"Cei mai iubiti dintre paminteni" :-) (2)
Raspunsuri - Pagina 13
lilanda spune:
Tot io ![]()
Auzitara-ti ca o pisica a nascut www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/news.html?in_article_id=416816&in_page_id=1770" target="_blank">catei???!!!
Hehe, Rayu, pai la ce schimbari va asteptati voi???
E normal ca bubu sa se poarte ca o latina crescuta in Scandinavia!! :-))) Stii ca vikingele isi altoiau barbatii cind astia se intorceau victoriosi de la razbel!!!
Io azi ma duc la nemti dupa provizii
..da cica le creste si lor TVA-ul de la 1 ianuarie...la 19%..hehehe ![]()
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Rayuela spune:
neatza!
Se vede ca e uichend,iaca unde beau cafeaua:)
Lilule,iaca puteai sa dai nas in nas cu Dacu prin Alemania,ca si-a propus sa mearga si el dupa provizii :))Din pacate nu a gasit partener de drum(ca nu vrea sa mearga singur)asa ca a aminat excursia pentru saptamina viitoare.Sa-mi zici ce ti-a adus Mo Ca Cu din Germanika:)))))
Poienari,haideti bre...mai ziceti una alta.
Sabina spune:
aaa.ce sa zic, eu ma pregtesc sa plec la repetitii cu suflatorii:))
dar o iau din loc cu o ora mai devreme, am descoperit ca la aparatul foto pe film am teleobiectiv de 135 mm, hm...cred ca o sa vanez scene cu oameni:)))
da street photography e f grea.
Ce ma enerveaza e ca a devenit ca la compozitie, din ce in ce mai greu, asta inseamna ca o iau prea in serios si nu stiu daca am energie de doi "copii" pretentiosi....
Rayu, Bubu e dementiala:))Sofia nu ne bate decat pe noi, la gradi e f cuminte.Dar exact la fel: cum nu-i convine ceva. jap una.Acuma e mai rar,si numai in perioade de genu abia trezita din somn sau f f obosita, ceea ce e un maaaaaaaaaaaaaaaaaaare progres.
Lil, nu cumpara tot, mai lasa si la altii:)))
o vazui pe doruletz online,vrem povesti cu soare!!
Apropos, e soare si aici.Mai rece ca ieri, dar soare:)
Gata, fug cu tele-n varf de aparat:))))
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Adela99 spune:
io ma uit pe tv4 la un reportaj in care reporteri suedezi se dau drept reporteri danezi (?) in Romania si cumpara o fata de 16 ani (dupa tratative cu parintii) pentru 2000 euro :-(( doamne, s-o fi auzit pe mama ce mai negocia ... asa ceva 
edit: bineinteles ca au "eliberat-o"
rectific: nu cu parintii negociasera, ca fusese nevoita sa plece de acasa la 14 ani, asta ce-o vanduse era una la care locuia in Bucuresti din cate am inteles.
sa mai zic cateva cuvinte: Rayu, mai povesteste aventuri bubulesti si nu e nevoie sa scrii cu litere mici :-) uite de ce nu scriu io despre fimiu, ca ar trebui sa scriu cu litere minuscule :-))
lilanda spune:
Bonsoir!!!...hai ca nu cumparai chiar tot...ii mai lasai si dacului ceva
Da' pe unde are traseu, ca poate ne-om intilni, aaa???
Sabina, cum fu la repetitii??? Iti suflara suflatorii?? :-))Succes "la strada cu teleobiectivu'"!!
Cit despre doruletz, cre' ca-i terci (din cauza fusului orar!!)
Fara nici o legatura, decit una cu vacanta, vazui azi un reportaj pe RTL cum ca o familie muncheneza pleaca vara trecuta in prima vacanta din viata lor de familie, undeva la mare, in Spania!!! Aveau 10 cupiiiii, nene
4 camere la hotel ...si numai vacanta nu fu 
Adeluctzo, io vreau sa vaz cum scrii tu cel mai mic si mai minuscul!!! ![]()
Aaaa, vazurati ca mai muri un manechin din cauza anorexiei?? Si cred ca e cazul apara o lege de banare a "skinny look" in lumea modei!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Sabina spune:
'neata!
aia suflara, da n-am apucat sa le spun povestea piesei...se repeta deocamdata intratul la timp al instrumentelor , forte/piano/accentesi se exerseaza bunul simt ;-((.
Sunt cam necajita,dar asa patesc mereu la primele repetitii, asa ca incerc sa ma autoincurajez.Astia ziceau ca s-ar parea ca se transmite in direct concertul, daca e asa, am incurcat-o, daca nu e piesa buna???? ca la cum suna acumaaaaaaaaa......

ma duc sa maresc pozele pt expo, am intalnire la un lab care lucreaza si duminica.
mai viu io......
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Adela99 spune:
'neatza!
sabinel, nu fi necajita, fii bucuroasa! io asa as fi in locul tau, da' io nu-s artista :-)
si apropo de artisti, mission accomplished .
Suri
a fost si ea de fata. pe mine ma fascineaza ochii ei. si imi plac teribil pozele astea cu familia www.youtube.com/watch?v=RTVLtlEbfhM" target="_blank">fericita
care ati vazut leonidele azi noapte?
Sabina spune:
brrrrrrrr, adelucci, habar nu am cu petele alea;-(
Mie mi-ar placea mult sa povestesti de adolescentul tau si cum reactionezi, ca al nostru e si el in saptamana(luna) oarba:)))
Aha, Lil, ai lasat si pt dacu, brava:))
Ia zi, haine de unde iti iei?de la nemti sau de la daneji?
care ce mnai ziceti???
Eu am scos pozele pe hartie....au iesit f bine.M-am emotionat toata.
Dupa care am fost la o sesiune de comunicari cu una din prietenele mele bune;-))(ne-am comunicat una alteia noile barfe
)
Sabina si
Sabina spune:
ah, nu m-am uitat la stele, dar am vazut Kill Bill vol.2, ca nu-l vazusem:))
Sabina si