Vreau sa fac un sport antrenant !!!
Buna buna,
Fetelor, am si eu nevoie de niscaiva sugestii: nu sunt in stare sa ma tzin de aerobic, jogging, mers la sali din cauza de plictiseala. Cand vad ca fac efort pt efort, mintea imi umbla aiurea incercand sa adune stropi de motivatie pt a continua alergarea, datul din picioare etc., devine din ce in ce mai greu, din ce in ce mai fara rost si in scurt timp renunt. Fapt cu consecinte nesanatoase si inestetice, fireste. Cred eu ca daca as face un sport de echipa (hadbal, baschet, chiar fotbal sau mai stiu eu ce) as fi mai prinsa in ceea ce fac si nu as renunta. Problema e ca sunt antitalent sportiv (printre altele am si 1,60 m, deci ar trebui inventat un joc de baschet special pt mine ) si deci nu cred ca ma pot integra in echipe cu cat de mici pretentii de performantza.
Stiti ceva in Bucuresti care s-ar potrivi cu ce vreau eu? sau aveti alte idei ca sa inving plictiseala si sa ma motivez?
Mutumesc frumos !
Zambeste-mi!
Raspunsuri
alinah spune:
Mda, parca ma citesc pe mine...si mie mi se par plictisitoare activitatile astea, gen jogging, aerobic, tras la fiare. Un sport frumos, elegant si antrenant ar fi tenisul, plus ca te descarci si nervos dand cu furie in mingie. Numai sa gasesti pe cineva cu care sa joci regulat. La mine asta e buba, n-am cu cine :( Asa ca am inteles ca eun tip de aerobic-dans, asta imi suna bine, ca la dans/disco as merge in fiecare zi.
Deci, alternativele pe care le vad eu si care, evident, imi fac mie cu ochiul sunt tenisul si dansul(trebuie sa fie club de salsa prin oras)
sanziana72 spune:
Dansul vroiam sa ti-l recomand si eu. Daca gasiti vreun curs de salsa sunt interesata.
Sau arte martiale (karate, taiji, aikido...).
Parasutism nu ti-as recomanda daca nu esti dispusa sa te tii ca lumea. Nu e un sport pe care sa il faci cand iti vine daca nu ai o forma fizica adecvata. Asta iti spun din proprie experienta ca asa mi-am rupt eu piciorul in tinerete.
Si mai bine, ia-ti o bicicleta si du-te cu ea la serviciu daca poti. Te mentine in forma garantat si nici nu te plictisesti.
Sanziana & Marina (03/10/2004)
Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.
catrinelteodoru spune:
multumesc tuturor!
marius, nici chiar atat de antrenant nu cred ca mi-as dori
alinah, problema mea ca si a ta este ca atat la dans cat si la tenis cred ca tre' sa vii cu partenerul de acasa ... si cum al meu are un serviciu solicitant fizic, in ruptul capului nu ar veni cu mine sa mai stea inca vreo 2 ore pe zi in picioare
sanziana, ar fi f buna ideea cu bicicleta daca strazile din bucuresti ar fi mai linistite (ma refer la soferii agresivi, cat si la caini)
grati.ela, mi s-a parut f buna ideea cu aqua gym-ul, sau ma rog, orice fel de balaceala
aproximativ aproape de mine ar fi clubul miramar. a fost cineva acolo? e curata apa?
sau puteti sa imi recomandati alt club de inot cu conditii bune?
Zambeste-mi!
marius spune:
Incearca, s-ar putea sa ai supriza sa-ti placa.... am vazut cazuri destule si de atunci se uita luung de tot in sus la fiecare avion care le zboara deasupra capului. Mai avem pe aici, zburatoare eeehhhh deja oftez.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
adi2003 spune:
Eu am toata admiratia pentru curajul celor care au reusit macar o data sa sara cu parasuta. Eu nici in avion nu m-as urca. Ce sa fac daca am rau de inaltime...
Florile mele
catrinelteodoru spune:
hai, marius, zi-ne mai multe !
pe mine m-ai cam pus pe ganduri, desi nu ma vad neaparat maine coborand usor agatzata de parashuta ... pur si simplu, ideea se coace incet
dar zi-ne mai multe: cum a fost? cum erau organizatorii, instructorii?
Zambeste-mi!