mamicutze casnicutze (74)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

frumoaselor! ptiu-ptiu sa nu va deochi amin2
danelutzo, io cred ca tutunu' asta pe linga faptu' ca imbolnaveste, mai si prosteste. mey nu inteleg cum de nu realizeaza cit rau le face la noi in familie nu e cazu', da' avem un prieten care e si nu-l pot convinge sa se lase, orice argument i-as aduce

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Alinooo, soatza mea e batut in cap, nu vrea sa priceapa deloc ca... omoara totzi neuronii pe care-i mai are, ufff, greu cu berbantzii ishtia caposhi
Cuscra am plecat la confectionat piine impletita , acum probez alta ricetta sa vaz daca-i tot asha pufoasa.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

cuscrele ,tare dragute mai sunteti!
mie mi-a venit soacra . sunt imensamente fericita.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Miha vreaaaaau si eeeeeeeeu prajiiiiiiiituraaaaaaaaa
Eu nu pot sa dau "bebelinei" mele praji cu smantanaaaaaaa
Offff..
Aricii aia sunt bestiali,esti tare baby
Andora Ai inceput munca de ai dat-o pe Uca la cresa?
Ma gandeam si eu sa-l dau pe Mihai dar nu pot.Mi se pare muuuult prea mic sa "plece de acasa".Am sa incerc la anu' sa-l dau la gradi' dar nu cred ca o sa ma lase inima,mai ales ca are cu cine sta acasa.
Bananutzo si eu,eu vreau sa fiu nr. 11,asa daca-s ultima profit si iau mai multi pupici
Aseara am adormit asa cu durerea pe mine dar azi am fost ok.
Georgi Sanatate muuuulta piticutei.Ce ma enerveaza tusea asta de cand o tine saracuta si tot nu-i mai trece.
Ne-a adus si noua Cristina de la gradi raceli multe si urateEa tuseste de zici ce-i aia (si are vreo 2 saptamani de cand o tine) a luat-o si Mihai la el e mai naspa ca tuseste si mai trage si cate o eu sunt cu nasu' rosu de la atata suflat si am si ceva puroi in gat,tati vad ca este inca bine dar sigur ne ajunge din urma si el
Alina Sper ca ai terminat treaba pana la ora asta .....vino la un
Aileene Nu lipsim din cauza ta.si o de la mine
Cami Tin pumnii si-ti dau si un
Danelutza Te inteleg ...si eu incerc pe al meu sa-l conving sa se lase de fumat si nu-mi iese,desi eu fumez.Daca l-as convinge pe el ,eu le-as lasa in secunda 1 si nici n-as mai pune gura pe ele.Totusi ....speranta moare ultima,asa ca mai incerc.

Pupicesc toate fetele si mai revin

1 ,2
3
am implinit 2 anisori
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Cristina ,lasa-te tu prima si el iti va urma exemplul.
eu m-am lasat de fumat(brusc) acum 8 ani si barbata-miu la 3 luni dupa mine.cand a vazut ce ambitioasa sunt mi-a urmat exemplul.
acum e cel mai mare militant anti fumat.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

N-ai sa veziEu m-am lasat de 2 ori pe perioade lungutze de timp (zic eu)Prima oara am stat fara sa fumez 1 an si 5-6 luni,a doua oara am stat 1 ansi 1-2 luni....iar el nici vorba sa le lase

1 ,2
3
am implinit 2 anisori
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

helloooooo!
am terminat si treaba, ne-am si plimbat putin, acu' tre' sa papam, apoi baie, apoi nani cu "ulutu"
banano, pup iu fericito
cristina, ai mare dreptate cu gradi, daca are cu cine sta nici sa nu te gindesti sa-l duci.
spune tu banano, pin' la 5-6 ani a mea sta acasa, apoi o duc numa' ca-i trebuie actul ala ca a facut pregatitoarea.
bey, da' bi n-a mai dat pe la noi de azi dimineata, se pastreaza pt diseara:)))

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Mey fetelor o sa spuneti ca-s dusa cu , da nu mai pot is moarta de din cauza aricilor lui Miha , eu tot ma gandesc ce-ar fi daca inainte am pune un "C" ? Noroc ca colegu' nu m-aude se uita la m-asteapta sa-mi spuna povesti de adormit , da eu sunt tare grabita , pruncul meu trebuie sa se spele si cam a inceput sa-mi faca piscina in baie , aoleuuu muica fug repede ca ma strigaaaaaa ! Ce ma fac ????
Stati pe loc , nu plecati , vin degraba !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...am implinit 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Miha,frumos.bravo.data viitoare sa tai mai adanc in coca ca sa iasa tzeposi si tzii cumva inclinata foarfeca.capisi?

banana,viza sa fie buba?nu cred ca nu o puteti obtine.Doameee ce fain ar fi sa veniti intr-o vacanta la noi>pe bune.vorbim pe mess.
Si binenteles ca sunteti invitatele mele toateeeeeeeeeeeee
cine vrea sa viziteze Canada striga si bag invitatie parol si pe cuvant

pup.fug dupa copil.
doar ce am intrat in casa.am sarit direct pe voi ,v-am scris 2 vorbe si gata,pa!

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

dupa copii ca am 2 ,sorry

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput