Suceava (13!)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

Fetele cochetele, e miezul noptii, am de terminat un referat si sa il predau obligatoriu pina miine (adica deja vorbim de "azi") iar zamfiruc nu vrea sa doarma, dar deloc.. dragut, nu ?
ei, nu disper, inca incerc sa o conving, ca n-am nici o sansa sa lucrez cu ea in spinare !!!!!
(si chiar in aceasta clipa ce credeti ca a facut ? mi-a insfacat prima pagina din referat, a mototolit/o si acum "sterge praful" prin pat cu ea, norocutzul meu ca am vazut-o (mai degraba am auzit-o) la timp!)
noaptea se arata a fi luuunga, asa ca am sa ma inarmez cu rabdare...

simina, apropo de premergator. Eu nu sint adepta premergatorului, mai ales dupa ce am citit pe forum si pe alte site-uri de profil. se pare ca academia americana de pediatrie nu incurajeaza deloc folosirea acestuia. noua doctoritza ne-a recomandat sa nu o punem in modul, iar daca chiar tinem neaparat sa o facem, sa nu o punem in nici un caz mai devreme de 8-9 luni... eu am facut o incercare acum o saptamina si m-am lecuit, are maimutzica picioarele foarte lungi si asa stateau de rau in premergator cind am pus/o incit am scos/o imediat... asta e, tot eram eu impotriva, s-a rezolvat de la sine.. duc inapoi premergatorul (ca il am de la sora unei colege de birou) si o luam incetisor, pe piciorushele noastre.... si ce daca are picioarele foarte lungi ? cu atit mai bine ! o facem topmodel si avem batrinetile asigurate !!!!!!

iaca un citat interesant, e si ora potrivita pentru asa ceva !
Cum s#259; înfrângi demonii trecutului când demonii viitorului url#259; mereu în preajma ta?” (Salmon Rushdie, Furie)

mai conversam in noaptea asta, promit... si se mai mira doina ca nu apucam sa bem cafeaua cu ea dimineata !

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)
http://photos.yahoo.com/irina_inm
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

zamfiruc tocmai mi-a mincat o bucatzica din acea prima pagina de care va spuneam... am incercat sa i-o scot din gura, dar a protestat ! si ce credeti ca a facut cu ea ? A INGHITIT-O !!!! buuun, daca mai maninca vreo doua-trei bucatzele, nu ii mai dau biberonul cu lapte, ca o sa fie satula de la "celuloza", iaca asa incep sa fac si economie !

pupici

"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

simina, mai am o idee pentru craciun

iei o coala de hirtie colorata, nu foarte groasa pentru ca o sa te chinui la taiat. o asezi in asa fel incit in momentul in care o faci cilindru sa fie inalta, dar daca faci mai multe cu diferite culori poti jongla si cu dimensiunile.... te apuci si desenezi pe ea ce vrei tu. (eu am desenat un bradut, o semiluna si multe multe stele, dar nu te apropia foarte tare de margini, lasa o marja de 2-3 cm). decupezi incetisor respectivele, rulezi foaia ca un cilindru si ori o lipesti cu un lipici bun, ori, cum am facut eu, ca e mai rapid, pui parte peste parte si capsezi. pui cilindrul in picioare peste o luminarica pastila, aprinzi luminarica si stingi lumina. e ceva grozav !!!!

si tot pentru craciun, ca decor : iei portocala, lamiie, mandarina, grapefruit, ce vrei tu, si ai 2 variante, 1. infigi cuisoare pe o linie imaginara, ca o spirala, sau faci ce model vrei tu ; 2. cu un cutitash bine ascutit faci un model taind din coaja tot asa ca o spirala, sau ce iti trece prin cap, iese model prin alternanta coaja portocalie-coaja alba...

