Suceava (13!)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!si eu m-am operat de hernie ombilicala acum 2 ani, nu e grea operatia!Unde sunteti?

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Meg, iti multumesc pentru informatii. Este vorba de hernie inghinala in partea dreapta. Nu-i vorba ca mi-ar fi frica de operatie, cu toate ca ar fi prima din viata mea (exceptind amigdalita), dar cu sotul plecat in Australia e mai greu cu copiii.
Voi vedea eu ce zice medicul maine la control dar nu prea pare buna treaba ; am cam avut dureri in timpul shederii acasa....eh, trecem noi si peste asta.

Eveline . Iti doresc si tie multa sanatate. (sa stii ca imi pari f. cunoscuta din poze).

Ma duc inapoi la patut

Noapte buna.

*grupul fetelor fantastice *
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Draga Dandush,

LA MULTI ANI CU SANATATE!
Am mai scris sambata un mesaj pentru Dandush...dar vad ca nu apare...
Nu-i nimic...nu ma las asa usor...
"Vorbe dulci sunt usor de spus, lucruri dragute sunt usor de cumparat, dar oameni de treaba sunt greu de gasit.
Viata se termina cand tu incetezi sa visezi, speranta moare cand tu incetezi sa crezi, dragostea se termina cand tu incetezi sa mai tii la cineva, prietenia se sfarseste cand tu nu mai imparti.
Asa ca imparte cu cine crezi ca iti este prieten, iubeste fara conditii, vorbeste fara intentii, daruieste fara motive, tine la cineva fara explicatii!!
E inima adevaratei prietenii. "

Am hotarat sa plecam de acasa in fiecare we cu vreme frumoasa...am fost la mama mea...scumpa mea mami dulce. Ne-am simtit f bine...am si muncit cat am putut sa o ajutam cu treburile gospodariei...dar ma simt tare relaxata si multumita...copii nu mai vroiau sa se intoarca in Suceava...

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

POZE CU NOI

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceea ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

am luat geriatrie si gerontologie, pe bucuresti!!!mai erau locuri si pe pediatrie, si pe psihiatrie si pneumologie, specialitati pe care le mai luam in considerare, da pana la urma asta am SIMTIT eu ca e bine sa fac...ca mi se potriveste si, de ce sa nu recunosc...ca are un viitor mai luminos (ma gandesc la posturi- care se gasesc si la aspectul financiar..geriatrii care lucreaza prin azile sunt bine platiti!)

sunt f obosita, a durat vreo 6 ore repartitia..mai povestim maine!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Felicitari Meg!Odihneste-te caci bebelusul si tu aveti nevoie de odihna!Va pup pe toate!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor, am facut cafeluta pentru toate!Va pup!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Deja am fost "parasutata" in alt birou decat cel in care eram...minunat!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

eveline, sa ai parte de un "sezon" cat mai bun la serviciu!
poate te pui pe facut bebe 2, eh?

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Dupa cum "suna" treaba s-ar putea sa ma gandesc serios la treaba asta...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turtita fermecata spune:

Salut, fetele!
Saru' mana de urari, de ziua mea bineinteles ca nu mi-a pregatit nimeni o petrecere, ca am pregatit-o singura!
Da' am fost impreuna cu familia reunita si a fost super!
Acu' ma muncesc sa ma refac financiar, ca la noi toamna e dureros, cam 80% din familie sunt nascuti in nov. si inceputul lui dec., si pe urma vin mosii... Eu anul asta am hotarat ca de Mos Craciun ne luam ceva mai mult simbolic, ca pana acum luam pentru fiecare ceva super consistent, si va dati seama... Si am gasit un site cu multe lucruri haioase si am luat fiecaruia ceva care sa i se potriveasca. Asa ca am terminat cu mosul ala. De mos nicolae i-am luat ilincai ceva, da' pt. omu' casei n-am imaginatie. Tre' sa ma concentrez.
Mai intru mai tarziu.
Va pup!

Mergi la inceput