"Cei mai iubiti dintre paminteni" :-) (2)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir :-))
Imi placu si mie crash testu' cu bagheta frantuzeasca Cit despre musiu bajeneSCO ala, se vede ca are clasa romaneasca ...macar il puse la referinte pe Alain??
Ca veni vorba de romani; aci fura condamnati aia 9 romani de au clonat carti de credit daneze, la pedepse ..atentie..cuprinse intre..2 si 3 ani inchisoare!!! Da' scapara si de aia, ca fura www.dr.dk/Nyheder/Penge/2006/12/04/135027.htm" target="_blank">extradati, asa ceva!!!
voljena, daca fu bal de caritate, bun si halatul lui Ali!!!...acu' ma gindesc sa fac si io o oferta la www.dr.dk/Nyheder/Penge/2006/12/04/132228.htm" target="_blank">vila lui Trump din Florida, ca e chilipir curat...125 de milioane
Va pup si...somn usor!
PS am vazut, in sfirsit, The Red Violin....super film!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Aseara la noi in oras a sosit Mosu'! A fost ingramadeala mare si doar l-am vazut sosind in caleasca lui apoi a intrat in casuta...va fi acolo zilnic pana de Craciun. Diana nerabdatoare cum e, aseara i-a facut un desen, i-a scris scrisoare si azi venind de la scoala a trecut pe acolo, a stat putin la coada si a intrat la el...a fost tare mandra! A stat cu el de vorba, desenul a fost foarte apreciat, expus alaturi de altele in casuta! Eh, sunt si eu o mama mandra!

Sabina, am facut doar un film cu Canon-ul, sunt doar cateva ok, dar parca n-am curaj sa le expun, calitatea lasa putin de dorit, a fost un film slabut...
Din pacate n-am timp sa fac poze, merg pe noapte la serviciu, ies cand e noapte deja, in we am tot avut alte cele pe cap...o sa vina ele si vremuri mai bune sper! Brava pentru Pentax, am vazut ca da rezultate :).

Va pup, noi il asteptam pe Mosu'!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Bonosir...le bipaaaiiiieee de le bipaaaaiiie si de le bipaie iar, de doua zile, cu vint cu tot
Azi pierdui toata ziulica cu niste tutoriale Flash din care nu-ntelesei nimic..asa ca ma duc sa pun de-un origami!!
Si nici cadou nu primi...ca astia nu auzira de mosu' Neculaie :-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Unde disparurati bre?
Lilutza, vaz ca nu ne intersectam deloc, azi fusei in reuniuni toata ziua. Mai perseveram, nu?

Io venii sa va anunt ca din ce in ce mai multa lume-i nacajita, cica unui popa ii trazni ideea ca daca mireasa nu-i virgina trebe sa plateasca taxa pe preacurvie daca vrea sa se marite la biserica! Si nici rochie alba n-are voie sa poarte daca e gravida sau cu plodu dupe ea. muhahahahaha, si suntem cica in europa secolului 21. Culmea e ca satenilor si primarului li se pare normal, asta nu mai e nacajeala e nebunie curata, evul mediu ce mai.

Si ca sa vedeti ca vine sfarsitul lumii, Becali pleca iar la cruciada de data asta insotit de Plesu si Patapievici. Pana la urma vaz ca se adunara

Hai ca mai viu io la blogu asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Buna fetelor, merci de raspunsuri.... Sper ca nu uit pe nimeni:

lilanda: as alege Suedia...ca-i mai cald!!!
mihaela_s: Stiti vre-una din limbi? Poate asta ar fi unul din primele criterii de alegere...
Adela99: io ce sa zic, zic si io Suedia :-)
voljena as alege suedia... nu numai ca e mai cald dar si limba e oarecum mai prietenoasa... desi pt cine a invatat ivrit nu cred ca limba ar fi o problema!

Probabil o sa alegem Suedia... Mihaela, inca nu stim nici o limba, insa oricum suedeza e si limba oficiala in Finlanda, asa ca... Si in Suedia se vorbeste engleza... Probabil e mai bine sa incepem cu Suedia. O sa incepem sa invatam ceva suedeza pana plecam, si asa e voljena, am invatat noi ebraica....

Fetele din Suedia, este adevarat ca se gaseste greu de inchiriat un apartament? Ca poti astepta si 5 ani pt. ceva ca lumea? In ce orase e mai bine de locuit, din toate p.d.v? Cam cat costa chiria pe luna? Gradinita? Nu va suparati ca va intreb atatea....

Vad ca aici sunt fete de peste tot, nu doar nordice.... De ce nu deschideti subiect 'nordic'? Mai vorbiti si voi de tara voastra, ce e p-acolo... V-ajuta, sa stiti... Un subiect unde sa veniti acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!

ioi, de cand n-am scris dimineatza, da' acu' ma doare capu' si merg mai tarziu la serviciu asa ca ...
doruletz, io nu prea-s la curent cu evenimentele din Romania si nici n-am fost in Romania de o vesnicie asa ca mi-e greu sa inteleg cum si de ce gandesc unii cum o fac si de cand ortodoxia ne reprezinta mai abitir ca drapelul. pot sa inteleg ca biserica nu vrea sa casatoreasca pe cei care traiesc in pacat, da' ce cu o taxa li se spala pacatul? nu ajunge spovedania si eventual canonul? si dupa ce platesc taxa pot sa se imbrace in alb? si cu barbatii ce fac? daca unul umbla din femeie in femeie, asa cum se exprima preotul despre femei, ala cum ar trebui sa se imbrace? dupa ce plateste taxa, bineinteles. si nu inteleg care e problema? ca se imbraca in alb sau ca preacurvesc? ... auzi, "preotul ii ia pe tineri cu diplomatie" ... asa ceva

despre icoane si io zic cc ca locul lor nu e in scoli ci in biserici si eventual in casele oamenilor (celor care vor). nu cunosc cum e in alte tari crestine, da' Romania se pare e pe cale sa instaureze "sharia crestina".

