Oradea (13)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !!! Faina lista
Sanatate multa Gabi_j !
Simina - cum esti ?
Gabibarta - eu iau dintr`alea efervescenmte, sunt super bune (le cumpar din piata de la Roghi cu 50 de mii).
Si vreau si eu calduraaa in casa !!!
Mercedes - poi hai sa ne grupam si tot ajungem si in parcul ala, sa stii ca merita, au accesorii conform varstei copiilor

O saptamana mijtoaca sa aveti !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

daria, venim si noi! speram sa nu se strice vremea si sa reusim sa ne intalnim!

cristina si nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

quote:
Originally posted by Mercedes

gabi j - cand ai testul, te pregatesti intens?

... pai adevarul e ca am renuntat la testul respectiv. mi-a facut un pic ordine in cap, si prioritatea nr.1 este sa termin facultatea (abia acuma am inceput anul II). si stau ff prost cu partea financiara, asa ca nu imi permit sa merg la bucuresti pentru o experienta. no, deci asta-i situatia.
Gabi analizele nu strica. Si eu abia astept sa fie 8 noiembrie, cand is programata la endocrinolog. Ceva nu-i in regula cu mine, pt ca tot timpul sunt obosita.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

gabi_j, la cine esti programata, la care endocrinolog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Dra Georgescu, are cabinet pe langa Spitalul CFR pe undeva. Daca vrei iti dau nr de tel unde poti sa te programezi. Eu am sunat pe la mijlocul lui septembrie, si tre sa astept pana in 8 noiembrie cu consultatia. La cabinet e doar luni si joi dupamasa cateva ore, in rest lucreaza la spitalul judetean, din cate stiu. Am fost si la Rafik acu vreo 2 ani, dar nu ti-l recomand.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

nuuu, mersi, sper ca nu am nevoie de endocrinolog... doar voiam sa te previn sa nu mergi la Rafik. In urma cu 10 ani mi-a facut ceva analize ultrascumpe, si mi-a dat verdictul ca nu pot sa raman gravida doar daca imi face el niste analize. Am avut incredere in ce mi-a spus, nu m-am ferit (nici un tratament n-am inceput), si asa s-a nascut fiul meu... Pt mine era copil dorit, dar daca tocmai nu voiam copii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Siminel... nu am cuvinte. Ufff! Trecem si prin astea vrem nu vrem.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Ochisorii care m-au privit timp de cateva secunde, care s-au inchis pana la jumatate si apoi de tot si definitiv.
Trupul lui cald, neinsufletit in palma mea stanga...
A murit la mine in palma, el care ma striga de atatea ori, el care ma simtea inca de cand deschideam usa. M-a iubit si l-am iubit. Dar s-a dus.
A ramas doar amintirea lui, cateva poze si inregistrari sonore. Il ascult si-mi mai alin dorul. De-acum nimeni nu ma va mai striga asa cum o facea el. Insasi glasul meu il imita.

Greu imi voi scoate din minte aceste imagini si trairi.
A fost un sufletel si el...

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdelaP spune:

Buna dimineata, Oradea.
Simina, inca o data descopar firea sensibila si sufletul generos pe care-l ai.
Gabi se pare ca avem succes cu listuta. Multumesc mult de ajutor. Cum sunteti? Ce-ti fac juniorii? Vad ca esti harnicuta si pe la alte sectiuni, dar crede-ma nu am timp sa mai citesc si altceva. Trebuie sa recunosc ca eu pe jumatate (cel putin)nu va cunosc, dar niciodata nu e tarziu, nu?
Darianoi suntem bucurosi sa ne intalnim in orice parc. Numa sa ne intalnim. Din pacate inca n-am desoperit parcul de care ziceai, nu stim nici Liceul de Arte pe unde vine.
Mercedes ce-ati mai rezovat?
Tudor din pacate a tusit de vreo 3 ori ieri si l-am auzit si azi dimineata dupa ce si-a baut laptele. In rest manaca foarte bine, n-a facut febra, e tare vesel. Sper din tot sufletul sa scape de viroza.
E tare scump. De cand il avem tot zicem: no, acuma e cel mai dragut, asta e perioada cea mai faina. Da' pe bune ca acuma e mortal. Si invata atatea de la gradi, ma surprinde. Am crezut ca n-or face mare lucru fiind asa micuti dar stie deja cateva cantecele , Capra cu trei iezi (te imprastii de ras cand il auzi pe micul povestitor), zilele saptamanii. Asta normal cand el are chef, ca daca-l provoc sa-mi spuna ceva primesc acelasi raspuns "da ce, gradi meu e magazin de lectii?". Din nou ne gandim in modul cel mai serios la BB 2.
Cam atat ca trebe sa dau desteptarea. Pupici.
PS daca tot avem o listuta asa faina, intrati fratilor la povesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ajutati-ma plsss cu numele cluburilor de pititci (unde poti "abandona" cupilu` vreo 2 ore si daca ati fost si voi cu pititcii) si zona in care le pot gasi !!! E urgent !!!

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput