Program supraveghere pc-uri angajati??
Raspunsuri - Pagina 2
for2nity spune:
exista numeroase astfel de programe care inregistreaza absolut tot, fiecare tasta apasata, fiecare pagina accesata, si dupa cum este setat periodic salveaza si screenuri. Sunt programe care inregistreaza si conversatiile de pe yahoo, msn sau altele, iclusiv ceea ce raspunde interlocutorul.Va dati seama ca, cu un astel de program in PC, pentru cel ce citeste rapoartele nu mai e un secret nici o parola, nimic. Daca sunteti conectati la internet exista optiunea de a se transmite periodic la o adresa de e-mail "rapoarte" complete. Ma rog, la un moment dat multi sunt tentati sa foloseasca asa ceva din diverse motive.
Eu il recomand parintilor, pentru a putea controla activitatea copiilor pe internet.
In anumite intreprinderi, din pacate, se instaleaza asemenea programe pentru a se vedea cu ce-si ocupa angajatii timpul...e neplacut intr-adevar sa-ti cunoasca seful intimitatile dar nu stiu daca este obligat sa va anunte avand in vedere ca se presupune ca prestati pe PC numai activitati legate de job.
Acuma sa nu credeti ca eu judec pe cineva ca intra de la servici pe net ( si eu o fac din plin si uneori plasez cate o "scrisoare de dragoste" pentru cititor ), am scris doar ce cunosc eu despre asta.
Si in general aceste programe de spy sunt concepute in asa fel incat nu se observa ca ruleaza decat cu o comanda speciala.Eu nu stiu cum se pot gasi, am sa-mi intreb colegul, el e as in chestii de-astea.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
danat spune:
Brrrrrr...m-a luat cu transpiratii reci pe sira spinarii...nu ca as vorbi eu cine stie ce secrete personale sau internationale, dar e nasol rau sa stii ca poate vedea ce comentezi oricand, oricine...
Apucaturi de...."oki albastri"... ca sa nu vorbesc urit!
Am verificat si nu am programul...oare nu se poate instala si sub alte denumiri? Sau poate exista mai multe tipuri de astfel de programe....banuiesc...
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
pet.cost2005 spune:
iSpyNow, Spector Keylogger sau E-Artificiere alte programe de acest gen ...
Petronela
Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
dante01 spune:
in plus, un astfel de program are cu siguranta stealth mode, adica nu apare in add/remove programs...
Happiness_4_us spune:
Eu la firma la care am lucrat in Romania, aveam un program de acest gen care se numea VNC!
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
lavinai spune:
si al noi la job (companie multinationala) pot intra oricand pe compu tau. cand intra pierzi controlul la mouse!!
lulu77 spune:
Si la noi sunt urmarite PC-urile !
Si stim ....dar tot navigam
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
joxy spune:
Sunt zeci/sute astfel de programe. Cele mai bune nu se gasesc deloc usor si nu sunt vizibile in nici un fel userului.
Se poate prelua controlul, se poate viziona in timp real ce face userul, se pot memora toate activitatile si apasarile de taste.
Toate aceste se pot face si hardware.
Cu respect,
G.
www.siteaudit.ro
Pet spune:
Eu folosesc computerul doar acasa si am avut "simptomul" cu pierderea controlului la mouse. Am dat search acum si am gasit asta
http://home-and-garden.webshots.com/photo/2782725210080532364DmSsay
Intrebarea mea este: un program de genul asta poate fi instalat...de la distanta? Printr-un email de exemplu?