Yael asta-i subiectul nordic unde venim acasa :-)
chiriile, taxele de gradinitza sunt marisoare cam peste tot. n-am auzit de asa cozi lungi la apartamente, dar probabil sunt, daca vrei sa locuiesti ca lumea :-) ca lumea locuieste majoritatea ca sa nu zic toata lumea, da' ca lumea asta e relativ. cred ca sunt cozi in Stockholm, unde nu gasesti ceva mai ieftin si ca lumea nici la mana a doua din cate am auzit. io as alege vestul Suediei, undeva pe langa Göteborg. depinde ce vrei, oras mare, mediu, la tara, pe ce criterii alegi, samd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

neatza:)
Si io dis de dimineata,ca mi-s bolnava si stau acasa,asa ca nu ma pupati,ca dau virusi:)
Yael!Cu chiriiile te-a lamurit Adela,pot sa confirm si eu.Stockholm este cumplit,acolo chiar sint cozi de 10 ani la apartamente(cu chirie!!!)Evident ca poti sa cumperi,atunci merge repede,dar preturile sint uriase si se mai face si licitatie,asa ca pretul anuntat poate sa explodeze daca sint multi amatori.PArerea mea este ca cel mai bine este sa incepi intr-un orasel mai mic,unde locuintele sint mai accesibile(problema este ca in orase mici nu prea sint joburi:((.
Gradinita se plateste in functie de salariile parintilor.Daca nu ai nici un venit,e o taxa de 30 de euro lunar,si ai dreptul la 15 ore pe saptamina.
Asa..acum poienarii cu acte:)
dorule,si eu zic precum Sabina.Cea mai buna jucarie pentru Gepeta esti tu,asa ca nu mai arunca banii pe fereastra:)Eu am cautat in draci jucaria aia minune la care visezi si tu,dar nu exista,cel putin la Bubu nu a functionat nimic.
Lilutza,felicitari pentru masinutza.Ai carnet?Io vreau sa-mi iau,ca n-am dar costa p'aci scoala de soferi de te ia ameteala...
Mihaela,nici o veste inca?Nu te faci scandinava??Ca nu ai mai spus nimic...
Si mai vroiam sa intreb...ce mai face bre tatalutoma?Ca a disparut complet de pe forum...
De itsme nici nu stiu ce sa mai zic:(((las ca o innebunesc cu mailurile,poate apare!!
Revin cu ceva poze mai incolo.
kissuri nenumarate!!(fara virusi ,promit.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

repede, ca-s la servici... N-am apucat sa citesc nimic, ca-s in corzi cu timpul liber si compu' meu tot la doftor e. Era nou, avea doar 8 luni... Cica placa de baza si procesorul si-au dat obstescul sfirsit. De ce? Nimeni nu poate spune. Inutil sa spun c-am pierdut tot ce lucrasem pe el.

Mi-e greu fara voi, da' o sa recuperez cit de curind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Rayu n-am mai zis nimik, ca stii tu...gurile rele...da' poate p'aici nu ma dibuieste nimeni :)). Suntem pe drum, Ovi face cursul acela la Cluj, sambata mergem la Bucuresti la intalnirea(ovi se intalneste) cu cei care l-au selectat, ca sa-l testeze probabil cat a avansat cu limba. Eu sunt mai in urma, ca invat singura, dupa cursurile lui, da' o sa recuperez...asa ca speranta noastra e ca in primavara-vara sa ajungem acolo in nord...eu visez... :)).
Sanatate iti doresc!

De tataluitoma stiu eu, ma "intalnesc" zilnic cu el pe treklens, e ok, face foto faine de tot! Ii dau io un beep ca e asteptat pe aici!

Pupi la toate, merg sa impachetez, plecam la bucuresti!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Bonsoir!...si io mi-s la impachetat ca miine plecam... la mare!! :-)) Sa va zic ca ploua-n continuare??? ..inutil, nu??

Iote ce primii azi pe mail: cica sa semnez petitia www.civicmedia.ro/" target="_blank">Salvati icoanele...si intrai pe site, ca sa-mi fac ccc cruce, nu alta!! Vorba lui adeluctz.."sharie crestina"
Rayu, tot n-am carnet Ma apucasem io de lectii mai prin primavara cu gind sa dau iegzamenu' cind oi fi in Romania...acu' ma gindesc sa ma apuc iar in primavara, dar loco...si la preturi tot asa ...cea mai ieftina scoala e 10.000 de coroane
mihaela, deci tot Suedia??? :-)) Hur är det?
doru, perseveram, numai timp sa fie!!

No, ma duc inapoi la bagaje...cica ar fi wireless colo la mare, deci s-ar putea sa mai apar. Va pupez...si sanatate

Mergi la inceput