ma mai gindesc si va spun ce idei mai am

Mergi la inceput

iaca e 3, zamfiruc doarme, nici nu-i pasa... am momit-o pina la urma cu un biberon plin cu laptic, si m-a avut nimic impotriva ! Referatul este gata, eu sint terminata.... ma duc la nani....
Doina, la ce ora zicerai ca dai cafeaua aia ? cu siguranta o sa am nevoie de una taaaareeeeee

somn usor si pupici, mici da' multzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turtita fermecata spune:

Buna dimineata!
Hai ca am facut eu . Miroaseee...super, nu simtiti?
Ioana, ce idei faine ai de Craciun! Ma si gandesc de unde iau cartonas colorat pentru cilindru. Auzi, da' nu ia foc de la lumanare?(eu si drobul meu de sare)...
Eu deja nu mai am chef de servici, in fiecare zi ma imbrac macar cu ceva rosu, de mi-am disperat colegele cu senzatia de iarna si Mos Craciun.
Stiti ceva despre vreun Rev in centru? Ca anu' asta nu mergem nicaieri si ma gandeam si la varianta asta.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Buna ziua fetelor!

Multumim de cafea Turtita Fermecata...poate te mancam si pe tine...

Ilincalif, multumesc pentru sfaturi...
Dar vad ca te-ai distrat grozav ...am mai dat siu eu asa "petreceri" cu bebelusii...
Am auzit totusi ca de la hartie copii fac febra...
Cu ce referate te lupti tu acolo?
Putem invata /afla si noi ceva interesant din ele?

Meg, mi-ai luminat seara... mai ai asemenea comori?

Eveline, mai spune-ne ceva noutati...pt Craciun/Revelion.
Steluta cu beculete/leduri a fost cumparata acum 2 ani de la Metro...asa ca in varful bradului din centru...dar mai mica...

Carmen, esti tare draguta...si realista...
Felicitari pt dantura...

"Nu conteaza situatia in care te afli ci directia in care te misti "

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

POZE CU NOI

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceea ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput

fetele cochetele, eu mi+am umplut casa anul trecut cu luminarele si n-a luat nici una dintre hirtii foc.. eu pun totusi luminarica pastila intr-un suport mititel, sau macar pe o farfuriuta, sau intr-un pahar mic, si ii da o oarecare stabilitate... dar nu cred ca sufla vintul asa tare prin casele voastre incit sa rastoarne cilindrul de hirtie, nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

Buna ziua, fetili cucuietili, si bine v-am regasit! Scuze pentru pauza lunga pe care am luat-o de pe forum (numai la scris, ca de citit citesc zilnic toate subiectele, inclusiv Suceava, deci stiu ce face si ce-a facut fiecare dintre voi ). Motivul e unul foarte simplu: acasa nu mai incap la tastatura din motiv de sot si de copil iar cand incap si io, copilul la camin, sotul la servici, am un noroc fantastic ca nu-mi merge internetul nici cat sa se deskida site-ul nu sa mai pot posta un raspuns. Acu am facut pasul de a scrie de la birou, si sper sa ma tin, macar de doua-trei ori pe saptamana, cu toate ca treaba este cu duiumul.
In concluzie, va doresc toate bune tuturor!
Legat de problema premergatorului, eu la Ania nu am folosit si nici pentru al doilea bebe nu as folosi. Motivele sunt multe, in parte expuse si de Ilincalif. Daca ar fi de votat, eu sunt pentru contra
iata si ceva poze din ultima perioada.
Va pup si ne mai auzim.

Dana
And, yes, I am a blonde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

salutare gagici!

cred ca aici nu am postat linkul de la niste pozute mai recente de-al e mele..

http://community.webshots.com/album/556312407rhJaxx

ilincalif, ce faci, ai tras pe dreapta dupa munca de asta-noapte? vai, ce dor mi-e de vremurile cand aveam si eu de invatat..ce dor mi-e sa mai invat noaptea, sa beau cafea, sa citesc, sa trag cate o tigara...

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

FFFFFFFFF frumoase pozele Meg. Chiar se vede ca esti fericita

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput