Vreau sa fac un sport antrenant !!!
Raspunsuri - Pagina 2
marius spune:
Ehh... a inceput pe acea vreme cand era mai altfel asa ceva dintr-o intamplare, adica s-a intamplat datorita curiozitatii, eram elev si a aaparut un anunt la liceu daca sunt doritori pt tabara de vara cu profilul mentionat, era la Cluj Napoca, am plecat si in acea vara am gustat salturile din turn. Acesta a fost inceputul. De acolo incolo am trecut la teorie si practica, am dat si un examen in acea vreme si apoi au urmat salturile din avion... si tot asa. Armata nu a scapat ocazia si ne-a luat tot la arma desant aerian, adica parasutisti ceea ce pentru mine a fost super desi este o arma grea dar am ramas cu amintiri ce nu se vor sterge toata viata, la fel ca si viata in profil dincoace la sport unde am avut prieteni deosebiti de caracter adica.
Vreau sa fa doar o precizare si am sa ma opresc pentru ca nu doresc sa fac vreo promovare acestui sport sau chiar pasiune pentru multi dintre cei care il practica.
Daca cineva, oricine va reusi sa paseasca dincolo de margine macar o data, o singura data deja va fi o victorie majora fata de el insusi. Tine nu atat de curaj, ci de psihic, de control personal, de stapanire. E posibil sa nu iti placa, e posibil sa iti placa, ori vei face, ori nu vei face. Dar primul salt este cel mai grozav lucru. Pot fi atat de mult spuse dar nu face nici cat o gamalie daca nu le si traiesti. Eu cred ca doar cu putina ambitie, oricine fie baiat sau fata, mai tanar sau mai batran avand o stare a sanatatii stabila acceptabil de buna, normala adica (sa fi normal clinic) ar putea fi apt sa faca pasii spre primul salt. Nu e nimeni de condamnat nici daca o va face nici daca nu o va face dar merita incercat macar o data. Poate mai sunt altii altele care au facut salturi si ar putea sa sustina ce am scris mai sus. Eu am sa ma opresc aici.
Era o reclama ceva de genul:
"Just do it!"
Se potriveste al naibii de bine.
Adi2003 stie ea de ce ma sicaneaza mai sus - o salut cu caldura!
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
grati.ela spune:
Eu sunt extrem de incantata de aquagym. Merg la Majestic la Simona Brancusi. Este o incantare!
http://www.idieta.ro/pagina/20_simona_brancusi.html
catrinelteodoru spune:
grati.ela spune-ne si niste preturi de la majestic, te rog ...
marius, esti extraordinar, sau oi fi io pisica curioasa ... dar cu cat spui ca nu mai spui, cu atat mi se pare mai incitant ... poate oi trai s-o fac si pe-asta o data si-odata
Zambeste-mi!
grati.ela spune:
1 sedinta (45min)=20RON; abonament 5 intrari 75RON; abonament 10 intrari 140RON. Puteti intra mai multi pe un abonament, totul este sa-l "consumati" in 30 de zile.
sanziana72 spune:
Catrinelteodoru, scuze ca pun aceasta intrebare pe subiectul tau, dr daca tot s-a dezbatut putin problema.
Marius, intrebarea mea este unde se mai pot face salturi cu parasuta acum !? Si cat costa ?
Pe vremuri erau gratuite pentru tineri/adolescenti pentru ca ii cautau pe cei care aveau talent. Dar daca esti adult ce poti face ?
Sanziana & Marina (03/10/2004)
Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.
catrinelteodoru spune:
nic o problema , sanziana, si eu am vrut sa-l intreb, dar ma-m gandit ca stie doar de Oradea, nu si de Bucuresti
Zambeste-mi!
adi2003 spune:
quote:
Originally posted by marius
Tine nu atat de curaj, ci de psihic, de control personal, de stapanire.
Adi2003 stie ea de ce ma sicaneaza mai sus - o salut cu caldura!
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Citesc mesaje cu intarziere.
Aici iti dau dreptate. Si nu ma gandesc acum la situatia data, ci la alte cazuri similare in care "psihicul" e hotarator.
Spre exemplu, daca "defilez" cu "Nu, nu pot" sau "n-am sa pot" - cu siguranta imi pierd si curajul.
Dar daca imi programez ca voi ajunge la un rezultat pozitiv, atunci vine ambitia, curajul si forta de a atinge un anumit obiectiv. Tine si a de " a vrea" si de a nu "intinde" sambloane negative.
Pe scurt, e vorba de gandirea pozitiva, care imi lipseste de multe ori.
Hai ca am deviat de la subiect, dar mi-a placut acest pasaj.
Te salut si eu, Marius.
Florile mele