oferta: Ce sa fac cu coltarul?!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Creka s-a dus sa se odihneasca ca sa fie apt pentru sambata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Nu, de fapt trebuie sa revenim la intrebarea "cine este Gustus?"

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Originally posted by J G

Nu, de fapt trebuie sa revenim la intrebarea "cine este Gustus?"

Vezi, ai pus punctul pe I

Cind am vazut 4 pagini la subiect deja ma si vedeam fara canapea, cind colo, voi o aburuti iar cu Guestus

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Tine aripioara asta, voinice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Originally posted by Guestus
unde sa vin simbata? cit am de carat? cu ce masina ma plimbi?

Daca vii in Drumul Taberei, poate pleci cu un coltar , daca stai in cartier te plimb... cu vorba, altfel cu un Getax?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

La subiect vorbind, nu cred ca e bine sa le scoti in fata blocului. Mai asteapta putin si intreaba pe la studenti sau tineri mai saracuti, sunt multi care ar fi super fericiti sa le dai coltarul. Eu asa as face. Mi se pare cea mai buna "afacere".

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Karina...pune o poza cu coltarul. Stai bine in el...sau are arcuri..denivelari...de la noptile furtunoase de acum 10 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Mey, si eu am de scapat de un coltar...Nu e chele ecologica, e plush..Cl, pariu ca cu plush nu gasesti nika

Credeam ca o sa fie usor sa scap de el, da vaz ca trecura 4 pagini si Karina nu are nici un raspuns...
Karina, on-topic: nu e civilizat, da ideea cu fatza/spatele blocului e cea mai fiabila, pariu ca dispare in cateva ore...

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Sau intreaba femeia de serviciu.
A noastra valorifica orice prinde...

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Dar ce-as putea sa fac cu un aragaz,un frigider si o masina de spalat. Toate antice si de demult. Oare mai exista centre de colectare a fierului vechi?

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Da de ce ma de prost gust sa le scoata afara la ghena?Ca io auzii ca pe la Germanica,care nu mai vrea un obiect il scoate afara si il iau gunoierii.Simplu si necostisitor.
Cumnata-mea a pus o canapea jos la ghena,au luat-o niste oamnei mai necajiti pana sa vina gunoierii!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput