tudor gheorghe -despre romanii din strainatate
Raspunsuri - Pagina 4
ardeiash spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
bird, eu am mai spus acolo ca e si nostalgia vremurilor trecute - nu neaparat dorinta de a te intoarce, fie si in vizita.
da.. imi place cum ai spus-o// asa e! e esenta!
s-auzim numai de bine! si

Lauraa spune:
quote:
Originally posted by tinatache
PS: nu am contestat valoarea lui ca artist, ci doar ce spune in acest interviu. Am dreptul la replica intrucat a vorbit despre TOTI romanii care fac una sau alta si ma include automat si pe mine.
Cristina
-----------------------------------------------
Cristina,stai linistita, daca noi romanii am fi mai atenti la ce si CUM CĀNTA artistii si mai putin ceea CE ZIC nu am mai avea prin parlament pe Irina Loghin si pe Dolanescu... dar noi facem asa o minuscula confuzie, credem ca tot ce din gusha triluieste -> adevar din gura graieste ...he he he
Surpriza

copiloi spune:
Asa-i! Irina Loghin si Dolanescu conteaza foarte mult prin ceea ce ZIC, nu prin ceea ce canta! De aia au fost votati pe-o lista (nu uninominal), ca membri ai partidului Romania Mare , partid a carui votanti sunt reprezentativi pentru romani!
Nimic mai adevarat!
Tocmai aici face diferenta (daca mai era nevoie) unul ca Tudor Gheorghe!
Alina
Sunt impotriva banarii lui Jocelyn!!!
Ramona J spune:
copiloi, sint off-topic - dar ce s-a intimplat cu Jocelyn?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
copiloi spune:
La ZZ gasesti povestea (subiect dechis de cataghe). Ti-as fi trimis PM, dar nu-l ai activat.
Sunt impotriva banarii lui Jocelyn!!!
Ramona J spune:
Nu? Cum il activez oare? Ma duc sa incerc...
Ramona J spune:
Revin. Unde ma intreaba daca permit membrilor sa trimita mesaje scrie ca "da". Ar trebui sa functioneze, nu?
dani_da spune:
Tudor Gheorghe e un artist, dar intr-adevar a generalizat mai mult decat trebuia
Totusi scriu pt ca uimeste cu cata vehementa au raspuns cativa dintre voi din diaspora
Va admir pt curajul de a lua viata de la capat acolo dar imi pare rau pt voi pentru cea mai frumoasa perioada din viata voastra, copilaria pe care se presupune ca majoritatea a petrecut-o aici nu va trezeste nostalgii
nostalgii care implica pe langa familie si prieteni si pamanturile astea...
ardeiash spune:
dani-da: toata lumea are nostalgii, cred..
insa mai rau imi pare pantru pentru copilul meu care n-o sa cunoasca niciodata viata la sat.. sau cum e sa copilaresti pe coclauri... dar cum bunicii mei s-au mutat de mult la oras.. .si tot de mult au murit... nu mai am nicicum ce sa fac!! asa ca raman numai eu cu nostalgii. nu si el!
s-auzim numai de bine! si