sezatoarea canadiana (53)
Raspunsuri - Pagina 13
dragalasa spune:
Buna fetelor,
va citesc de mai mult timp dar nu am reusit sa scriu.
Am un puiut de aproape un anisor si ma intereseaza o gradinita urgent in Anjou sau St Leonard.
Va multumesc si o sa mai intru pe la voi daca ma primiti.
Alexa
oanagabriela spune:
Ira,
Esti victima propriului succes
.
Eu cind am deschis discutia am zis sa ne gindim sa inchiriem o sala mica, mai ales daca sintem atitea mamici entuziaste. Si o sala in subsolul unei biserici mi se pare f.potrivit. De obicei nu este slujba simbata dimineata, nu deranjam pe nimeni, spatiu este suficient, putem cinta, dansa si copiii pot alerga dupa pofta inimii. Eu ma ofer sa intreb la o biserica pe Cotes-des-Neiges. Dar fiecare poate incerca in zona lui. Nu stiu cit ar putea sa coste, dar nu pot crede ca este prea mult.
Putem incerca si la bisericile romanesti. Asa am putea primi si mamici si copiii...si chiar tatici (daca nu cumva prefera sa stea pe canapea la televizor...
).
Podeanu spune:
Wow, de cind vroiam eu o intilnire numai intre ia o pauzari, dar nu la colinde... la club 281. (ca tot n-am fost niciodata)
Acum lasind gluma la o parte, ai mei sunt mari, stau si singuri in casa, dar cu bbii mai mici e mai greu.
Mai astept pareri la propunerea Irei..si revin
Dana si gemenii
Voiculestii
Ira spune:
Ok, Oana, tu inttrebi la biserica si io la quebecoisu' meu. Dar stiu ca la el e chiria pe ora, insa nu f mult.
In ultima instanta ramane la mine.
Ganditi-va insa si analizati toate variante;e.
Dana, ce e clubul ala, e de chippendales ?
Oh, dorm pe mine, si cica trebuie sa ma mai duc si la scoala
.
oanagabriela spune:
Voi iesiti la colindat de Halloween? Noi am invitat 3 prieteni ai lui Antonia si mergem pe strazile din jur. Am fost si anul trecut si s-au amuzat f.bine.
Si daca tot sintem la Halloween, puteti admira dovleacul impodobit de Antonia la scoala (cel din dreapta). Nici nu inteleg cum nu a luat premiul I, cind este de departe cel mai frumos
.
http://www.mariedefrance.qc.ca/siteweb/nouvelles_photo.cfm?nouvelleUUID=7BC49DA3-D92C-2243-C4B619F3D75B956E&name=img_1198130.jpg
Podeanu spune:
Copii ies mereu la colindat, eu ramin acasa sa impart pachetele.Anul trecut nu mi-au ajuns 150 anul asta am marit la 200.Imi place sa ma amuz vazind imaginatia unor parinti in felul cum isi machiaza si imbraca copiii.
Si de ce nu, ma mai inspir si eu.
Ira, dar ce sala are quebecosu?
Da, clubul ala e cu barbati frumosi si bine facuti.
Dana si gemenii
Voiculestii
Emilly spune:
fara copil mai ca m-as baga si eu
la mine ar fi urgie sa o aduc pe a mea gaza, cu atatia oameni la un loc, n-as putea sta mai mult de 2 minute si as iesi in urlete de acolo.Nu-i place si gata, o oboseste, o sperie nu-s ce are dar poate cu trecerea timpului si-o mai reveni, pina una alta a fost si este o sperioasa, asa ca io cu Ilinca dupa mine, nici o sansa sa vin.
Deci la baru ala sau la altul ma inscriu pe lista, acu sper sa nu intervina nimic intre timp.Si zau ca mi-ar suride si mie ideia sa petrecem intre noi fetele un picut, ar fi fun!
No, eu am zis, cine mai zice?![]()
Ana cum mai e la job?ce-ti mai face colega de birou?
Emilly spune:
Dana ce frumos!mi-ar place si mie sa vad copilasi mascati.La noi in zona nu vin, eu nu i-am vazut de atatia ani.Poate pentru ca e casa la stada...
Oana frumos dovleacul.Deci de face concurs cu cine impodobeste dovleacul mai frumos?n-am stiut, asa-i daca nu am fetita de scoala, nu stiu inca.![]()
Si noi am cioplit unul si sunt tare mindra de el.
Ira Halloween de groaza iti doresc si tie
cum te-ai deghizat in final?
Alexa bine ai venit la noi si sa ne scrii mai des. Nu te pot ajuta caci nu cunosc zona, dar poate stiu fetele ceva.
Ica 1975 spune:
Ira, vin cu versurile doar daca imi trimite si mie careva. De cantat- cred ca raman singura daca incep sa cant. Eu sunt ptr o dimineata de colinde, cu sau fara copii. Cu copiii dupa noi cred ca vom fi tot timpul cu ochii in 4 (cazul meu
), insa cred ca poate fi amuzant si cu si fara copii.
Donia, iti doresc nastere usoara si sa te bucuri de minunatul cadou
Noi