Lectii de viata importante

Lectii de viata importante | Autor: iulian1969g

Link direct la acest mesaj

Lectii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

foarte frumos si ...adevarat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Giuliano, este foarte interesant tot ce postezi tu. Te rog insa daca nu te superi sa folosesti un font mai mic. E greu de urmarit daca scrii cu litere atat de mari.
Te asigur ca textul in sine e atat de graitor incat nu mai are nevoie de litere maaaaaari ca sa te tina aproape.
In cazul in care nu folosesti litere atat de mari pentru ca ai o dificultate de vedere, te rog sa editezi posturile. Daca nu poti scrie altfel din motivul amintit mai sus, am sa le editez eu.
Multumesc pentru intelegere.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Foarte frumos ce s-a scris.
iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ne spui si noua de unde citezi? Sunt foarte curioasa.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasemada spune:

Foarte frumos si impresionant!
Respect!
Multumesc de mesaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

poate te da autoarea in judecata....

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasemada spune:

Superb, fara cuvinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Buna!!

Am un exemplar in plus al cartii "Deschiderea portilor launtrice", de Eileen Caddy. O fac cadou cui mi-o cere primul/prima. Cartea este nou nouta. Va astept!

Nu exista circumstante, oricat de rele ar fi, din care un om intelept sa nu poata scoate ceva bun; nici circumstante, oricat de bune ar fi, pe care cel neintelept sa nu le foloseasca spre paguba lui. Francois, Duce de Rochefoucald

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

BillyBilly o vreau eu! Sunt prima ?

quote:
Originally posted by BillyBilly

Buna!!

Am un exemplar in plus al cartii "Deschiderea portilor launtrice", de Eileen Caddy. O fac cadou cui mi-o cere primul/prima. Cartea este nou nouta. Va astept!

Nu exista circumstante, oricat de rele ar fi, din care un om intelept sa nu poata scoate ceva bun; nici circumstante, oricat de bune ar fi, pe care cel neintelept sa nu le foloseasca spre paguba lui. Francois, Duce de Rochefoucald

Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

quote:
Originally posted by sanziana72

BillyBilly o vreau eu! Sunt prima ?

Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Felicitari!! Da, asa mi se pare. Trimite-mi adresa prin email si ti-o expediez cat pot de repede, da' sa stii ca e de la Mos Nicolae!!

Mergi la inceput