Cum trecem peste o despartire dureroasa?
Raspunsuri - Pagina 20
Qamar spune:
Mara
sper din tot sufletul sa fie bine! orice ar insemna asta
pupici lui Iustin de la Bia
Ce mai citim noi
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
www.culinar.ro/forum/continut/Noul-Culinar-ro/17220/Cine-are-cei-mai-multi-Xcenti-/#entry421099" target="_blank">vrei tu frigiderul?
adriana_m spune:
Mara, ma bucur ca esti mult mai bine acum. ieri si azi am citit tot ce s-a scris si ma impresionat tare mult. E greu sa treci prin asa ceva. Dar se pare ca ai reusit sa treci cu bine pana la urma peste toate si sa te regasesti pe tine insuti. Felicitari pt asta. Ma bucur ca a-ti reusit sa ajungeti "la pace" pana la urma, tu si ex-ul, de dragul copilului. Ca pana la urma amandoi sunteti parintii lui si are nevoie de amandoi. sa va traiasca bebe-ul mare si sanatos.
Felicia, esti o femeie extraordinara pentru mine si cu o putere de neimaginat. As vrea sa am macar jumatate din puterea ta de a trece peste toate problemele. Sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos iti doresc.
MissParker spune:
Mara, ne mai citesti? Ce mai faci?
Eu, uite, am intrat pe forumul asta ca sa "vorbesc" cu tine si acum - surprise, surprise! - sunt si eu mamica.
Pupici si numai bine iti doresc, oriunde-ai fi si orice ai face!
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
roxana.2003 spune:
Si eu am trecut printr-o despartire.
Cel mai mult din toata povestea asta copii sufera, asa ca trebuie sa faceti tot posibilul sa nu simta.
Eu am tras foarte mult cu baietelul meu care avea doar 5 ani cand m-am despartit.
Dupa ce a petrecut un week-end cu tatal lui si cu ”prietena” lui imi repeta intr-una sa nu il parasesc. Numai eu stiu prin ce am trecut cu baietelul me. Acum este ok, dar jumatate de an am tras sa il aduc pe linia de plutire.
Cat despre el, daca ii place sa se uite dupa altele nu poti sa il schimbi sub nici o forma si asa va ramane.
Eu am avut noroc ca am dat peste un om deosebit care imi iubeste foarte mult baiatul si totul este ok.
Iti doresc toate cele bune si mult noroc in viata.
greenEyes_09 spune:
Despartirile sunt grele si cel mai greu e atunci cand e si un copilas la mijloc. Ii apreciez pe cei care decid sa ramana impreuna de dragul copilului, insa doar daca pot convietui in limitele bunului-simt si respectului. Familia inseamna, in primul rand, iubire, liniste, caldura, iar atunci cand cei doi parinti se cearta zilnic si isi reproseaza lucruri, copilul are de suferit, la fel si conceptia lui desore familie. O spun din proprie experienta.