Suceava (13!)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

MAI AM O SAPTAMANA DE ASTEPTARI.....GROAZNIC...NICI NU VREAU SA MA GANDESC LA NEREUSITA......VREAU SA FIU REALISTA DAR NU POT. IMI DORESC PREA MULT

Meg, felicitari si din partea mea cu intarziere. Tu esti fata destepata si vei sti ce sa faci...ce-ti dicteaza inima.

Turtita, Dandush, La multi ani!!!!!!!!!!!Sanatate si fericire alaturi de cei dragi.

Doina nu dispera. Esti o luptatoare. Lucrurile se vor indrepta cand vrea D-zeu, nu cand vrem noi. Nu-ti pierde speranta

Va pup pe toate si fug in pat.

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

ufff, DANDUSH, noroc de eveline, ca mi-a adus aminte, iaca am uitat cu desavirsire de ziua ta, rusine rusine rusine sa-mi fie !
multi pupicei din partea noastra si urarea
LA MULTI ANI, LA MULTI BANI, LA MULTI FANI !
sa fiti sanatosi si fericiti si tu si pruncii tai, cu totii si va bucurati de fiecare zi si de fiecare clipa

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)
http://photos.yahoo.com/irina_inm
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

simina, eu lucrez intr-o institutie bugetara, sint functionar public... dar visez la cu totul altceva !

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)
http://photos.yahoo.com/irina_inm
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Fetelor, ce faceti, ma simt putin mai bine...nu vrea fierea asta sa ma lase in pace...dar nici eu pe ea!ca nu pot sa ma desprind macar putin de ganduri!Asa sunt eu ...ai mei zic ca pun prea mult la suflet, si eu le zic: pai am mai!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

DANDUSH, LA MULTI, MULTI ANI!!!! (scuzeeeee de intarziere!! ). te asteptam la o felie de tort!!! hai, da-ne un semn, cat de mic!

ILIUTA, sunt cu tot sufletul si cu toate rugaciunile langa tine!. Sa dea Dumnezeu viata samburelului, sa fii cu adevarat implinita si fericita, pentru ca esti o fata tare buna si meriti din plin bucuria de a fi

DOINA, e absolut firesc sa ai momentele tale de slabiciune ...daca vrei sa te descarci, sa stii ca suntem aici absolut toate si te ascultam!..cat despre fiere..ai luat vreodata MAGANGHINAR? e un produs natural, pe baza de plante, de la hofigal si care te poate ajuta extrem de mult daca e vorba doar de niste usoare tulburari de motilitate ale vezicii biliare!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

DANDUSH LA MULTI ANI!
Meg o sa il trimit pe sotul sa imi cumpere azi!In ultimul timp toate imi ies pe dos...dar asa se mai intampla si eu sunt inimoasa pun totul la suflet...Va invit la o cafeluta, un ceai si apoi fug la treaba ca sunt o gramada de facut!Va pup pe toate!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

weekend placut, fetelor!

doina, maganghinarul sa iei 3/zi, inainte de mesele principale cu 15-20 de minute, ok?

azi vin ai mei incoace, nu stiu daca apuc sa intru pe forum..dca nu, va anunt eu maine eara oricum ce am ales!

vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Buna! Va multumesc mult pentru urari

Asa-i cum v-a spus Simina, acum cateva zile eram binisor...de atunci s-au cam schimbat lucrurile. Am fost internata putin in spital ; acum sunt acasa dar ma intorc luni la perfuzii .

Cred ca se va ajunge la operatie , dar nu-i nimic grav, doar ca nu aveam eu nevoie de asta acum(hernie, dar nu de disc , nu stiu cum ii spune celei frontale, poate ne ajuta Meg).

Iliuta, iti multumesc mult de tot pentru felicitare. Nu am putut s-o deschid dar tot mi-a adus un zambet in coltul gurii . Sar' mana si iti doresc si tie multa bafta. Sper sa revii cu vesti bune.

Meg, multe felicitari pentru licenta. Sunt sigura ca vei fi un medic excelent pentru ca se vede ca asta iti doresti...la capitolul "mama" nici nu mai incape loc de discutii .

In rest va doresc multa sanatate si mai revin cand o sa fiu bine.
Na! ca faceam nazuri din cauza singuratatii si a unei vize nenorocite si acum mi-a dat Dumnezeu motiv de suparare serios. Mi-am invatat lectia(sper sa nu o uit prea repede).

O zi buna ,

*grupul fetelor fantastice *
noi

Mergi la inceput

repartitiile sunt duminica, de la ora 2..dar eu m-am decis! fetelor, si din secunda in care m-am hotarat am simtit o asa impacare cu mine insami, dupa atata zbucium, incat sunt sigura ca am facut alegerea buna..am sa iau GERIATRIE!!! cu punctajul meu o prind fara emotii!sunt tare fericita!

hai ca va scriu maine dupa repartitii!

dandush, hernia o fi ombilicala(proemina ceva prin buric?) sau abdominala sau inghinala, sau femurala..nu-mi dau seama exact ce vrei sa zici cu "frontala"..oricum multi ..poate scapi de cutit..oricum, sa stii ca operatiile astea de hernie sunt usurele si refacerea e rapida!

vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Meg...felicitari....e o specializare care implica mult, mult suflet...parerea mea....ti se potriveste ca o manusa. Dar cum ai ajuns la geriatrie, ca parca optai intre pediatrie si psihiatrie??

Dandush...multa sanatate!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput