"Cei mai iubiti dintre paminteni" :-) (2)
Raspunsuri - Pagina 29
mara03 spune:
neata!
doruletz, si tudor a avut o perioada de gunoier. si mai grav era ca se dadea la toate cosurile de gunoi de pe strada si de prin parc.
si eu m-am gandit sa-i au culori comestibile dar mi-a fost mila de biata noastra casuta si am renuntat.
si apropo de admiratoarele de la gradinita, estera, fetita in roz de langa tudor i-a produs majestatii prima hartuire sexuala. ea s-a intins pe jos si l-a tras pe tudor peste ea. si-l strangea, si-l pupa acolo pana i-a despartit doamna educatoare.
voi ati vazut ce www.cotidianul.ro/index.php?id=8445&art=21990&cHash=53eec86135" target="_blank">animat a fost ieri parlamentul? mie una mi s-a facut greata de comportamentul lui VC, si n-am vazut decat fragmente...multa lume necajita...(copirait doru ;-))
mai vin, ma duc la munca.
bombi spune:
doru, dupa cum zisei, vrusai sa ajut, dar nu vru laptopu'.
nu mai vin, ma duc in Ro. (copyright mara)
Pegasis spune:
quote:mara, intrebai io la niste prieteni cunoscatori . Desi a fost lansat in octombrie anul acesta, inca nu exista pe piata. Daca mai ai putintica rabdare, o sa apara la inceputul lui 2007. Daca vrei ti-l iau eu si ti-l trimit.
Originally posted by mara03
si apropo de cautari febrile, de cand am auzit de la voi de morometii pe dvd il caut intr-o veselie si nu-l gasesc. la carrefour am vazut o groaza de filme romanesti dar morometii nu si nu.
Fuseram aseara la intilnirea cu Mosu'. Nu stiu ce sa ma fac cu fi'mea da' o sperie personajul ingrozitor. Daca-ar fi putut sa insface cadourile si s-o tuleasca ar fi fost ce-a mai fericita. In general am observat ca nu-i plac chestiile cu multa lume, se pierde, nu-i place sa urce pe scena, etc... Miine mergem la serbare la gradi, alta dandana... E steluta
iileana spune:
dat fiind ca acuma plec, si va voi mai vedea/citi de-abia la anul :-), vreau neaparat sa va spun ca:
Scandinavi, cu muuuult drag va urez Sarbatori fericite si-un An Nou minunat si va tin pumnii sa va aduca Mos Craciun (sau Spiritul Solstitiului, dupa caz :-) exact, da' exact ceea ce va doriti!
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
lilanda spune:
Aho ahooo..aterizai si io
M-am intors azi noapte din delegatie si dormii dimineata ca porcu' pin' la 11...daaa...sint libera pina pe 8 ianuarie
V-am zis ca fusei pe o insula cu case de vacante si asa de frumos aranjate erau si impodobite, incit deodata m-a apucat groaza ca io nu facui nimic..nici brad n-am cumparat!!
adeluctza, sa-ti traiasca ccc computatoru' si sa te folosesti temeinic de el, cu tot cu tasta aia Fn, cine-o mai inventat-o!!!
De cutelu' lui Witchie imi pare rau :-(( Sper insa sa-i aduca Mister Craciun Irinei un alt cadou, care sa o pasioneze atit de mult incit sa uite disparutul!!!
mihaela, tot din Real imi fac si io cumparaturile (in Flensburg)...cunosc toate rafturile Ce e misto la ei, e sistemul Pay Back...simbata ne scazura pentru fidelitate vreo 30 de euroi din bonul de casa!!..laaa fix.
mara, asa cu Tudorelu'-frumuselu' intre doo fetite :-)) Vazui ca-i apropiat de cea alba
Pegasis, succes stelutei!!
bombi, iileana, sarbatori fericite si o vacanta mi-nu-na-ta!!!
doruletz...cre' ca ar fi cazul sa luam amindoo niste lectii de ebay!! (si io-s in ceata!!)
Noo...ma duc sa-i cumpar cadou lui Niels (oare ce???) si ceva soacrei ca fii-su ii pregati in pachet numai foarfecu' de tuns unghii la ciine
Mai viu...si astept lumea la urari!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
mara03 spune:
carmen, multumesc de oferta. vreau sa-mi iei tu dvd-ul si sa mi-l trimiti ca ma tem ca pana ma misc eu dispare de pe piata. ne mai intelegem noi cum facem cu plata. de o mie de ori.
succes stelutei!!!
iileana, sarbatori fericite si tie. drum bun si distractie frumoasa. aaa, si ai grija sa-l anunti pe mosu' ca ai plecat de-acasa, sa-ti redirectioneze cadourile.
va pup da' nu va urez nimic, ca mai vi pe-aici pana de sarbatori ;-)))
doruletz spune:
nziua
carmen, hehe, se vede ca fetitoiu e nascut pe 11 octombrie (sssht, sa nu ne auda xeno), reactioneaza exact ca mine in fata multimilor. Noi suntem spectatori, nu ne place sa iesim in fata si nici sa ne cocotam pe scene in vazu lumii...Da' sa stii ca distractia cea mare e in sala si pana la urma tot spectatorii fac si desfac vedetele, vezi ce patii mai deunazi bietu Roberto Alagna (consortu Angelei Gheorghiu) cand a parasit val-vartej scena Scalei din Milano din cauza fluieraturilor din public iar acu www.cyberpresse.ca/article/20061214/CPARTS04/612141700/5024/CPDMINUTE" target="_blank">canta in strada in fata operei.
