sezatoarea canadiana (53)
Raspunsuri - Pagina 14
nelia spune:
Ange, daca se invoieste Octav, ii lasi la mine!![]()
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
CarmenB spune:
Subscriu si eu la ideea "fara copii", asa am avea timp sa stam si de vorba si de colinde si de ce ma vreti voi...Cu copii nu stiu daca vom apuca sa "colindam" ceva, eu cel putin va trebui sa stau cu ochii dupa al meu.
Noi am fost la colindat de bomboane in seara asta, pe la casele din jurul blocului si am adunat o gramada de bomboane spre bucuria lui Cezar si groaza noastra
.
ange spune:
nelia,asa ,asa colega.zici bine.copii cu Octav acasa si noi fetele la distractii
suna bine![]()
esti tare draguta.merci.sper sa va hotarati intr-o sambata si atunci am sa-i las cu colegul.
mie-mi surade ideea si cu copii si fara.Cum vreti voi.Eu daca pot vin negresit
si noi am fost prin cartier la "cules"(asa zice Robert) de bomboane.Mi-am rupt picioarele,ne-am si pierdut la un moment dat...dar una peste alta copii au fost tareeee incantati si asta conteaza cel mai mult.
o noapte linistita.
arturicii spune:
Vai, sunt absolut rupta de obosealaaaa!!!!
Mi-a trebuit Trick or Treat, asta am avut!
Am batut vreo 3 ore strazile, am adunat o tona de dulciuri dar macar Yann si Philip sunt happy! Adica acum dorm tot cu dulciuri pe langa ei :-) dar fericiti si obositi (oau, de-ar dormi macar pana la 7 dim ca m-au zapacit cu trezirile la 6!!!)
In concluzie noi am fugit de acasa si ne-am perindat pe la altii
.
Ptr intalnirea cu pricina, intalniti-va mai repede in dec si stau eu cu copii si voi iesiti ca fetele. Ma "sacrific" ca eu oricum nu voi avea cum vreodata sa ies fara Arturici.
O seara faina,
Ioana
oanagabriela spune:
Am fost si noi la colindat de Halloween...Am avut musafiri doua fetite si un baiat, prietenii ei din carucior aproape...plus parintii. Am stat la un pahar de vorba
si pe urma ne-am dus prin cartier, dar se pare ca ne-am trezit cam tirziu, ca nu prea mai erau bomboane. Copiii s-au distrat super si in casa si afara, a fost o harmalaie cit pentru 20 de dracusori. Acum mergem la culcare, ca a fost o zii grea...
Noapte buna.
Donia spune:
Hi, hi, vad ca nu sunt singura care se plange de oboseala. Am avut o zi luuungaaa...!!!
M-am oferit si volintir la scoala, ca sa ajut la parada costumelor, ca a iesit toata scoala la plimbare prin cartier sa se grozavesca. Si au scos untul din mine piticii astia, ba erau pe mijlocul strazii, ba prin santuri, ba isi pierdeau peruca, fularul, caciula, dintii de vampir, haina, palaria de vrajitoare... Tot o alergatura am fost, burtoasa si mergand/alergand leganat (in stilul "grabeste-te incet")... or fi crezut oamenii ca port si eu costum de gravida... Am ajuns inapoi la scoala moarta de oboseala, de foame si de sete, dupa care ne-am apucat, profesoara si cu mine, sa le aranjam gustarea copiilor. Acolo alte necazuri, ca o mamica a adus niste prajiturele, dar din pacate nu au fost de ajuns nici pentru copii, daramite pentru mine, care deja imi faceam planuri cum o sa ma hranesc din mancarea copiilor! Dar tot s-a gasit si pentru mine ceva, ca ramasesera prajituri de la grupa de dimineata.
La trick or treat n-am mai avut putere sa ies, Roxana s-a dus cu tatic'su. Dar tot m-am obosit si cu colindatorii, macar am vazut cateva costume tare reusite. Si am bagat in mine ciocolata, preferata mea a devenit Wunderbar de la Cadbury.
Pun si eu cateva poze cu Alba ca zapada mea, se poate vedea si dovleacul mesterit de sot.
Emilly, cand o sa te hotarasti la un bebe nou, sa-mi spui sa iti dau data exacta a conceptiei pentru a-l naste de Craciun! ![]()
oanagabriela si Ica, multumesc de urari, sunteti tare dragute.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Ira spune:
Doamne, ce frumoasa e Roxana ta ! E ^rima data cand o vedem, nu ? Sa-ti traiasca si sa fie sanatpasa ! Si copiii lui codritu sunt absolut minunati, i-am vizionat azi dupamasa.
Fetelor, ma duc sa ma culc, cred ca e prima data de luni in sir cand imi vine sa urlu de oboseala. I-am citit Sofiei si nu eram in stare sa vad randurile, m-am carat repede sa nu plang de epuizare de fata cu ea. Cred ca am astenia de toamna.
Pe maine, daca ma trezesc inainte de scoala.
arturicii spune:

la 5:10 s-au trezit!!!!
I-am mai tinut in pat pana la 6:10 si gata! S-au crizat ca nu si-au gasit bomboanele.....
Au le-am dat cateva si stau in pat la mine si mananca dulciuri
.
Roxana e o frumosete de fata!!!!
Iar costumul ii vine asa de bine!
Hai sa va arat si dovleceii mei:
http://community.webshots.com/user/arturicii_2006
ange spune:
vaiii ce arturici haiosi ai!!! 
ira,cum mai la tineretea ta te vaiti de oboseala?![]()
si noi tot la 6,00 suntem in picioare.parca am semna coondica pe undeva
Emilly spune:
Noi la 6.30, norocoasa de mine...
Ioana da ce recolta bogata!! Sunt criminali arturicii in dovlecei!!mi-au placut mult.Si ce curaj ai avut sa-i lasi pe ei sa curete dovleacul...super fain!
Donia pai zi-mi acum data conceptiei ca cine stie ma apuc la primavara
oricum, ideia de a avea un bb mic de Craciun e minunata, imi place mult!
Roxana e o mica printesa.super!!
Ira tot n-ai zis in ce te-ai deghizat?
zi faina!