oferta: Ce sa fac cu coltarul?!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by Victoria
... pariu ca cu plush nu gasesti nika

Vic, iote ca am gasit si ceva www.mydivascloset.com/plvesahemidr.html" target="_blank">plush, asa, ca pentru sezon . Iar pentru baietei e soarecul ala de l-ati vazut (doar bretelutele is de piele) asortat cu ... alt plush .

Karina, sa-mi spui si mie ce solutie gasesti (poti incerca si aici), ca si eu am ceva de dat. Am intrebat in stanga si in dreapta, amatori am gasit, dar, in caz de nu se prezinta sa le ia, sa stiu cum sa procedez. Multam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mazzel spune:

quote:
Originally posted by valentinag

Da de ce ma de prost gust sa le scoata afara la ghena?Ca io auzii ca pe la Germanica,care nu mai vrea un obiect il scoate afara si il iau gunoierii.Simplu si necostisitor.
Cumnata-mea a pus o canapea jos la ghena,au luat-o niste oamnei mai necajiti pana sa vina gunoierii!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

valentina da intr-adevar, dar acolo trebuie sa suni inainte un nr special de la primarie si ei vin cu un camion si il iau, dacda nu suni odata te trezesti cu politia la usa.
il iau daca este in stare refolosibila si il duc intr-un magazin de mkana a doua care tine de primaria respectiva, daca nu trebuie sa asiguri tu transportul la "ghena" , care e un loc unde se arunca gunoaiele care nu le poti arunca la container, si unde costa sa stii, de ex unde locuiesc eu costa 10 euro/tura, indiferent ce arunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Cl, esti tare, jos palaria, gasisi ceva de plus

Noi radem, glumim, da...cu coltaru' cum ramane?

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Alina,atunci e simplu dar un pic costisitor

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mazzel spune:

quote:
Originally posted by valentinag

Alina,atunci e simplu dar un pic costisitor

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

da e simplu, si mie mi se pare mult 10 euro pt locul acela, mai ales daca ai mai mult de dus si atunci trebuie sa inchiriezi o chestie de aia sa o agati in spate la masina sa poti transporta totul odata(deci si aia costa) sau daca nu sa faci bucati mici si sa transporti in ture in masina ta dar daca nu ai chef sa ti-o zgarii, strici ...deci tot costa nimic nu-i pe gratis.

eu sunt obsedata cu curatenia pe strazi, daca vad o hartie o ridic, pe mine ma deranjeaza mult problema gunoaielor in Ro, imi da un rau fizic de-a dreptul.
eu sunt genul de persoana care as suna la politie in secunda 2 in care as vedea pe cineva ca-si arunca gunoiul la coltz, sorry...peste tot sunt oameni care poate au nevoie de o mobila de-a ta mai veche, dar multi nu intreaba"mi-o dai mie" poate le e rusine, chestia e ca bine sa intrebi daca cunosti pe cineva care poate ar avea nevoie, eu admir oamenii ca si karina care nu arunca urgent in spatele blocului asa ceva ci incearca sa o dea cuiva care poate are nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Karina, ai incercat sa vezi daca se poate reconditiona?Daca nu si eu sunt de parere ca e mai bine sa il donezi unor oameni mai saraci sau unor studenti cum spunea cineva.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of jalapenos.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Sunt de acord ca femeia de serviciu e o solutie viabila. Si nu numai ea, poti incerca sa afle si cele de la blocurile invecinate. De obicei ele sunt atat de sarace ca mai mult ca sigur vei gasi una sa vina sa il ia.

The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Aici sint websites unde poti posta orice vrei sa oferi gratuit. Eu le-am folosit cu succes cind ne-am mutat si am avut multe lucruri pe care nu vroiam sa le mai car si erau totusi in stare buna, imi parea rau sa le arunc pur si simplu.
Merge si sa postezi daca ai nevoie de ceva si daca ai noroc apare un ofertant. Asta e mai greu. Dar cind oferi... gasesti urgent doritori!
Ideea e ca vrei sa te scapi de un obiect, te gindesti si sa faci un bine cuiva, dar nu trebuie sa alergi nu stiu cit sa gasesti persoanele astea.
De ce nu se poate face chiar pe DC o chestie din asta? Macar cu "ofer". Am mai citit ca aveau fetele lucruri de la bebe sau mai stiu eu ce obiecte prin casa de care nu mai aveau nevoie.
Aici se practica si chestia cu scosul in strada. Americanii nu sint atit de pudici, daca le place ceva nu se sfiesc sa ia nici de la gunoi. Am vazut la tv cindva o casa decorata cu obiecte gasite de pe strada. E drept ca tipa avea talent dar totul arata foarte bine.
E o emisiune noua pe tema asta. Doi indivizi iau o piesa de mobilier de pe strada (lasata in fata casei), o reconditioneaza (sau o transforma in altceva) - o duc inapoi in strada (la aceeasi adresa), suna la usa si dispar! Asta da chestie!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Pe www.okazii.ro ai incercat?

Poate fi retapitat, musamaua inlocuita cu panza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

quote:
Originally posted by mazzel

eu sunt obsedata cu curatenia pe strazi, daca vad o hartie o ridic, pe mine ma deranjeaza mult problema gunoaielor in Ro, imi da un rau fizic de-a dreptul.
eu sunt genul de persoana care as suna la politie in secunda 2 in care as vedea pe cineva ca-si arunca gunoiul la coltz,

Hehe,sa ma fi vazut pe mine ce injuraturi mi-am luat pentru ca am indraznit sa fac observatie unor "domni"ca au aruncat hartiile din care au mancat pateuri,pe jos in conditiile in care era un cos de gunoi la 5m de ei!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput