Cluj rulz! (62)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Sunt grabita sa ajung in pat, dar am tinut mortis sa vad ce mai faceti si sa va scriu 2 randuri.

Simona, Raluca, multumesc pt sprijin. Si pt voi cate o

Svety, poti sa intrebi di ce, dar iti raspund cand ne vedem ca nu am chef de astfel de povesti aici.

Cristiana, am 3 poze pt tine; trebuie sa ti le trimit pe mail; sper sa le pun maine. Daca uit sa ma tragi de maneca!
Eu am whirlpool; e ok; dar nu ti-o recomand cu tarie.

Roxana, m-ai omorat cu selgrosu` si cu jucariile; noroc ca nu am obiceiul sa ajung in zona, ca altfel dadeam in balbaiala.

Romana, sanatate lui Matei!

Azi am avut musafiri dragi; finutzul Alex&comp (Cristiana ); s-au jucat tare fain copilasii nostrii; m-a surprins f placut Alex cu indrazneala lui cea noua .

si somn usor!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

am schimbat ceva, iar acum verific.

somn usor!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Neata.

Dupa cum stiti, ieri am venit de la socrii si azi il pun pe picioare pe Dan. Sambata i-a dat socrella printre altele prajitura cu mar. M-a intrebat - ma intreaba si cand ii da paine - daca ii voie sa-i dea. Si ii merge burta lui Dani. Seara din nou. Cu 5 scutece am mers pt. 24h, cat am stat noi acolo si era sa raman fara...Disperata, duminica o intreb de la ce sa-i mearga burta. Apai ca era facuta cu untura prajitura! N-a vrut sa-mi zica ca sa-mi dovedeasca ca nu pateste nimic. Seara am sunat-o pe mama si acum e pe regim.
Eu n-am nimic cu ea, ca nu-i rea, nu-i nici rau intentionata, dar...
Din primavara Mihai vrea sa-si deschida firma, dar cu greu cred ca voi merge acolo. Macar e mama la 5 km.

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Neata!
Si Petra papa praji cu mere, inclusiv praji cu gem a papat.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Creola felicitari!
Ma bucur enorm pentru tine si iti doresc sarcina usoara si nervi de otel.

Cristiana Razvan e bine.Inca mai tuseste putin dar e bine.Azi l-am dus la gradi ca deja ii era tare dor.

Eu sunt putin indispusa dar imi trece.De fapt nici nu ar trebui sa fiu dar asa sunt eu pun suflet si apoi sufar ca proasta

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna gagici

noi suntem bine destul de voiosi ptr vremea asta horror
eu ma trezesc zilnic cu cate o durere de cap care ma tine toata ziua, nu stiu ce sa-i mai fac...insa dorm mai bine

la job sunt absolut innebunita.cu casa nu mai zic...si nu gasesc lampa in camera fetei nici cum...numai uratanii!

Mariana, imi pare tare rau ptr studio...dar sunt convinsa ca a fost o experienta utila ptr voi care v-a ajutat mult.
o sa treceti cu bine peste asta, sunteti impreuna si asta e cel mai important!!

Stanca bine ca e ok Razvan,un pupic ptr indispozitie.
ramane valabil pe joi?

va pup fetili o sapt frumoasa sa aveti

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor.
Fetelor am fost si eu vineri in ikea si e asa frumos.Totul e pregatit de Craciuntotul era impodobit frumos, doar sa vina Mosu mai lipsea
Carrie, ce imi mai spui de apartamentele de acolo, ca am ramas asa cu un fix , ca vreaus a le vad, ca am intels ca is faine
o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

nu a fost sora ta sa le vada?
spune-mi ce mai vrei sa stii, f multe in plus nu mai stiu nici eu da ma mai interesez.

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

pai nu ajuns pana acolo, ca a fost doar pe campului.Acolo erau prea multe si nu a avut timp sa se duca.Ma tot bate gandul acum sa imi iau loc de casa.Cam cum sunt preturile acolo.As vrea la 300-600m3.Cred ca e mai bine decat un apartament, nu?Poate stiti careva dintre voi o oferta undeva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare bebeluselor. Sunt pe fuga of course dar nu ma pot abtine

Cristiana, tot pe acolo suntem si noi cu alegerile, cu exceptia faptului ca noi am gasit la Abient plita si cuptor Franke la preturi bune si cred ca e luam. Chiuveta o luam si noi de pe Dorobantilor. Masina de spalat, noi am pus okii pe un LG super de la Selgros si pe un Whirlpool, daaaar au si un Indesit pe la 13 mil. si are in plus storcator!! Merita vazut! Nu stiu cat de sifonate iti scoate storcatorul hainele, daca e ok, atunci vom lua Indesitm daca nu, vom lua LG-ul.

Mariana, curaj si fruntea sus! O scoateti voi la capat! Sper sa ne vedem azi.

Va pup si poate revin mai incolo!

Roxa

Mergi la inceput