastra, Nicoleta. Si lui Stefan ii place. Noi avem 3 dormitoare, 2 dintre ele sunt invadate de copil.
Dana, noi am luat o bucata de 4 metri latime si 2,20 metri lungime. Am dat-o in doua si am pus in ambele dormitoare, peste parchet, dar nu din colt in colt. Nu o strang, o las asa. Se gasesc prin Metro, Selgros bucati mici, care pot fi stranse usor, numai ca nu sunt asa de colorate. Din ce am vazut eu...
Nicoleta
V. Erica spune:
Arata intr-adevar bine, Nicoleta. Si a noastra e la fel. Eric e foarte incantat de ea.
Danat, nu cred ca vand bucati asa mici, poate doar daca iei 1 m x 4 latime. O solutie ar fi sa comanzi la Quelle. Pare buna oferta.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
aurelia1278 spune:
Am sunat la cei de la Greenprice (linkul de pe pagina 1). Cica lucrau cu un importator si acum exista niste probleme intre ei, nu stiu sa-mi spuna cand si daca vor mai vinde mochete.
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic
zax spune:
As vrea sa cumpar si eu pentru baietelul meu o mocheta cu strazi, dar sa fie de suprafata mica, usor de intretinut si strans si plimbat dintr-o camera in alta . Ati vazut pe undeva? Vazusem mai demult pe site-ul celor de la quelle, dar acum vad ca ma redirectioneaza pe otto.ro unde nu au jucarii.
multumesc
Dana 35+ si Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru
floaredemac spune:
http://www.quick24.ro/ro/q4r/home/service/Despre_Quick24/index.html
Mocheta nu am vazut la ei acum, dar poate au si nu am avut eu rabdare sa caut. In alte parti nu stiu sa iti spun fiindca nu locuiesc in Bucuresti.