ileana si bombi, vacanta placuta si sarbatori fericite!
io-s acasa, am concediu medical pana pe 24 da' cred ca de maine ma intorc la munca ca deja imi fac procese de constiinta . Desi si acolo o sa-mi fac procese in sens invers, ca am avut ocazia sa mai petrec timp cu piticania si nu am facut-o... Greu fratilor cu deciziile astea..
mai viu io
lilanda spune:
Bonsoir...taaare ocupata mai sint Tre' sa aranjez o calatorie cit mai economica de la Bruxelles la Copenhaga si, apoi, pina la mine si-napoi, pentru prietenii mei care vin incoa sa petreaca Anul Nou (Teo cu sotul, pentru doruletz!!)...si e grele... ca sint niste preturi, de te razbate, mai ales acu' pe ultima suta de metri
Tot pe ultima suta de metri tre' sa fac oleaca de curat si sa-l trimit pe Niels sa taie-miine-un brad.
Acu' sa-mi laud si potaia care salva viata unui vecin!! :-)) Luni dimineata, inainte de a pleca in delegatie, il aud pe la 4, pe Ilie fornaind nervos. Se scoala Niels, cata prin casa, cata si pe-afara dupa niscai intrusi, dar cum nu gasiram nimic, ne culcam la loc...Ilie fornaie in continuare. La al doilea apel, Niels aude in fundal un strigat de ajutor, pe daneza si germana :-)) Era vecinu', care facuse un atac, ii paralizara picioarele, da' putu' sa strige dupa ajutor!! Chemaram ambulanta si fu' omu' salvat...gratie lui Ilie, ciine erou in cartier
Nu-sh ce sa mai zic??? Voi ce mai gatiti ???!!
Va pup...si nu stiu ce pana mea are mess de pe yahoo, ca nu-l mai pot deschide (cred ca nu fu folosit prea des, de aia!!)
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
doruletz spune:
lilutz, transmite-i salutari lui Teo si mii de scuze ca n-am raspuns la mailul primit acum un secol
Bre repara-ti messengeru ala sa am si io cu cine comenta actualitatile ca xeno pleca in vacanta la cupchii si apare doar ca meteoru.
Hai pana atunceasa le comentez singura acilea in blogu asta:
- Sa stiti fratilor ca atunci cand imi zicea alain ca englejii nu stiu sa manance nu-l credeam da' se pare ca nu era departe de adevar: magazinul Harrod's a lansat un nou produs culinar de craciun: inghetata cu aroma de varza de bruxelles Cica s-au inspirat din reteta inghetatei de camembert aparuta pe la 1900
Sa fie la ei acolo!
- totusi, exista si o veste buna dinspre canalu manecii, mai mult de jumate din cupiii britanici habar n-au care e legatura dintre Craciun si Isus
- si ca tot venii vorba de Isus, cica niste deputati polonezi depusera o rezolutie ca sa fie proclamat rege al Poloniei pe motiv ca si fecioara Maria a fost si ea proclamta regina Poloniei acu vreo 300 de ani. Multi becali s-au aciuat si pe la astia maica, in secolu 21 s-a ticnit lumea de tot.
- Tot asta s-ar putea spune si despre artistul (?!) plastic danez care vrea sa picteze Mont Blancu in rosu cica drept prostest la poluarea produsa de turism. Da' nu vrea sa spuie data ca i-e frica sa nu-i 'cenzureze' francezii opera de arta
Mai remarcai si stirea despre caganerii celebritati de anul asta: www.caganer.com/product_info.php?cPath=25_27&products_id=151" target="_blank">papa Benone, www.caganer.com/product_info.php?cPath=25_27&products_id=104" target="_blank">Bush cu globu sub brat, www.caganer.com/product_info.php?cPath=25_27&products_id=153" target="_blank">regele spaniol Juan Carlos si multi www.caganer.com/index.php?cPath=25_27&sort=2a&page=2" target="_blank">altii.
Concluzia: toti suntem oameni.
PS Lilutzo pai spune tu prima ce gatesti pentru mosafiri? noi ne umpluram frigiderul de delicatese frantzuzesti, si anu asta o sa sar porcu si sarmalele si ma multumesc cu o "poularda" umpluta cu ciuperci si castane (pentru spiritele intortocheate : "poularde" = gaina castrata asa cum "chapon" = cocos castrat... oare asta o fi claponu romanesc?)
Alte meniuri? (in afara de inghetata de varza, "so... british")
Mai viu io, ca tot in concediu de boala sunt, incercai sa ma duc az la birou da' ma trimeasera sefii acas de urgenta, ah, iubesc tara asta
Sabina spune:
Doruletz, da de ce ai concediu de boala? ce mi-a scapat??
noi suntem f f stresati zilele astea,de aia nu prea apar aici.
Sper sa se rezolve toptul repede.
Am mai scris eu la alt topic, nu e nimica de ingrijorat, suntem sanatosi, deci restul sunt secundare.
Asa ca nu stiu ce gatim, nu stiu nici ce fac peste 2 ore, asa e de intens haosul :)
Sofia e fericita ca i-am cumparat niste clopotei si face compozitii pt pian si clopotel.Deja ma doare capul .
Am vazut aseara la jurnal cultural stirea cu Mont Blancul, si mai inainte si pe cea cu Alagna,
artistii astia
Ebay = un mister maaaaaaaaaaaare :))))
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.