mamicutze casnicutze (74)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Toata lumea e pe fuga din cate inteleg !
Cristina si eu te si-ti multumesc de , ia si de la mine ma bucur ca eu sunt de vina , ca nu lipsesti !
Miha cu cine se culcase printesa ta mica , pana la urma ? Tot cu ulutul ?
Ange eu vin si fara invitatie , daca stai langa "niagara-falls" ah ce frumos , un vis , n-am vazut din pacate decat din poze da tot o voi face intr-o buna zi , cat dureaza ?
Mey fetelor , am inteles ca voi ciripiti mai mult asa pe seara , dar cred ca m-am fentat la faza asta , unde suntetiiiiii ?
No hai ca io ma duc la , fi'miu e imbaiat , focu arde-n soba , iar colegu' o da cu porcii in sufragerie , infundat in canapea ! Daca ma duc sa-l intrebv ce-a vazut , incepe sa-mi povesteasca filmul de ieri !
Va tzucalesc pe toate pe buci si va doresc o seara superba , o noapte cu vise aurite si pline de miere
Pe maine iubitelor , cred ca e sarbatoare nu-i asa ? Un printisor
Hy !!!

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...am implinit 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

salutari.Mey...tare vorbarete azi...Am cam uitat ce-am citit da' m-oi descurca io cumva.Mai intai sa va zic ca m-am mai linistit.Stef nu a mai facut azi febra si a rarit-o bine cu tusea.Doamne ajuta!
Aileene esti totala cu expresiile tale..stai linistita, nu fuge nimeni de tine numai ca fiecare avem pase si perioade mai nashpa.
Cami oi ajunge si io cincinalul asta la tine la Canada.Ai zis ca ne primesti.Ai zis! Ai zis!
Miha faini aricii foc.Io nu ma incumet sa fac acum.Io chiar ma gandeam ca de cand m-am mutat aici nu am mai facut nici o praji, nik.Poate si din cauza ca am inceput si serviciul si pana m-am acomodat cu noul program...Dar o sa o prind pe mama cand face painica si o sa-i decupez putin coca.
Cristina si io.Deci cunosti fenomenul cu tusea...Iar despre puroi in gat...cunoastem si noi ca de-aia face maimu febra.
Bananutz pan-aci ti-a fost...Sa nu-mi zici ca a venit deja socrosenia la iernat...
danelutza la faza cu tigarile nu zic nik pt ca io-s fumatoare da de poza pot zice...Sunteti faine amandoua.
Liana unde ai disparut?
Doina si sanatate mamei.
Dana_ch, Bianca, Alinutza, Crismir, japonici si restul gastii... dulce tot batalionul.Sunt pe-aci ca pandesc sa nu faca fi-mea febra.Azi noapte la 3 m-am culcat.Am vazut la documentare la TV....

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cuscra vazut aricii, da' vrei sa-ti dau adresa sa-i vezi si pe cei facutzi de Cami ? Ea a facut toata familia aricilor, trebuie sami bag si eu intr-o zi foarfeca in aluat si dupa aia sa-i pozez.
Alina buna faza cu "ulutu"
Georgi sanatate multa Stefaniei
Cristina am sa incerc si eu, dar varianta, ma apuc de fumat, poate se lasa soatza
Andreea bine-ai revenit printre noi. Ce mai face Gogo, nu ne spui, cum v-atzi aniversat ?
[purple]Maria2mami, Liana, Mirela, Ana, Irina, Ionela/purple], unde sintetzi ?!

Acum, inainte de culcare sa strig catalogul si sa va tzuc dulce de noapte buna: Ana , Brigitte , Alina , Cami , Bianca , Mirela , Dana ch , Dana banana , Doina , Irina , Ionela , Mihaela (cuscra) , Maria2mami , Cristina , Georgi , Andreea , Liana

Trecetzi la primit pupicii, ca revin sa vazzz

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

multzam Danelutza.L
Mi-am incasat pupicul . si io la tine.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by georgi75

multzam Danelutza.L
Mi-am incasat pupicul . si io la tine.

... totzi pentru Stefania sa se faca bine

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Multumim.
si de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Aileene,noi nu pe seara ne intalnim ci de-a dreptul noaptea.
Cami ,dezvoltam subiectul pe mess ,ca sunt absolut interesata.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

bey, turbez, de o juma de ora ma striga alexa la prinz a pacalito ta'su, da' acu' vad ca nu e chip
pup toata gasca, fuuuuug

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cum e vorba de pupat cum apar si eu! Dar Aileene m-a dat pe spate cu "bucile" ei.

Cuscra draga baga linku' aici sa vaz si eu...Sigur ca vreau! Iti dau si un pentru asta.

Cristina,prajitura care am facut-o ieri,adica Negresa,se poate face si fara lapte si oua,adica de post.Daca doresti iti dau reteta,dar cred ca o stii ca e antica si straveche.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Miha ,eu vreau reteta de negresa ,ca a vazut fii-mea poza si m-a turbat.
s-a dus direct la bucatarie ,cica sa-i fac si ei in acel moment.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput