Oradea (13)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

clubul mamarutelor langa stadionul vointa aproximativ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Adela, mersi:) Parcul Petofi e langa muzeu, mergi spre Rebublicii sau Crisul- de fapt e chiar continuarea parcului muzeului.
Daria, poti incerca la Lotus. N-am intrat acolo, dar am vazut ca e dragut. Lili a fost anul trecut la ceva club asemanator de 1 iunie dar nu stiu la care- cred ca tot la mamaruta si ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Uitati-va numai la poza aceasta.

Intamplator, calculatorul a ales melodia "Vine o zi" de la Holograf.
Lacrimile imi curg siroaie pe obraz.
Desi imi impun sa uit acest necaz, nu pot.
Raducu ma priveste din imaginea de pe desktop.. El e inca aici, in inima mea.

Florile mele

Mergi la inceput

Simina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Simina, nu mai fi trista ... asa e viata, cu cat iubim mai mult ceva din ea, cu atat doare mai tare cand ne lipseste ... Ce vei face acum, iti aduci acasa un alt mitititel ?

Sar`na oradence de raspunsuri, s-ar putea sa duc si eu cupilu` la distractie .
O zi frumoasa sa aveti !!!

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

daria, noi am fost la Piticlub de pe str. T.Vladimirescu!E tare dragutz, au mult loc de joaca si inauntru si in curte! Chiar vreau sa-l inscriu la engleza acolo!

cristina si nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdelaP spune:

Apoi dragile mele indraznesc sa-mi dau si eu cu parerea despre cluburile astea de joaca pentru copii.
In primul rand nu stiu cum s-a clarificat situatia Piticlub-ului de pe Vladimirescu. De vreo 2 sapt era de vanzare (si am vazut ca prop vindea multe rau, probabil fuge de pe aici cat vede cu ochii)si chiar ma gandeam ca e o afacere trasnet, asta cu conditia sa ai timpul necesar sa te ocupi de ea. La noi era un picut de efort financiar sa cumparam afacerea (dar se rezolva)insa n-am gasit o solutie pt management.
Noi am frecventat Casuta cu jucarii din Cluj (care tot asa avea loc de joaca, ludoteca, organiza zile de nastere) pana la un moment dat cand am devenit panicoasa rau de tot. Si asta din considerentul ca atunci cand era vreme naspa afara nici nu pot sa va spun cate suflete pe metru patrat erau prezente si asta va dati seama intr-un spatiu inchis. Apoi copii aia nu erau triati deloc si nici nu stiu cum ar fi putut sa faca asta organizatorii. Insa noi din motive de securitate de toate felurile am renuntat. Si drept va spun ca nici nu ma mai tenteaza sa merg undeva cu Tudor. Si la mine in unele zile situatia e critica rau da cumva o scoatem la capat intotdeauna.
Pe mine ma interesa un spatiu mic, cochet in care sa-i pot sarbatori ziua de nastere. Am auzit de Clubul mamarutelor dar inafara preturilor (mi se par mie)exagerate nici nu-mi convine faptul ca la da picilor Pitza, cipsuri si alte minunatii netinand cont de varsta invitatilor. Va spun cinstit ca asta e din informatii radio-sant si chiar intentionez sa merg sa vad cu ochii mei.
In alta ordine de idei, sunt l-am vandut pe Micul gigant. Asta e. O sa-mi cumpar o masinuta tot mica, dar mai ieftina ca am avut urgent nevoie de bani si a trebuit sa fac compromisul asta.
Noi suntem toti trei tusitori liberi profesionisti, motiv pt care ne vom pupaci toata ziua ...in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

adela, asa o fi cu cluburile pt copii, chiar nu stiu ce sa mai zic! Noi am fost la o aniversare la piticlub, si a iesit super: copii s-au jucat, au facut Karaoke, au mancat (pizza, intr-adevar), au fot pictati pe mutrisoare, au iesit in curte la leagane si nisip si au fost tot timpul supravegheati de personal.Si mai e chestia cu engleza. Cunoastem trei copilasi care merg acolo la engleza si parintii sunt multumiti! Si am mai auzit pe cineva povestind ca zilnic isi duce acolo copilul de 2 ani, si, de asemenea, erau incantati!
Cam atat cunosc eu despre clubul asta.
SALUTARI!

cristina si nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Adela, multa sanatate!!!!
Mare eveniment in viata mea: am dormit o noapte intreaga!!! Nu m-am trezit, nici macar nu m-am miscat deloc toata noaptea, m-am trezit in aceeasi pozitie in care am adormit. Acum casc toata ziua si ma doare spatele si umarul Deci nu-i pt mine somnul...:((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Feteleeee
Eu i am serbat ziua lui cristi anul acesta la cl mamarutelor. Nu e ieftin am achitat in jur de 2 mil si ceva nu mai stiu exact dar in pretul asta era si clownul( 500.000lei). Am avut cred 6 copii plus adultii care au mai servit cate ceva. A avut tort sampanie si n am ales varianta cu pizza.
Mie mi a placut si mai ales parerea mea clovnul si a meritat pe deplin banii. A facut atmosfera si a fost ok.

PS Cristi e invitat tot acolo in 8 nov tot pt o zi de nastere.

Simina - asa se intampla din pacate cu cei dragi...
Gabi- iti prieste dar probabil ai dormit intr o pozitie mai nasoala, lasa ca trece.

Mergi la inceput