Suceava (13!)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

quote:
Originally posted by megbeng

radeam de bancul pe care l-ai postat, ilincalif...de ce??? am gresit cu ceva? te-ai suparat????

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

cum sa ma supar pe tine, meg, dragutza de tine, doar ca nu pricepeam de ce-s omuletzii aia asa de rosii si de miscatori ! de aia vroiam si o traducere !!!

pupici tuturor si o duminica cit mai frumoasa !

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)
http://photos.yahoo.com/irina_inm
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Fetelor unde sunteti?Va invit la o cafea chiar daca e mai tarziu...am pus mancarea la foc si imi doream sa vad ce faceti?Va pup!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Buna ziua!

Ilincalif, foarte buna ideea cu globurile ...o sa cumparam si noi globuri mari si frumoase pt noi pe care o sa ne scriem numele...

Eu caut o steluta pt varful bradului...care sa aiba beculete(leduri) si sa lumineze frumos...asa-si doreste Diana inca de anul trecut...daca vedeti prin oras asa ceva va rog sa-mi scrieti...

megbeng, chiar ai reusit din plin ...anul 2006 ti-a adus numai bucurii...iar in 2007 sper sa fii si mai fericita
E buna ideea cu femeia care te ajuta...unde gsesc si eu asa o gospodina?
Poate cunoasteti pe cineva priceput care sa ma ajute cu Craciunul...ca eu tot pe fuga

Eveline, ma bucur ca ai un copil atat de cuminte... Cum petreceti voi Craciunul?

Doina, cum sunt sarbatorile la voi...stiu ca tu esti o adevarat gospodina ...dar cine se ocupa de brad, colinzi...

Iliuta, chiar sper sa fie bine pt fratele tau...si pentru tine...uite Meg cum a reusit...la anul o sa fie altfel si pt voi...

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

POZE CU NOI

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceea ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna seara,
Vorbiti de brad, noi deja l-am facut ca nu mai avea Marcel rabdare si adevarul e la cat stam noi acasa daca il facem numai inainte de Craciun nu apucam sa ne bucuram de el.
Bradul nostru este artificial ca nu imi permit unul natural care sa imi placa ar fi destul de scump. L-am impodobit numai cu globuri rosii si nu cine stie ce scumpeturi,ceva obisnuit.
De Craciun vom merge la Oradea la soacra mea si ne vom intoarce pentru Revelion la SUceava. Nu imi vine sa cred ca mai este asa putin pana la sarbatori. In privinta curateniei cred ca voi ruga si eu o fata sa ma ajute dar nu ma omor cine stie ce. De multe ori inainte de sarbatori ne spetim cu treaba si nu avem timp de familie si uitam sa ne bucuram de ceea ce inseamna Craciunul. Anul trecut cand imi erau fetele bolnave de Craciun nu imi trebuia nici o mancare si faptul ca in ajun s-au simtit bine a fost cea mai mare bucurie pentru mine. De mancare s-a gasit...dar timpul petrecut cu familia e UNIC.
V-am pupat pe toate.
Maine ma duc la proba cu dantura sper sa fie "fatzoasa" si sa nu arat ca o iapa .

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Buna dimineata!Eu ii las pe copii sa faca bradul ca sunt destul de mari!Unde sunteti?Va pup!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Buna ziua !
Carmen, aici ai mare dreptate...
"De multe ori inainte de sarbatori ne spetim cu treaba si nu avem timp de familie si uitam sa ne bucuram de ceea ce inseamna Craciunul."
Ce bine ca puteti pleca ...sa mai schimbati mediul...ideile...sa aveti de unde va gandi la caldura caminului vostru...

Ilincalif,ce premergator ai pentru Zamfiruc?
Eu nu stiu ce premergator sa-i cumpar lui Teo...am nevoie de ceva rezistent...ca sigur o sa fie "testat" de Andrei si Diana...de cate ori nu-i vad eu...
Ce-mi puteti recomanda voi?

Meg, f frumoasa rochia ta de la petrecere...

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

POZE CU NOI

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceea ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Simina, sarbatorile o sa le petrecem prin familie si eventual de rev poate mergem in centru sa vedem focul de artificii.

Ilincalif, pe Bia am pus-o in premergator pe la 4 luni jumate (nu stiu cat de indicat a fost dar se pare ca nu a fost nicio problema). Nepotica mea de 6 luni (pe care tu ai cunoscut-o pe cand era in burtica mamei ei) sta deja in premeregator....si e bucuroasa nevoie mare....

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

ce faceti?la noi e frumos afara, nu mai este ceata ca in zilele trecute, la Suceava cum este?

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

m-ati provocat cu bradul de craciun si mi-am dat seama ca aveti dreptate, trebuie sa ne bucuram mai mult de atmosfera de sarbatori din casele noastre, asa ca anul asat nu mai lasam cumparatul bradului si impodobitul pentru 22, o sa il facem mai repede..cand ma gandesc ca daca merge totul bine anul viitor o sa avem in casa o pereche de ochisori curiosi care o sa cerceteze fiecare crenguta si fiecare glob, mi se umple sufletul de bucurie!!!

si apropo de crengute...unde-o fi crengu a noastra? ne citeste din umbra oare?
steluta cu leduri pentru varful bradului, simina?? nici nu stiam ca exista..trebuie sa fie tare frumoasa, daca gasesti..eu nu am vazut, si am umblat creva, ca am cumparat anul asta si globuri noi, si beteala.

carmen, sunt sigura ca nu o sa arati ca o iapa..sa ne spui totusi cum a fost la proba

doina, in bucuresti e urat rau afara..si frig..si nu ninge...tare as vrea zapada anul asta de sarbatori...

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turtita fermecata spune:

Salut, fetelor!
Va scriu repede, repede, ca acusi ma duc acasa.
Cu curatenia stau bine, ca mi-am facut mare parte din dulapuri, iar restul cu covoare si geamuri, am o fata careia ii las cheia si-mi face in 2-3 dupa-amieze tot.
Brad facem si noi tot natural, mare si bogat, in special rosu si auriu, dar se mai strecoara si altele ( avem de ex. povestea scufitei, luata de la Metro, care are toate culorile pe cele 3 globuri).
In rest, toate bune. Astept rezultatul de la un ex. si sunt putin incordata, da' trece.
Va pup si sa aveti o dupa-amiaza faina!

Mergi la inceput