Parinti cu copii de SD 8
Raspunsuri - Pagina 11
FELIS spune:
quote:
Originally posted by CameliaS
Scuzati-ma daca nu e locul potrivit dar vroiam sa-i urez lui Mihai ( Felis) tot bunele din lume, sa ne traiasca , sa fie sanatos si sa se bucure de tot ce-i mai bun in viata!
Camelia
wow... Camelia, ce surpriza.... Multumim mult
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
ardeleanu spune:
multumesc mult PAULA.m-am inscris si voi veni indiferent de situatie!trebuie sa gasesc eu pe cineva sa stea cu bb.cred ca voi veni cu parintii biancai,tot din ploiesti.multa sanatate puiutilor!
ardeleanu spune:
si eu abia astept sa ne cunostem cu totii.si mai sper ca odata sa ne intalnim si cu bebeii.asa tare mi-as dori sa ii vad pe toti...sa ii pup,sa ma joc cu ei...
mihaelabeldimanescu spune:
Paula pana cand se fac inscrieri?
problema e ca eu nu prea cunosc Bucurestiul.
in acele zile sunt libera si as putea veni.
ardeleanu spune:
buna tuturor!ma bucur foarte mult cand vad ca se inscrie mai multa lume,si vrea sa vina.cred ca este un lucru bun faptul ca ne vom intalni cu totii.
paula2003 spune:
Ti-am spus ca are 2, am verificat si la celalalt tot el raspunde.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
mihaelabeldimanescu spune:
Paula am rezolvat!!!!venim pe 21 (astept confirmarea la hotel)!!!!!!vin cu o colega care are si ea un baietel de 5 ani cu SD. sunt tare fericita!!!!!!!deocamdata nu stim unde vom fi cazate. dar MARIANA i-mi va confirma in aproximativ 1 ora.ai mai fost? cum e? am emotii!trebuie sa participam la discutii? vreau sa stiu. sunt tare fericita!la tot ce a fost pana acum am "cotizat", au fost lucr. pe care le mai stiam dar acum totul mi se pare o "nebuloasa"vb. mai tarziu.multumesc tare mult pentru ajutor!!!!
Crisa-77 spune:
Maine noapte plecam la Tg.Mures la control.Am mari emotii si sunt intr-o stare jalnica.Nu stiu de ce sunt asa c....oasa..Acum suntem in pregatiri. Sper sa ne intoarcem cu bine si cu vesti bune.
Va pupacim.
Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)