Sotii Dichiseanu - au divortat sau nu?!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Citeam ca nu mai divorteaza.

Dar asta nu mi-l face mai simpatic.Se vrea un "vesnic tanar si sarmant...", iar el e....saracu'!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

ati vazut aseara "Femeia conduce" ?

au fost prezente si Simona Florescu Dichiseanu si fiica ei - Ioana, au cintat o melodie traditionala greceasca

mie mi se pare ca Simona arata sen-za-tio-nal !
este mai draguta la fata decit Ioana (desi ambele nu-s chiar frumoase, ci mai degraba interesante) si este la fel de supla ca ea ; ai zice ca-s surori si nu exagerez cind spun asta !
dar la ce virsta a facut-o, stiti cumva ? cred ca pe la 18-19 ani, nu cred ca Simona are mai mult de 40 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Le-am vazut si eu aseara si Simona chiar arata senzational!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Subscriu, mi se pare ca arata senzational Simona Florescu! Chiar ii ziceam sotului meu ca parca sunt surori si nu mama si fiica!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Simona e nascuta in '67 si e mai tanara cu 34 de ani decat Dichiseanu.

------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.

poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by Idora

Simona e nascuta in '67 si e mai tanara cu 34 de ani decat Dichiseanu.

------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.

poze
Liseberg-Göteborg

Da,asta am gasit si eu desi in vara,ii vazusem pe la nu stiu ce rubrica de mondenitati cu ocazia nuntii Columbenilor si ziceau ca intre ei is exact 30 de ani.

Eu am vazut-o pe Simona si Ioana duminica seara,la nu stiu ce emisiune pe Protv international.El,Dichiseanu le-a facut o declaratie ca le iubeste .Habar nu am cu ce se ocupa emisiunea,am aterizat acolo intimplator.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Tocmai s-a terminat pe TVR International mareata emisiune a Marinei Almasan ( asa mareata ca nici nu ii stiu titlul ) unde erau invitati numai cupluri cu diferente mari de virsta () Viorel Lis si nevasta cea tinerica si cam putin vorbitoare - semn ca nu prea avea ce povesti) si evident fam Dichiseanu + junioara .... Pareau impacati si o familie fericita .... Junioara e frumoasa ca si mamica ei .. voce are insa tot Simona ... au sfirsit ele emisiunea cu o melodie in greaca ca sa il "gidile placut" pe mos Dichiseanu la origini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

junioara e cuplata cu un grec, cred ca si de aia au cantat greceste.

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Iote ca m-a dus capu' sa ma gindesc la aceasta varianta .... Bravo junioarei !!
dar pe mine m-a minunat ce voce frumoasa si calda are "mamitzica" si evident ca i-ar mi-au venit piticii comparind-o in mintea mea cu Ramona Badescu cea stridenta in comportament si voce si care isi da aere acum de mare cintareata .... Ce inseamna sa ai tupeu si noroc in viata .. Simona Dichiseanu e de departe mai talentata si totusi s-a cam irosit linga mos Dichiseanu cel gelos si posesiv .. in vremea ce ailalta l-a jucat pe degete pe mosul ei dupa care i-a dat un sut in fund ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

nu aveti niste poze cu Dichiseanu, ca "mos" era deja acum 20 de ani, cred ca acum arata groaznic!
chiar is curioasa.
Vio

Mergi la inceput