Sotii Dichiseanu - au divortat sau nu?!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

eu l-am vazut pe el acum un an sau poate chiar 2 intr-o masina pe o alee din padurea Baneasa , era cu una si se sarutau .Ea nu avea mai mult de 30-35.
Fiind in cursul saptamanii nu prea era lume dar totusi ar fi putut avea macar atata bun simt incat sa se fereasca.
( si apropos de asta : sa vedeti in fiecare an de 8 martie cati mosi si nu numai se saruta ascunsi prin masini in Herastrau pe la intrarea dinspre Ambasada Chinei )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

pfui, groaznic! chestia cu mosii.
de-aia intreb ca mai era inca pe vreme lui ceasca cand mi se parea destul de batran, avea riduri si ochii mereu parca inlacrimati.
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

E neschimbat ca in tineretea mea ... cred ca se patreaza in formol ca la Antipa

Parca era mai potolit in gesturi , mai putin "vesel" ca de obicei cind numai el vroia sa fie prim plan si nevasta mai "acana" .. acum era intre cele 2 ( sotia si fiica ) iar cameramanul nu prea zabovea pe fata lui ci pe cele doua care pareau surori... Cred ca el la corp e mai "prapadit" dar cum aici statea priponit pe bancutza nu se baga de seama .... L-am facut praf din 3 rinduri .. sarmanul om

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

quote:
Originally posted by Andreea_k

eu l-am vazut pe el acum un an sau poate chiar 2 intr-o masina pe o alee din padurea Baneasa , era cu una si se sarutau .Ea nu avea mai mult de 30-35.
Fiind in cursul saptamanii nu prea era lume dar totusi ar fi putut avea macar atata bun simt incat sa se fereasca.
( si apropos de asta : sa vedeti in fiecare an de 8 martie cati mosi si nu numai se saruta ascunsi prin masini in Herastrau pe la intrarea dinspre Ambasada Chinei )

Andreea ce tare esti, mai vino cu info din astea ca sunt distractive! Si adica zici ca Dichi o insela pe nevasta-sa la varsta asta matusalemica pe care o are? Wow.

Mergi la inceput