Cluj rulz! (62)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am primit si eu catalogul Quelle. Intradevar sunt lucruri foarte faine.
Svety, catalogul ti-l duc eu......dar in catalogul primit azi, nu apare brosura de la tine.
Adriana, macar tu ai noroc ca ii dai pe amandoi copiii (sunt impreuna), dar eu de ex. cand ma gandesc sa o las pe Petra singura...brrrr

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

fetelor , pe unde umblati toate.
nu stiu cat voi mai putea scrie aici, ca sunt invitata la un subiect sa parasesc subiectul, pentru o opinie personala, si poate ma scoatesi de aici
dar asta e, mi-ar place ca administratorii sa vada ce se intampla pe site, ca ar fii pacat sa se piarda tot ce a fost frumos aici.
pana la urma cred ca am sa scriu doar la anumite locuri, ca vad ca unii moderatori nu accepta si alte pareri.
cred ca m-am hotarat de apartament, cel de pe campului.
va doresc o seara frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

SVETY- iti multumesc din suflet! M-ai scos! Abia astept o zi ploioasa sa nu iesim sa exersez! Azi am facut dovleac cu lumanare... a iesit splendid! matei chiar crede ca oamenii se vor speria si vor crede ca e o stafie... Scooby asta ne obsedeaza!!!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara!

Svety, sunt ; de ce nu m-a sunat Mihai? macar aproximativ sa-mi spuna ceva; ce-ati facut de ati uitat datele, ca doar nu erau cifre astronomice? iata datele: 3m X 1,8m - usa din fata; 1,8m X 1,7m - usa din spate; te rog frumos sa-mi dea maine un raspuns, ok? stiu ca daca tu te tii de capul lui o sa faca treaba; mersic.

Adriana, succes in continuare cu cresa; sa va adaptati cat mai repede si sa va imbolnaviti cat mai rar! Acum cred ca esti ca ii ai acasa langa tine in fiecare zi, nu?

Fetelor, daca Stanca nu-si recupereaza catalogul quelle cu jucarii imi imprumutati si mie unul pt a face o comanda la "mosu`"?

Florina, avand in vedere ca m-am obisnuit cu gandul ca relatia noastra s-a racit , trebuie sa-ti marturisesc ca mi-e f dor sa stau la o poveste cu tine, ca sa ne mai plangem de mila reciproc. Si mi-e un dor nebun de Elise! Auzi? Noi mai suntem cuscrii, sau si relatia pruncilor am desfiintat-o?

Olim, chiar am vrut sa-ti spun si eu ca ar fi mai bine sa-ti iei si casa si teren ca esti tare nehotarata; sunt f curioasa sa vad de cate ori te mai razgandesti pana cumperi ceva si sunt curioasa sa vad ce cumperi pana la urma .

Simona, stiu . Ma bucur ca sunt ai mei la tine si ca treaba a inceput sa se miste.
Sa te faci repede bine!

tuturor; fug la treaba!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Mariana ieri Mihai a fost pe la voi si a masurat.Sper ca nu a gresit adresa, voi nu erati acasa. Astazi iti spun.

Codruta, brosurile vin separat. Aia cu jucarii o primesti mai incolo.

Romanama bucur ca ti-am fost de ajutor. Si lui Dani ii place Scooby. Zice "Doo Doo".

Eu am facut febra noaptea. Am o plomba pusa de curand si ceva nu era ok de la inceput...Am facut film si era bine. Asta noapte mi s-au umflat gingiile din partea de jos si cea de langa maseaua plombata, sus. E umflat si langa dinti e rosu-bordo. Oare de aia am facut febra? Doct. meu e de dupamasa si cred ca merg maine, ca-i in Cluj.

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata gagici

is tare chiauna, mi-o facut Theiutza febra azi noapte nu am idee de ce asa ca e acasa.
eu m-am trezit cu durere de gat cat China asa ca sprayul de la Simona e ultra folosit.
sper sa nu fie raceli ca si innebunesc daca nu vin maine.

va las ca am tare mult de lucru

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

salutare fetelor
ne inscriem si eu si Norbert in clubul celor cu viroza digestiva ...eu cu varsaturi si febra 39 (ca norocul doar o zi)..Norbert mai rau cu diaree de vreo 5 zile..stam in cumpana daca ne internam sau nu..daca azi e tot cu diaree ajungem la perfuzii...saracul e asa deshidratat ..cred ca a facut enteroviroza asta nasoala si pe fondul sist. lui imunitar slabit (ca noi luam de 4 luni antibiotic non-stop pt. profilaxia inf. urinare)..sper sa fie bine ...Doamne ajuta

pupici si sanatate tuturor bolnaviorilor

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor maine sa nu uitati de intalnire!
Va astept la ora 18.(FARA DARURI!)

Simona poate iti revii si ne onorezi cu prezenta.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

ERIKA- SANATATE MULTA TIE SI PITICULUI NORBERT!Eu cred ca mai bine va internati ca e tare periculoasa dezhidratarea la copil! Oricum nu veti sta mult, in 2 zile sunteti acasa. Vezi la Pedi 2 ca e super renovat si am o asistenta vecina care lucreaza chiar pe digestiv!Poate va ajut cu ceva! Da PM daca vrei!

Mergi la inceput

STANCA- astept PM-ul cu adresa ta si ora daca pot veni si eu!

Cine mai vine? Nu facem o lista?

Mergi la inceput