Program supraveghere pc-uri angajati??

Program supraveghere pc-uri angajati?? | Autor: danat

Link direct la acest mesaj

Circula de ceva timp zvonuri pe la firma noastra ca ar exista un program instalat pe server care poate inregistra tot ce face un angajat pe pc, ce site-uri deschide, ce lucreaza, chiar si yahoo messengerul. Este posibil dpdv tehnic? Sunt tare curioasa...

Mercic!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Da. este posibil.

E ca un program de spionaj. in principiu administratorul de retea poate sa ia controlul calculatorului tau in orice moment.

De asemenea acest program poate tine loguri cu paginile accesate, emailuri scrise etc.

dar principiul spune doar ca ar trebui logate doar paginile accesate. nu cred ca se baga asa de adanc incat sa iti verifice messengerul.

sper sa iti fie de ajutor.

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

Zusammen mit Bogy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

este posibil dar obligatia angajatorului este sa anunte toti angajatii cand instaleaza asa ceva; ca atunci cand esti filmat undeva, trebuie sa stii de prezenta camerelor..,,sper ca sunt coerenta

Numai bine!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Nu ne-a anuntat nimeni....au rasuflat niste info mici :-)) Va dati seama ca asta e si scopul, sa nu stim ca sa vada ei ce si cum.
Eu stiu ca atunci cand administratorul intra pe oc-ul meu, se vede in bara ca se inroseste un icon de acolo (nu stiu cum ii zice) dar asta inseamna ca vede doar ce scriu/ fac atunci.
Pe mine ma intereseaza daca se poate inregistra ce emailuri scrii, sau discutiile pe mesenger , textul in sine tot....

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Cum se poate depista daca ai asa ceva instalat pe calculator?
Se paote?

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

e stupid...aveti senzatia ca un administrator de retea are timp pentru copilarii de acest gen?

Mergi la inceput

La noi se poate.Eu banuiam ca ne supravegeaza de ceva vreme.

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

ba nu e stupid deloc
in speta cand firma e mica si patronul (managerul) vrea sa vada opinia subalternilor despre sine
si eu sunt interesata cum se numeste acest program si cum pot sa ma feresc; banuiesc ca trebuie sa il vezi instalat si pus in program files
nu ca as vorbi secrete de stat pe mesanger/mail sau forumuri dar mi se pare ilegal ca un om sa imi citeasca arhiva personala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

aha , am aflat de la frati-miu programul se numeste keylogger si mergeti in my computer si dati search , sa vedeti daca il aveti intalat pe pc
si apoi stiti ce si cum

Mergi la inceput

eu il am instalat.L-am gasit acum.Nu se paote anula?

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

quote:
Originally posted by grati.ela

e stupid...aveti senzatia ca un administrator de retea are timp pentru copilarii de acest gen?

da, are timp si nu e vorba de o firma mica, ci de o multinationala.

Mergi la inceput