master.. cati ani ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lolly spune:

Lulu77,
Eu acum sunt la master pe resurse umane si am terminat tot management - ase.

Am multe colege care au terminat litere sau psihologie... si vreau sa-ti zic ca mie mi se pare chiar lejer masterul, dar ele se cam plang. ce e drept, masterul pe HR tine aici de ASE. Ciudat, nu?

Eu zic: GO FOR IT!

Eu asa am facut, si nu imi pare rau, nici pentru o secunda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lolly spune:

Freia, scuze de... offtopic...

Ca sa raspund si la intrebarile tale: un master poate dura intre 2 si 4 semestre. Pretul variaza de la 9 la 24 milioane pe an, cel putin asa era cand m-am interesat eu.

Stiu de exemplu ca la Spiru Haret - despre care am inteles ca e acreditata - poti sa mergi doar la examen, sau si pe acesta il poti da online... Pretul era in jur de 9 mil pe an.
Sunt si masterate la facultatile "de stat" la care poti merge doar in weekend-uri, de exemplu. Pretul la aceste facultati este putin mai ridicat. Oricum, nu trebuie sa platesti integral sau in avans...
Bafta!

A... fa un studiu de piata "cu manutza ta" inainte... Si intereseaza-te de materiile care se vor studia.

Pup, bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

http://online.sas.unibuc.ro/, aici au master in resurse umane si nu numai;din pacate este doar la zi si s-au facut deja inscrierile;

eu fac la ei un masterat ID a carui taxa pe semestru este 10 mil.

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

quote:
Originally posted by Lolly

Lulu77,
Eu acum sunt la master pe resurse umane si am terminat tot management - ase.

Am multe colege care au terminat litere sau psihologie... si vreau sa-ti zic ca mie mi se pare chiar lejer masterul, dar ele se cam plang. ce e drept, masterul pe HR tine aici de ASE. Ciudat, nu?

Eu zic: GO FOR IT!

Eu asa am facut, si nu imi pare rau, nici pentru o secunda.

"Astazi este o zi noua".
„Umanitatea nu mi-a priit încă de la început"

Da ,ciudat . Si eu am colege studente la Psihologie si "trec" fff usor prin sesiune ,si cand au vazut cate proiecte , referate ,practica aveam eu de facut sau cat invatam in sesiune se cam mirau!

Eu lucrez in domeniul HR- Recrutare ,Selectie ,Evaluare si imi doresc sa imi imbunatatesc cunostintele .

Unde faci masterul ?

Mersic mult!

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

anul asta e pierdut. trebuie sa astept pana la anul ca sa ma inscriu la un master. deci as cam avea timp sa ma lamuresc care din astea doua sa le fac.

Freia si " target="_blank">Alexa

Terapia pentru Ema pe DC

Mergi la inceput